Magic form büstiyer

Ben ankaradayim resim gondereilirmisin elden alirim hem senden

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Telefondan yükleyemiyorum canım yarın buluşalım kızılayda gelinliğin altına giymiştm 85 e almıştım her yerde satılanlardan

70 beden ne oluo .s

Cnmben normalde 85 kullanıyorum olur sanirim yarin istedigin saatte buluşalım olurmu

Hayır satmadım size uygunsa vereyim çünkü ankaradan gidecem az kaldı eş durumundan oyüzden gitmeden elden vermiş olurum size ben a.paşa da oturuyrm tertmemz dsıfır gibi askıları da içinde ve kullanmadm askıları

Hayır satmadım size uygunsa vereyim çünkü ankaradan gidecem az kaldı eş durumundan oyüzden gitmeden elden vermiş olurum size ben a.paşa da oturuyrm tertmemz dsıfır gibi askıları da içinde ve kullanmadm askıları

tamam ben alabilirim ya cok ıyı olur..yarın gelinlik provam var yarın alabilirmıyım acaba..modeli düz olandanmı dantelli olandanmı

Son düzenleme:
Canım yarın vereyim hemen benim içinde ii olur dantel ve taş gibi bişiler var üstnde senle iletişime geçelim ama nasıl bilmiorum foto gönderrdm whatsapdan ama numaran lazım burdan foto yükleyemiorm

Canım yarın vereyim hemen benim içinde ii olur dantel ve taş gibi bişiler var üstnde senle iletişime geçelim ama nasıl bilmiorum foto gönderrdm whatsapdan ama numaran lazım burdan foto yükleyemiorm

bende gizliden mesaj atamıyorum yeni uye oldugum için :( sen atabiliyorsan sorun olmazsa numaranı yazarmısın

Üstünde minik minik taşlar var çok güzel kullanşlı yarın sana teslim ederm istersen. İletişim için ben buraya mailmi yazsam sonra hemen gerii silsem taki eder msn burayı eğer tamm yaz dersen hemen yazıorum mailimi sayfayı bi kaç kez yenile

Son düzenleme:
Back