- 9 Eylül 2007
- 4.310
- 370
- 363
- 43
- Konu Sahibi ScorpioCancer
-
Ben oldukça beyaz tenliyim belkide dediğin gibidir daha önce denemiştim gayet kalıcıydı o yüzden sipariş verdim zaten ama biraz hüsrana uğradım açıkçası neyse olan oldu ben tenime uygun kalıcı kokuyu hiç bulamayacağım snırım yine jasmin noir tarzı önerebileceğin kalıcı bi koku önerebilirmisin,mesela dahlia noir çok kalıcıydı bende ama bvlgariyi tercih ettim,önerilere açığımBvlgari jasmin noir ten secen bi koku. Ben mizudan almıştım bendeki cok kalıcı. Ama herkeste kalıcı olmuyor bu koku haberin olsun.
Sadece sen değilsin bu durumu yaşayan cnm.. Dış ambalajındaki tedarikçi bandrolünde ne yazıyordu? ND Kozmetik mi? Çünkü ben mizu'dan hangi parfümü aldıysam tedarikçisi buydu.. Aldıklarım da bilmiyorum benim tenimden mi kaynaklı olarak bilemedim ama çok fazla uçucuydu.. 1 saat sonra hiç kalmıyor gibi bişeydi..Benim içinde aynı şey geçerli parfümler kokmuyor bende mi sorun var en son mizudan lancome lai vie bella aldım, testeri çok kalıcı olan parfüm sıkıyorum çok az kokuyor deli olacağım parfüm koduna baktım 2015 üretim 2.kalitemi anlamadım.
Orda da muhtemelen aynı parfümler satılıyor, çünkü fiyatlar çok yakın..Ben mizudan hiç almadım hızlıal dan alıyoruz eşimle ama öyle işte bugün yine sıktım pafümümü yok anacım en fazla 1 saat ötesi yok
hangi sitelerden alışveriş yaptınız?Bence de çok fark var.... internetten getirttigimi parfümler yüzünden bende parfüm albenisi bile kalmadı. .. bence en iyisi direk mağazadan almak....
Sanırım dediğin gibi daha önce janna da demişti,zaten ben riskli bişey yaptım 2 parfüm arasında kaldım bunu seçtim ama tenime yakışmadı,bana daha çok temizlik hissi veren,pudralı kokular yakışıyor ve kalıcı oluyor,aynı zamanda meyveli olan prfümler çok kalıcı tenimde..nette satılan parfümler 2.kalitedir asla diyemem çünkü eşimede alıyoruz ve acaip kalıcı oluyor ten meselesi benim tenimde az sayıda parfüm kalıcı oluyor ne yazıkki,ayrıca jasmin noire o kadar para verip karşılığını alamayınca üzüldüm ve 2.kalite olabilirler hissine kapıldım bundan sonra yine netten alırım bütçem sebebiyle ama tenimde kalıcılığından emin olduklarımı alacağımInternet uzerinden parfum alip almamak hakkinda dusunurken bu baslik karsima cikti :)
Magazada denedigimiz testerlar her zaman aldigimiz parfumlerden daha kuvvetli oluyor ama eger daha once kullandiginiz bir parfumun intenetten alinan versiyonuyla magazadan alinan versiyonu kalicilik vb.. konularda baska baskaysa durum kotu
Bende Bvlgari Jasmin Noir'in L'Elixir versiyonu var. Kalicilik sorunum yok ama Janna'nin dedigi gibi bu parfum gercekten cok ten seciyor..
Sanırım dediğin gibi daha önce janna da demişti,zaten ben riskli bişey yaptım 2 parfüm arasında kaldım bunu seçtim ama tenime yakışmadı,bana daha çok temizlik hissi veren,pudralı kokular yakışıyor ve kalıcı oluyor,aynı zamanda meyveli olan prfümler çok kalıcı tenimde..nette satılan parfümler 2.kalitedir asla diyemem çünkü eşimede alıyoruz ve acaip kalıcı oluyor ten meselesi benim tenimde az sayıda parfüm kalıcı oluyor ne yazıkki,ayrıca jasmin noire o kadar para verip karşılığını alamayınca üzüldüm ve 2.kalite olabilirler hissine kapıldım bundan sonra yine netten alırım bütçem sebebiyle ama tenimde kalıcılığından emin olduklarımı alacağım
Haklısın canım testerlar her zaman daha kalıcı oluyor insanların almaları için,jasmin noir aslında daha önceden bildiğim ve beğendiğim bi parfümdü ama olmadı orası ayrı mesele,diğer bvlgari parfümleri içinse hemfikiriz kesinlikle kalıcılık sorunları var,teşekkürler canımBen de daha cok meyveli, ciceksi birazda pudrali kokulari severim :) Uzmeyin caninizi bundan sonra bildiginiz, guvendiginiz kokulari almaya calisin. Hic olmadi bir parfumeride deneyip teninizdeki durusunu anlayin. Boylece kokunun size yakisip yakismayacagi konusunda daha az riske girmis olursunuz
Bvlgari Pour Femme pudrali bir kokudur keske onu tercih etseymissiniz. Bir de fragrantica sitesini karistirin. Orasi parfumler hakkinda ansiklopedi niteligi tasiyor :)
Jasmin Noire sert bi kokudur. Bendeki versiyonu icin konusuyorum tabi :) ve son bir not bvlgari parfumlerinin hemen hemen hepsinde kalicilik sorunu vardir. Bu markada parfumumun bir tik daha kalici olmasini isteyenler en yuksek esansli versiyonu tercih etmeli.
Internetten bugune kadar hic parfum almadim o yuzden bir sey diyemiyorum ama bildigim kadariyla parfumlerin icerikleri zatten biraz azaltildi. Fakat magazalardaki testerlerin icerigi daha yogun yani testeri cok yogundu bu parfumden verim alamiyorum durumu hepsinde gecerli. Testerlerin esansi daha fazladir.
Haklısın canım testerlar her zaman daha kalıcı oluyor insanların almaları için,jasmin noir aslında daha önceden bildiğim ve beğendiğim bi parfümdü ama olmadı orası ayrı mesele,diğer bvlgari parfümleri içinse hemfikiriz kesinlikle kalıcılık sorunları var,teşekkürler canım
Victoria secret'ın hiçbir parfümü kalıcı değil.Bende internetten vs bombshell almıştım ama mağazada sıktığım kadar kalıcı değildi. İnternete güvenmiyorum artık parfüm konusunda.
Victoria secret'ın hiçbir parfümü kalıcı değil.
Mağazada sıktıklarım, hatta aldıklarım bile kalıcı değil..
Bayram da internete girmediğimden cevap yazamadım.Dış ambalajdaki tedarikçi jelatinin üstünde mi? yazıyordu kutuda mı? jelatinin üstünde A.B üretim yazıyordu.Kutunun üstündeki barkodu sorguladığım da l'oreal paris çıkıyor üretim tarihi 2015Sadece sen değilsin bu durumu yaşayan cnm.. Dış ambalajındaki tedarikçi bandrolünde ne yazıyordu? ND Kozmetik mi? Çünkü ben mizu'dan hangi parfümü aldıysam tedarikçisi buydu.. Aldıklarım da bilmiyorum benim tenimden mi kaynaklı olarak bilemedim ama çok fazla uçucuydu.. 1 saat sonra hiç kalmıyor gibi bişeydi..
Lancome'un tedarikçisi de L'oreal Paris'tir zaten ve dış ambalajında etiket olur cnm. Kodunu nerden sorgulattın peki, ben sorgulatınca sadece skt çıkıyor, firma ismi değil..Bayram da internete girmediğimden cevap yazamadım.Dış ambalajdaki tedarikçi jelatinin üstünde mi? yazıyordu kutuda mı? jelatinin üstünde A.B üretim yazıyordu.Kutunun üstündeki barkodu sorguladığım da l'oreal paris çıkıyor üretim tarihi 2015
Hmm anladım cnm, ben checkcosmetics'ten kontrol ediyorum, sadece skt çıkıyor.. Buna da bakarım bundan sonra :)http://gepir.org.tr burdan barkod yazıp sorgulayabilirsin parfümü sıkıyorum o kadar kalıcı olmasana rağmen kimse kokusunu almıyor, içime sinmedi birdaha mizudan alışveriş yapmayacağım.
Selam Kızlar,
Şu sıralarda yine parfümlere fazlasıyla takmış durumdaydım. yok orijinal miydi, yok değil miydi kafam fazlasıyla karışık.. Çok fazla araştırma yaptım ve şu kanıya vardım, internetteki alışveriş sitelerinde satılan parfümler (siz tahmin edebiliyorsunuzdur zaten), kesinlikle %100 orijinal fakat 2. kalite üretim diye düşünüyorum. Çünkü bildiğiniz üzere mağaza fiyatlarına göre oldukça uygun. 2. kalite olarak bahsettiğim, aynı fabrikadan çıkmış orijinal, fakat düşük gelir grubundaki ülkeler için üretilmiş olan ve kalıcılığı 1. kaliteye göre daha az olan parfümler.
Sizin fikriniz nedir kızlar? Konu hakkında bilgisi olan veya benimle aynı düşünceleri paylaşan var mı acaba?[/QUOTE
Parfümde 2. kalite diye bir şey olmaz Parfüm ya orjinaldir yada sahtedir ayrıca yoğunluğuna göre edt edp veya intense üretimleride vardır aynı isimde ülkeden ülkeye değişen parfüm olmaz bide bunlara bir kılıf bulmuşlar Dubai üretimi diyorlar M2 ye milyon dolarlık adamın düştüğü ülkede ikinci kalite parfümün ne işi var gel gelelim asıl konuya biraz beyin jimnastiği yapalım en fakir ülkelerde bile çok zenginler var şimdi parfüm firması senin ülken fakir ben sana ikinci kalite parfüm gönderiyorum ülken zengin olana kadar 2. kalite ile idare et mi diyecekler :) boyner mağazasında 285 tl olan parfüm (kenzo intense) bazı internet sitelerinde 160 ile 200 tl arasında satılıyor ben orjinalini boyner mağazasından aldım bu gün internettende 160 tl ye aynısından sipariş verdim inceleyeceğim arada fark varsa burada yazacağım ayrıca bu parfümü seçmemin neden 2015 yılı çıkışlı olması ve taklidi zor olduğuna inandığım bir koku olması hasebi ile bu parfümü seçtim koku farkı varsa hemen anlaşılır ayrıca kalıcılığınıda test etmiş olacağım işte o zaman bir fikir sahibi olacağım...
" 2. kalite olarak bahsettiğim, aynı fabrikadan çıkmış orijinal, fakat düşük gelir grubundaki ülkeler için üretilmiş olan ve kalıcılığı 1. kaliteye göre daha az olan parfümler." diye bişeymi varmış şimdi ilk sizden öğrendim bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?