öyle bir şey yok mantıklı da değil bunun bir kaç sebebi olabilir ayrıca parfümden parfüme değişir özellikle yeni çıkan parfümler satılıyorsa sahte olma ihtimali çok zayıf aynı internet sitesi sahte parfümde satabilir veya satılmayan stoklama koşulları yetersiz parfümler olabilir tüm bunlar ihtimal dahilindedir yani tek sebebe bağlayamayız çünkü bu tür internet siteleri aynı tedarikçiden satın almıyor olabilir Ben daha önce bu konu hakkında fiili olarak deneyimlerim oldu ama emin olamadım kalıcılık ve koku güzelliği sanki aynı değildi ama emin olamadım emin olmak için kenzo intense adlı parfümü deneyeceğim deneyimimi paylaşacağım. bu kesin sonuca ulaşmamı sağlayacak ama her parfüm için geçerli olmayabilir çünkü kenzo intensenin daha sahtesi veya tester adı altına satılan sahtesi yok. boyner ykm gibi mağazalarda satılan parfümler hem orjinaldir hemde rafta fazla bekletilen parfümler değil dikkatimi çeken bir şey daha oldu aynı seri numaraya sahip parfümler benzer fiyatlara satılması idi çünkü sevil parfüm ile ykm de satılan aynı parfümün seri numaralar ve fiyatları aynı markafoni mizu gibi internet sitelerde satılan daha ucuz olan aynı parfümün seri numaraları da pahalı satılandan farklı ama ucuz satılan sitedekilerle aynı olması ne anlama geliyor daha tam anlayamadım. üretim tarihi ile alakalı olabilir diye düşündüm bir hafta içinde büyük ihtimal deneyip göreceğim.