Mağazada ve İnternette satılan parfümler arasındaki fark!!

iyiparfüm den aldığım ck euphoria 2004 üretim çıktı yılbaşı kampanyasıydı koku bozulmadıysa kullanayım dedim ancak çok silk br kokuy dönüşmüştü geri gönerdim hakem heyetine götürürüm diye tehtid ettim.ayrıca o dönemde şunu öğrendim tarihi gecen ürünü müşteriyi haberdar ederek 10ay kadar satabiiyorlardı sanırım
yine aynı siteden iyiparfüm den wish parfüm aldım çok taze çıkmıştı 2 aylık bir parfümdü zaten buna güvenerek 2.sipariimi vermiştim

Canım siteye biraz göz attımda bana parfümler cakma gibi geldi. Tom fordun kokuları hiçbir sitede 139 tl değil hemde 100mllik.. Garibime gitti acıkcası

Evet canım benim tenime her koku gitmiyor burberry classicte bunlardan biriymiş sanırım,dahası ben onu ykm den almıştım,daha öncede tekin acardan dkny be delicious almıştım malum oranın fiyatları pahalı ne yazıkki o parfümde hemen uçup gidiyordu,parfümün kalıcılığı mağazayla değil tenle alakalı orjinal bi parfüme mağazada iki katı para ödeyeceğime netten almak o yüzden daha mantıklı geliyor bana,sonuçta mağazadakide orjinal,nette güvenilen sitelerdede aynı tek fark nette çok daha uygun fiyata satılması

Canım siteye biraz göz attımda bana parfümler cakma gibi geldi. Tom fordun kokuları hiçbir sitede 139 tl değil hemde 100mllik.. Garibime gitti acıkcası

evet canım bu bahsettiğin outlet parfüm bölümünde ben normal kısımdan yılbaşı kampanyası olarak almıştım euphoria 100ml 100tlye ve tarıhı geçmişti outlet kısmının iadeside yok oradan almadım yani ona rağmen 2004 tarihliydi

Outlet kısmı cok sakat canım. Bence daha bilindik siteleri tercih et mizu, misspera gibi.

Ben de ereyon diye bir siteden Dolce Gabbana The One parfümünü almıştım. Hem piyasaya göre uygundu hem de kokusu bütün gün üzerimde kalıyordu. Tavsiye ederim kızlarr

Tatlim merhaba. Ben sana hic katilmiyorum. Bi parfumu almadan once git bi parfumeriden testerini dene. Sonra parfumunu al. Ben bugune kadar internetten aldigim hicbir parfumde parfumeridw kullandığımdan daha az bir kalicilik elde etmedim. Belki dogu ulkelerinin fabrikalarında üretim vardir o yuzden cok cok ucuza satan siteler var diye her zaman ulkesini kontrol ederim kutuyu acmadan once ama ben trendyol markafoni kliksa disinda internet magazaciligi da kullanmadim ve parfumlerim avrupa mali oldugu gibi test ettigim kalicilikla ayniydi.. Bu konuda en ufak suphem yok.
Sizce boyner tekin acar internetin 3 katina satarken ayni mal icin alici bulabilir mi? Gidip sorunca onlar soyluyor sizin soylediginiz gibi cunku yoksa satamazlar. Parfumun kar marji yuksektir. Bi parfum cok yuksek mebla birakiyor. Yoksa Sevil nasil para kazansin. Kac tane parfum satiyor? Ama her ilde masallah magazasi var nerdeyse.

Olabilir cnm, ben de zaten hala şüpheliyim bu konuda.. Benim şansıma, aldığım parfümler belki de tenimle uyum sağlamadı, hem zaten normalde de çok kalıcı parfümler değilmiş..
Benim de kafama çok takıldı araştırdım bu konuyu, forumlarda bu tür yorumlara rastladım. Ne kadar doğru bilmiyorum

Valla tatlim ben de cok dusundum bunu. Ama ben test ederek aldim hep. Ve kesinlikle fark yoktu. Ama ben oyle asiri ucuz fiyatlara almadim. Belki sahteler vardir. Ama ben hep ayni yilin uretimi olan parfumlere denk geldim ve tazeciktiler:)
Ya dusunsene. Boyle dedikodu yaymasalar boyner tekin acar satamaz ki parfum. Dunya zengini bile vermez o parayi.

Yok cnm zaten kokularda hçbir fark yok, ayrıca her aldığım parfümü checkcosmetics'ten de kontrol ettim, üretim tarihi çok yakın çıktı. Zaten ben kesinlikle sahte demiyorum, kesinlikle orijinal, hepsi aynı fabrikadan çıkma ama düşük gelirli ülkelere kalitesi düşük olan parfümleri satabiliyorlarmış, sadece ordan burdan duyduklarım... :):) Bu konuyu da zaten kesinlikle iddia etmiyorum, sadece düşüncelerinizi merak ediyorum :):)

Ben kalitesi düşük sattıklarınada inanmıyorum canım bencede onlar hep doldurma bilgiler.. Yani kendim bizzat kullanmasam neyse ama güvenilir siteler cidden var. Ama sanalpazar,gittigidiyor gibi sitelere bende güvenmiyorum. Yani gidipte Chanel veya Tom ford parfümü 150 liraya satan sitelere bende güvenmem. Ama mizu,misspera gibi hak ettiği fiyatlara satan sitelerin düşük kaliteli sattığını düşünmüyrum zaten cokta ucuz satmıyorlar. Yani bir Dior Addict mizuda 309.90 dı. Magazada 486 küsür mü ne.. Allah aşkına bi parfüme 486 verilir mi internette yurt dışında, free shoplarda falan alabileceğimiz fiyatlarda satılıyor zaten :)

Senin parfüm bilgin karşısında oldukça şaşkın olduğum için söylediklerine hak vermemek elde değil, sen diyosan doğrudur bence :)

Ben bugun o malligi yapmaya gittim.Banka kartimi evde unutmusum...

Ben bugun o malligi yapmaya gittim.Banka kartimi evde unutmusum...
iyiki evde unutmuşsun bak her işte bi hayır varmış bende 2 yıl önce yaptım o mallığı.. gidip chanel chance'a 406 lira vermiştim sevilde..şimdi hayatta vermem

Arkadaşlar bu konuda sizebişey danışacağım,parfümleri eşimde bende netten alıyoruz güvendiğimiz bir siteden.2 gün oldu bvlgari jasmin noir aldım daha önceden bildiğim kalıcı güzel bi parfüm fakat parfüm 1saat içinde uçup gidiyor,sorgulattım parfümü geçen yılın eylül ayında üretilmiş bileğime sıkıyorum,kıyafetime sıkıyorum yok,bırakın etrafa yayılmasını anca bana çok fazla yakın olan belki duyabilir kokusunu neden böyle oldu anlamadım üzüldüm açıkçası okadar da para verdim hem

İşte yine geliyoruz benim açtığım konuya cnm, bu durumlardan dolayı zaten ben şüpheye düştüm ve bu konuyu açmaya karar verdim :) Tabii doğruluğunu kesinlikle iddia etmiyorum orası ayrı :)

İşte yine geliyoruz benim açtığım konuya cnm, bu durumlardan dolayı zaten ben şüpheye düştüm ve bu konuyu açmaya karar verdim :) Tabii doğruluğunu kesinlikle iddia etmiyorum orası ayrı :)
Canım ben ilk kez bu kadar şüpheye düştüm inan yok yani bu parfümün normalde kalıcılığı tartışılmaz ama kafamda nedenler var 2 gündür üzüldüm ya resmen kalmıyor koku çok az kokusu bilmiyorum canım haklı olabilirsin aslında

Bvlgari jasmin noir ten secen bi koku. Ben mizudan almıştım bendeki cok kalıcı. Ama herkeste kalıcı olmuyor bu koku haberin olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…