Mağazada ve İnternette satılan parfümler arasındaki fark!!

Aynen öyle cnm :) Benim zaten 6 ay dayanıyo, daha fazla değil :)

En son geçen sene aldım, hiç hatırlamıyorum satıcı adını. Zaten sonradan ne olur ne olmaz diye almadım, gittim büyük parfümerilerden aldım. Kaydı hala duruyorsa bir ara bakar yazarım satıcıyı.

yok davidoff cool water almıştım önceleri ykmden alıyodum çok memnundum internetten görünce sipariş verdim ama pişman oldum dediğim gibi

Ykm den burberry classic almıştım fiyatıda oldukça uygundu fakat kokusu hiç kalıcı olmadı acaba orjinal değilmi diye düşünürken sorgulatmak geldi aklıma üretim tarihi eski çıktı o yüzden kalıcılığı azdı sanırım,eşim parfümlerini hep netten alır ve hem orjinal hemde oldukça kalıcılar bence netten almak daha mantıklı geliyor bana

Demekki bazen mağazadan alınanlarda kalıcı olmayabiliyormuş:) hele şükür bu yorumu okudum bazıları tutturuyor vay efendim magazadikiler kalıcı internettekiler kalıcı değil sahte falan.. Lafta anlatamıyorsun reklam yapıyor sanıyorlar canım şöyle diyim burberry classic muhtemelen teninde kayboluyordur. Forumdan birinde daha kalıcı olmamıştı. Bende cok kalıcı oluyor mesela

hehehe :)) aynen bal bidonum 3-5 kuruş ucuza alıcaz diye hiç kokmamaktansa gidip mağazadan almak daha iyi
İyi fıstığım hemde çok iyi tekme yiyorum sürekli

Ay hamilemissin :) tebrik ederim cnm ama ozaman sen parfümlerden uzak dur cünkü orjinalde olsa bazi parfümlerin icerisinde sagliga zararli olabilicek maddeler varmis. Sanirim Marc Jacobs Daisy de bu parfümlerden.
Özellikle bir madde vardi o vucuta birikiyormus sonra karacigerde sorun olabiliyormus hamile oldugunu duyunca söyliyim dedim.

Internete bazi sitelerde gercekten cok indirimli oluyor parfümler ama bende hic güvenemedigim icin almiyordum.
Dedigin gibi 2.kalite üründe olabilir ama sahte parfümlerde cok satiliyor.
En iyisi indirimleri filan bekleyip magzadan satin almak.

Canımm çook teşekkür ederim :)) dikkat ediyorum valla pek fazla sıkmıyorum 1 pısı geçmiyo oda uzaktan şöyle kıyafetime yani :)) tenime sıkmıyorum orjinal parfüm dahi olsa :) okadar çok dikkat edilmesi gereken konular var ki :)) herşey organik olucak doğal olucak şampuandan tutda nemlendirici kremlere varana kadar şu sıralar eczaneden alıyorum herşeyimi :)) parfüm sıkmadan duramıyorum kendimi kötü kokuyomuş gibi hissediyorum eskisi gibi parfümlerle duş almıyorum hatta bazen hiç sıkmıyorum ama özel günler oluyor şık giyiniyosun makyaj yapıyosun ee güzelde kokmak lazım dimi :)) sağol canım düşündüğün için haklısın gerçekten elimden geldiğince dikkat ediyorum ben yinede :)) sırf parfümsüz duramadığım için azcıkda olsa sıkıyorum napıyım

Anliyorum seni cnm ozaman bende sana bir parfüm tavsiye ediyim Bvlgari petits et mamans. Bu anne adaylarine ve genc annelere yönelik bir parfümüs. Denemedim kokusunu bilmiyorum internete görmüstüm ama bebek kokusu gibi diyorlar. Anne adayi olmayipta kullananlar varmis sakinlestirici bir koku olarak bulduklari icin :)

Biliyorum bu parfümü ben :) kokusuna hiç bakmadım ama yorumlarını okumuştum bebeksi pudramsı kremsi bi kokuymuş :)) acaba kokusu nasıl hiç deneme fırsatım olmadı. Gerçi buldum ben kokumu yaa aradığım vanilyalı pudralı kremsi koku 212 sexy miş :) başka bi parfüme bakma ihtiyacı hissetmiyorum bile 1 pıs sıkmak yeterli benim için ne rahatsız ediyor nede bayıyor insanı böyle burnuna estikçe miss gibi bi koku bırakıyor

Kızlar e-bebek mağazalarına girerken de bir bebek kokusu oluyor. O hangi koku acaba bileniniz var mı? Eve alacağım da

Ben de aynen öyle yaptım ve indirimden aldım cnm :)

bende iyi pafümden almıştım piyasadan 20 lira falan aşağıdaydı koku hemen uçuyordu checkfreshten batch kodunu girerek kontol ettiğimde 2004 yılı üretim olduğunu gördüm yani bunların çoğu bayat parfüm orijinal fakat bayat tı.geri gönderdm kullandığım halde iade ettim hatta arkadaşımda oriflame den indirimde bir parfüm almıştı oda 2010 tarihli çıktı bu indirimli ürnler kesinlikle boşa değil trendyoldan ve mizudan aldıklarım piyasa daki sevilden falan uygun fakat cok düşük fiyatlı olanlardan biraz fiyatlıydı ve tazeydi

nereden aldığın parfüm 2004 çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…