- 25 Kasım 2014
- 282
- 90
- 323
- Konu Sahibi ScorpioCancer
-
Aynen öyle cnm :) Benim zaten 6 ay dayanıyo, daha fazla değil :)Bende kesinlikle senin gibi düşünüyorum
Açıldıktan sonra rahat 3 yıl ömrü varmış parfümlerin tam olarak nerde okudum hiiç bilmiyorum aklımda böyle kalmış benim de :)
zaten 3 sene sürmüyor bi parfümü kullanmak en fazla 2 sene dayanır belki oda ayda 1 kullanımla olur :)))
benim gibi günde 1 pıs sıkılıyorsa parfüm oda yani 1 sene anca gider :)))
Hmm, sahibinden.com'da hangi satıcı acaba? Hepsine güven olmuyo, şüpheyle yaklaşıyorum.. Ben de şu anda orijinal tester arayışındayım, sen peki ne kadara almıştın cnm? Orijinal testerlar pahalı oluyomuş diye duydum.
Teşekkürler cnm, yoksa da önemli değil zatenEn son geçen sene aldım, hiç hatırlamıyorum satıcı adını. Zaten sonradan ne olur ne olmaz diye almadım, gittim büyük parfümerilerden aldım. Kaydı hala duruyorsa bir ara bakar yazarım satıcıyı.
Siyah şişe olan jasmin noir mi almıştınız? Biri daha yazmış forumda şeffaf olan şişeyi almış ve kalıcı bulmamış. O yüzden sordum.
Ben ilk sephorada denediğim zaman koku yarım saat bile dayanmadı tenimde.
Beyaz ve kuru bir cildim var. Tene sıktığımda daha sık yeniliyordum bu yüzden.
Ama sonra anladım ki ben alamıyormuşum kokuyu. Aslında ertesi güne bile kalıyormuş. Annem söylemişti. Etrafımdaki insanlar genelde yorum yapmıyor. Yani biz kalıcılık konusunda yanılabiliriz. Kıyafette çok daha uzun kalır her koku. Bunu unutmamak lazım.
Mizudan almıştım her zamanki gibi.
Ya ben yerim onu yaaa:)) doğsa da görsem artikk ( keşke sevsem diyebilsemmhehehe :)) aynen bal bidonum 3-5 kuruş ucuza alıcaz diye hiç kokmamaktansa gidip mağazadan almak daha iyi
İyi fıstığım hemde çok iyi tekme yiyorum sürekli
hehehe ballı lokumum benim yaaYa ben yerim onu yaaa:)) doğsa da görsem artikk ( keşke sevsem diyebilsemm
At tabi fistigimmmhehehe ballı lokumum benim yaaresim atarıs bizde sana burdan olmamı fıstıkım
bitanesin senn
Ayy banada atıınhehehe ballı lokumum benim yaaresim atarıs bizde sana burdan olmamı fıstıkım
bitanesin senn
At tabi fistigimmm
Atarım tabisideeAyy banada atıın
Demekki bazen mağazadan alınanlarda kalıcı olmayabiliyormuş:) hele şükür bu yorumu okudumYkm den burberry classic almıştım fiyatıda oldukça uygundu fakat kokusu hiç kalıcı olmadı acaba orjinal değilmi diye düşünürken sorgulatmak geldi aklıma üretim tarihi eski çıktı o yüzden kalıcılığı azdı sanırım,eşim parfümlerini hep netten alır ve hem orjinal hemde oldukça kalıcılar bence netten almak daha mantıklı geliyor bana
hehehe :)) aynen bal bidonum 3-5 kuruş ucuza alıcaz diye hiç kokmamaktansa gidip mağazadan almak daha iyi
İyi fıstığım hemde çok iyi tekme yiyorum sürekli
Selam Kızlar,
Şu sıralarda yine parfümlere fazlasıyla takmış durumdaydım. yok orijinal miydi, yok değil miydi kafam fazlasıyla karışık.. Çok fazla araştırma yaptım ve şu kanıya vardım, internetteki alışveriş sitelerinde satılan parfümler (siz tahmin edebiliyorsunuzdur zaten), kesinlikle %100 orijinal fakat 2. kalite üretim diye düşünüyorum. Çünkü bildiğiniz üzere mağaza fiyatlarına göre oldukça uygun. 2. kalite olarak bahsettiğim, aynı fabrikadan çıkmış orijinal, fakat düşük gelir grubundaki ülkeler için üretilmiş olan ve kalıcılığı 1. kaliteye göre daha az olan parfümler.
Sizin fikriniz nedir kızlar? Konu hakkında bilgisi olan veya benimle aynı düşünceleri paylaşan var mı acaba?
Canımm çook teşekkür ederim :)) dikkat ediyorum valla pek fazla sıkmıyorum 1 pısı geçmiyo oda uzaktan şöyle kıyafetime yani :)) tenime sıkmıyorum orjinal parfüm dahi olsa :) okadar çok dikkat edilmesi gereken konular var ki :)) herşey organik olucak doğal olucak şampuandan tutda nemlendirici kremlere varana kadar şu sıralar eczaneden alıyorum herşeyimi :)) parfüm sıkmadan duramıyorum kendimi kötü kokuyomuş gibi hissediyorum eskisi gibi parfümlerle duş almıyorum hatta bazen hiç sıkmıyorum ama özel günler oluyor şık giyiniyosun makyaj yapıyosun ee güzelde kokmak lazım dimi :)) sağol canım düşündüğün için haklısın gerçekten elimden geldiğince dikkat ediyorum ben yinede :)) sırf parfümsüz duramadığım için azcıkda olsa sıkıyorum napıyımAy hamilemissin :) tebrik ederim cnm ama ozaman sen parfümlerden uzak dur cünkü orjinalde olsa bazi parfümlerin icerisinde sagliga zararli olabilicek maddeler varmis. Sanirim Marc Jacobs Daisy de bu parfümlerden.
Özellikle bir madde vardi o vucuta birikiyormus sonra karacigerde sorun olabiliyormus hamile oldugunu duyunca söyliyim dedim.
Canımm çook teşekkür ederim :)) dikkat ediyorum valla pek fazla sıkmıyorum 1 pısı geçmiyo oda uzaktan şöyle kıyafetime yani :)) tenime sıkmıyorum orjinal parfüm dahi olsa :) okadar çok dikkat edilmesi gereken konular var ki :)) herşey organik olucak doğal olucak şampuandan tutda nemlendirici kremlere varana kadar şu sıralar eczaneden alıyorum herşeyimi :)) parfüm sıkmadan duramıyorum kendimi kötü kokuyomuş gibi hissediyorum eskisi gibi parfümlerle duş almıyorum hatta bazen hiç sıkmıyorum ama özel günler oluyor şık giyiniyosun makyaj yapıyosun ee güzelde kokmak lazım dimi :)) sağol canım düşündüğün için haklısın gerçekten elimden geldiğince dikkat ediyorum ben yinede :)) sırf parfümsüz duramadığım için azcıkda olsa sıkıyorum napıyım
Biliyorum bu parfümü ben :) kokusuna hiç bakmadım ama yorumlarını okumuştum bebeksi pudramsı kremsi bi kokuymuş :)) acaba kokusu nasıl hiç deneme fırsatım olmadı. Gerçi buldum ben kokumu yaaAnliyorum seni cnm ozaman bende sana bir parfüm tavsiye ediyim Bvlgari petits et mamans. Bu anne adaylarine ve genc annelere yönelik bir parfümüs. Denemedim kokusunu bilmiyorum internete görmüstüm ama bebek kokusu gibi diyorlar. Anne adayi olmayipta kullananlar varmis sakinlestirici bir koku olarak bulduklari icin :)
Ben de aynen öyle yaptım ve indirimden aldım cnm :)Internete bazi sitelerde gercekten cok indirimli oluyor parfümler ama bende hic güvenemedigim icin almiyordum.
Dedigin gibi 2.kalite üründe olabilir ama sahte parfümlerde cok satiliyor.
En iyisi indirimleri filan bekleyip magzadan satin almak.
nereden aldığın parfüm 2004 çıktıbende iyi pafümden almıştım piyasadan 20 lira falan aşağıdaydı koku hemen uçuyordu checkfreshten batch kodunu girerek kontol ettiğimde 2004 yılı üretim olduğunu gördüm yani bunların çoğu bayat parfüm orijinal fakat bayat tı.geri gönderdm kullandığım halde iade ettim hatta arkadaşımda oriflame den indirimde bir parfüm almıştı oda 2010 tarihli çıktı bu indirimli ürnler kesinlikle boşa değil trendyoldan ve mizudan aldıklarım piyasa daki sevilden falan uygun fakat cok düşük fiyatlı olanlardan biraz fiyatlıydı ve tazeydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?