Maddi sorunum yok işi bırakıp anne olmak istiyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi hyvz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aminnn rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin. bugün cesaretimi toplarsam inşallah kararımı patronuma söyleyeceğim siz naptınız kararınız netleştimi işi bırakma ile alakalı

merhaba
bende istifa etme aşamasındayım merak ediyorum nasıl geçiyor iyi ki bırakmışım diyor musunuz şuan :)

Merhaba
Ben pişman değilim açıkçası yani yaptığınız işe göre stresiniz yükünüz değişir. Ben hemşireydim bir devlet hastanesinde. Artık insanlara gerçekten tahammül edemiyordum kaldıramıyordum bazı şeyleri. Eşim çok hasta olmuştu mesela ben yanında olamamıştım işe gitmek zorunda olduğum için. Bunlar hep birikti birikti içimde . Ve artık kendi hayatıma, eşime, çocuk için verdiğim çabaya öncelik vermek istedim.Evde de gayet vakit geçiriyorum zaten kendimi bildim bileli evcimen birisiyimdir. Dışarı çıkıyorum evlerimin işini yapıyorum kayı validem yakın oturuyor aramızda iyidir ona gidiyorum. Diyetisyen ile diyete başladım kilo vermek için hem de vücudumu daha sağlıklı hale getirmek için. Bişekilde geçiyor günler

sizin adınıza sevindim darısı hayırlısı ile bizim başımıza ozaman :)

aminnn rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin. bugün cesaretimi toplarsam inşallah kararımı patronuma söyleyeceğim siz naptınız kararınız netleştimi işi bırakma ile alakalı
Haziranda bırakmaya karar verdim yaz başı bırakıp tüm yazı yazlıkta geçiririm diye düşündüm ama bakalım hayırlısı çocuk meselesini akışına bırakacağız. Ama 1 gun ara ile korunmasız ilişki planlıyoruz adet bitiminde başlagınça kadar

Ovulasyon takibi yapın bence testler ile
O şekilde insan yoruluyor gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…