- 8 Mart 2019
- 6.731
- 31.446
- 39
Şikayet eden eskisinden fazla ama siyasilere cevap verileceğine hiç inanmıyorum. Aynı kişilerle yola devam edeceğiz, onların kararlarının sonuçlarını yine sırtımıza yükleyip altında ezilerek yaşayacağız.Pirayeciğim ben umutluyum ya. Hayalperest diyeceksin belki bana ama artık şikayetçi olan sayısı eskisinden fazla. Demek ki siyasilere bir cevap verecekler. Geçim konusunda beni etkileyen bir şey yok belki ama halkın durumundan rahatsızım,üzülüyorum,bana ne deyip geçemiyorum çünkü bu durum milli bir sorun,beni etkilesin etkilemesin,hepimizin problemi.
Çok sağolun....bu önerilerden faydalanan arkadaşlar da mutlaka olacaktır ama ben şimdiye kadar hiçbir duamın kabul olduğunu görmedigim için, o makamdan da beklentimi keseli çok oldu...yine de teşekkürlerCan arkadaşlar, lütfen kollektif bilince korku, kıtlık endişesi göndermeyelim. Şu an yapılacak en iyi şey umutlu olmak. Umutlu olmamız gerekiyor, Bir gün her şeyin sonlanacağını bilmemiz gerekiyor.
Bu kış biraz sert geçebilecek olsa da, aydınlık günler çok uzakta değil.
Şunu bilin ki; tıpkı bizler gibi dünyanın da bir tekamül süreci var ve şu an dönem sonundayız. Bu demektir ki, yeni bir sürece giriyoruz ve hepimiz çok büyük bir sınavdayız. Hiçbir şey eskisi gibi olmamakla beraber refaha çıkacağız. Artı olarak bu dönem dünyaya gelmeyi her şeyi bilerek biz seçtik ve tekamülümüze sonsuz katkısı oldu. Bizler bu dönemi seçtiğimiz için ne kadar cesur ruhlar olduğumuzu lütfen idrak edelim. İlahi güç bunları elbette görüyor ve belli bir noktadan sonra müdahale olacak zaten merak etmeyin.
Şu an bir tramplende en dipteyiz ama yukarıya doğru bir hamle olacak kimsenin bir endişesi olmasın.
Unutmayın ki, bizler sonsuz varlığız. Kendimizi bir düşünceye hapsetmeyelim. Kurban değil kurtarıcı rolüne odaklanalım. Şu anki döneme ayak uydurmak zorundayız. Kendi yaşam kalitemiz biraz aşağıya çekilebilir ama emin olun bu böyle gitmeyecek. Karıncanın bile rızkını veren kim?
Bol bol söyleyerek frekansımızı yükseltelim, dua ve olumlamalar bizi yükselişe götürür; Hayatın tümü bana neşeyle, kolaylıkla ve ihtişamla gelir. Ben bir mucizeyim. Mucize ötesiyim, kaf dağı ötesiyim
Bizim 5 duyumuzla algılayamayacağımız olaylar var. Bir şeyin ardındakini görecek idrake sahip değiliz. Düşüncelerinizde bu kalıp olursa, olacağı varsa da geri döner çünkü olumsuz enerjinizle reddetmiş olursunuz farkında bile olmadan.Çok sağolun....bu önerilerden faydalanan arkadaşlar da mutlaka olacaktır ama ben şimdiye kadar hiçbir duamın kabul olduğunu görmedigim için, o makamdan da beklentimi keseli çok oldu...yine de teşekkürler
Benim tek korkum yine katakulli oyun çevirmeleri. Geçen bir video gördüm. Vatandaşlık verilen Suriyelilere nasıl iktidara oy atacaklarını anlatıyordu. “Şuraya basacaksınız” diyordu.Şikayet eden eskisinden fazla ama siyasilere cevap verileceğine hiç inanmıyorum. Aynı kişilerle yola devam edeceğiz, onların kararlarının sonuçlarını yine sırtımıza yükleyip altında ezilerek yaşayacağız.
Sıkmayın canlarınızı bugünlerde geçecek, eşimden referanslıyım ben geçecek diyorsam geçecek, kendisi balık burcudur her şeyde duygusala bağlar, motivasyonu da hemen düşer, bende düşse de dizlerini silip devam eden inatçı Koç, adamın hayatının gaz pedalı gibiyim
Sanki öldük de üzerimize toprak atılıyor gibi moraller yerlerde, şu sıra dalgalı çalkantılı gidiyoruz lakin toparlanacak, ohoo neler neler atlatılmadı ki, zorlanacağız canımız acıyacak ama düzelecek, buna imkan var, çaresiz sıfırı tüketmiş değiliz, bekleyelim sabredelim
Hep mutlu olun inş, umudu yitirmeyin bizlerin umutsuzluğunu fırsata dönüştürmeyi bekleyen kötüler var dünyada sağlam duracağızBen bu mesaja niye mutlu oldum la
Siz komşunuzun asgari ücretle, yurtdışı seyahatine gidebildiğine inanıyor musunuz gerçekten? Diğer her şeyi geçtim (kredi, market, benzin cart curt).. yurtdışına öyle bir anda doğaçlama çıkabiliyorlar yani.. Asgari ücretle.. uçak biletlerini geçtim, paralarının ederi ne ki dolar euro karşısında..Yok valla erkenden alınmış bir bilet değil. Aniden karar verilip gidilen seyahatler bunlar. Yurtdışı tatili de öyle gerçekleşti. Bu yil gidemeyiz diye konuşuyorduk ikimiz de. Gidebildi.
Ben de bu sekildeyim .bizim bir arkadaş var, yaptıkların yapacaklarinı genel de fiyatlarıyla soyluyorBende utanıyorum mesela günübirlik buryere gitsem resim paylaşıyorum ama yediğimi içtiğimi paylaşmak istemiyorum. Rahmetli dedem varlığını komşunun gözüne sokma belki o gözler senin görmediğin yerde yokluğuna ağlıyordur derdi.
Buyudugun de her şey normal olacak( olumlu soyleyelim) .Benim bebem 9 aylik Piraye. Yemin ederim eşimle yer icer gezer tozardik ona harcadigimiz kadar gitmezdi. Çok üzülüyorum büyüdüğünde hersey daha da artacak. Ona yetememekten korkuyorum. Evimiz arabamiz yok maalesef. Birikim de yapamiyoruz. Eksiden cikamadik hic. Ne olacak bilmiyorum
O komşular bir anda Siirt’ten İstanbul’a bile gidemezler bilet 1500 TL mi ne olmuşSiz komşunuzun asgari ücretle, yurtdışı seyahatine gidebildiğine inanıyor musunuz gerçekten? Diğer her şeyi geçtim (kredi, market, benzin cart curt).. yurtdışına öyle bir anda doğaçlama çıkabiliyorlar yani.. Asgari ücretle.. uçak biletlerini geçtim, paralarının ederi ne ki dolar euro karşısında..
Tamam herkesin umuda ihtiyacı var ama bu resmen insanları salak yerine koymak. Durum kötü değil, biz asgari ücretle bak bunları yapabiliyoruz diyen bu ve benzer kesimin tam olarak kimlere hizmet ettiğini çok iyi biliyoruz. İnsanları salak yerine koyarken hiç mi utanmazlar. Utanmıyorlar.
Ben yaşama hakkımı çocuğa devrettim onun için hayatımdaki çoğu şeyi çıkardım harcama kalemlerimden. Vaktiyle bizler iyi yaşadık bu aralar kıssak da olur ama çocuktan kısılmaz. En suçsuz en masum onlar . Bu durumumuzun sorumlusu değiller.Yasamak sadece karin doyurmak degil. Insanin ruhunun da doymasi gerekiyor. Kendimizi nasil mutlu edecegimizi, tatilleri ya da ne biliyim kultur sanat etkinliklerini gectik, karın doyurmayi konusuyoruz surada. Cok acı.
Ohooo biz anlatmaya başlarsak neler yaşandı neler, öfff bu faniler ne devalüasyonlar gördü
Değil mi ama neler gördük biz, hayatımın baharında bir iki ay ara ile iki develuasyon gördüm, evi de yeni almıştım aldığım dolar borçlar birden dörde katladıintihar eden insanlar oldu, neler gördük neler hepsi geçiyor, enseyi karartmıyoruz
Aynen öyle malesef, küçügu voleybola, büyüğü yüzmeye yazdirdik, küçük havuzun kenarında melul melul ablasına bakıp bende gitmek istiyorum dedi bugün, şimdi ben ne yapayım? Mecbur onu da yazdircaz. Başka bir şeyden kiscaz.Ben yaşama hakkımı çocuğa devrettim onun için hayatımdaki çoğu şeyi çıkardım harcama kalemlerimden. Vaktiyle bizler iyi yaşadık bu aralar kıssak da olur ama çocuktan kısılmaz. En suçsuz en masum onlar . Bu durumumuzun sorumlusu değiller.
Offff bende aynen böyle düşünüyorumBen yaşama hakkımı çocuğa devrettim onun için hayatımdaki çoğu şeyi çıkardım harcama kalemlerimden. Vaktiyle bizler iyi yaşadık bu aralar kıssak da olur ama çocuktan kısılmaz. En suçsuz en masum onlar . Bu durumumuzun sorumlusu değiller.
Oyle yapiyoruz zaten hepimiz ama ne biliyim ya, evladini mutlu etmek icin annenin de mutlu olmasi gerekmez mi? Hepimiz elimizden geleni yapiyoruz biliyorum, orasina birsey demiyorum. Ama ozledim ya oglumla disarida yemek ne kadar tutar diye dusunmek istemiyorum. Kitap alirken fiyatina bakmak istemiyorum. Konserlere gitmek, oglumla tatile gidip şuralardan biraz uzaklasmak, onunla guzel anılar biriktirmek istiyorum. Bunlar da onemli. Bu tip seyler insanin evladiyla daha kaliteli vakit gecirmesini saglar. Hayat sadece karin doyurmak degil ki. Insaniz sosyallesmeye de ihtiyacimiz var. Neyse benimki sadece ic dokmeydi, yanlis anlasilmasin.Ben yaşama hakkımı çocuğa devrettim onun için hayatımdaki çoğu şeyi çıkardım harcama kalemlerimden. Vaktiyle bizler iyi yaşadık bu aralar kıssak da olur ama çocuktan kısılmaz. En suçsuz en masum onlar . Bu durumumuzun sorumlusu değiller.
Şikayet ediyoruz ediyoruz çözüm var mı yok. En azından çocukların Gülen gözlerini görmek istiyorum bu dönemde.1. Sınıfa başlayacak bir çocuğun çantasını okşadığını gördüm sevinçle bu hafta. Onlar bile umut benim için .Oyle yapiyoruz zaten hepimiz ama ne biliyim ya, evladini mutlu etmek icin annenin de mutlu olmasi gerekmez mi? Hepimiz elimizden geleni yapiyoruz biliyorum, orasina birsey demiyorum. Ama ozledim ya oglumla disarida yemek ne kadar tutar diye dusunmek istemiyorum. Kitap alirken fiyatina bakmak istemiyorum. Konserlere gitmek, oglumla tatile gidip şuralardan biraz uzaklasmak, onunla guzel anılar biriktirmek istiyorum. Bunlar da onemli. Bu tip seyler insanin evladiyla daha kaliteli vakit gecirmesini saglar. Hayat sadece karin doyurmak degil ki. Insaniz sosyallesmeye de ihtiyacimiz var. Neyse benimki sadece ic dokmeydi, yanlis anlasilmasin.