- 14 Mart 2025
- 12
- -12
- 1
- 25
Arkadaşlar merhaba sevgilimle Nisan ayında nişanımız var haziranda da düğün farklı şehirlerde yaşadığımız için 2 düğün olucak benin memleketimde olanı biz karşlıcaz tabiki. Şimdi geleyim konuya çok ani gelişti bizim evlilik kararımız babam yeni ev almıştı borç ile hazırlıksız yakalandı sevgilim de evlilik için birikim yapmış ama yeni yuva kurmak evde ki hesap çarşıya uymuyor. Babam sevgilimin nişan kıyafetleri saat damatlık tabiki bunları karşilicak ama ev alisverisinde yarı yarıya destek olamıyor borç harçla 100 bin tl verebilirim dedi ve ev için altın borçlanmıştı babam bizim şehirde olan düğündeki Altınları borç olarak almak istediğini söyledi bir yıl içinde emekli olucak fazlasıyla öderim dedi sevgilim de kabul etti sonuçta böyle böyle aile oluyoruz ne demek falan dedi.
Ancak sevgilim esnaf çocuğu babası işleri ona bırakmış bu zamana kadar doğru düzgün bir borcun altına girmemiş bu düğün ev derken hayatında ilk defa maddi olarak bu kadar sıkıntıya girdi bende çok mahcup hissediyorum kendisi devamlı benim maddiyatım olmasa sizin olsa aynı şeyi sende yapardın eminim canını sıkma beraber dişimizi sıkar atlatırız diyor bi akıl verin kendimi çok mahcup hissediyorum ben atama bekliyorum çalışmıyorum şuan ataninca tüm maaşım senin diyorum devamlı
Ancak sevgilim esnaf çocuğu babası işleri ona bırakmış bu zamana kadar doğru düzgün bir borcun altına girmemiş bu düğün ev derken hayatında ilk defa maddi olarak bu kadar sıkıntıya girdi bende çok mahcup hissediyorum kendisi devamlı benim maddiyatım olmasa sizin olsa aynı şeyi sende yapardın eminim canını sıkma beraber dişimizi sıkar atlatırız diyor bi akıl verin kendimi çok mahcup hissediyorum ben atama bekliyorum çalışmıyorum şuan ataninca tüm maaşım senin diyorum devamlı