Maddi acida gecinmekte zorlanmaya başladik

şunu şuraya iliştirelim de sosyal minnoş üye arkadaşlar sorun bizde mi diye düşünmesinler asosyalliği de övmezsiniz ya param elde kalıyo diye
Asosyalliği övmedim ki ben. Param elimde kalıyor diye de asosyal değilim. Sadece yapım bu. Niye farklı tarafa çekiyorsunuz mesajı?

Asosyalliği övmedim ki ben. Param elimde kalıyor diye de asosyal değilim. Sadece yapım bu. Niye farklı tarafa çekiyorsunuz mesajı?
e işte ev dışında para harcamadığınız için yeter sanıyorsunuz.harcayanlar müsrif size göre.bana göreyse değil.

şunu şuraya iliştirelim de sosyal minnoş üye arkadaşlar sorun bizde mi diye düşünmesinler asosyalliği de övmezsiniz ya param elde kalıyo diye
TAm ben eminim evli değil yemin edebilirim ama ispatlayamam yazacaktım ki kendi mutsuzluğunu bize saldırarak törpülüyormuş

En azından benim çöküşümü engellemeliydi bence mantık olarak ama işte dıj güşler...

şu an 100-200 lira emzik delmeden emecek ben öğreticem ona

TAm ben eminim evli değil yemin edebilirim ama ispatlayamam yazacaktım ki kendi mutsuzluğunu bize saldırarak törpülüyormuş
Mutsuz olduğumu nereden çıkardınız tam olarak? Ve ayrıca kimseye de saldırmıyorum, düşündüklerimi yazıyorum yanlış gelebilir size.

evdeki çocuk gözüme bir batmaya başladı bak.meğerse ömrümü yiyormuş.benim neyimeymiş.louder keşke hamile kalmadan o üyeye bir danışsaydın tühhh.
Onlarda risk almak: 40 yaşında meslek değiştirip girişimci olmak

Bizde risk almak: ÜREMEK

jskdlflg

e işte ev dışında para harcamadığınız için yeter sanıyorsunuz.harcayanlar müsrif size göre.bana göreyse değil.
Evet müsrif olma durumu göreceli bir şey. Dediğim gibi, gelirinden fazla harcamak isteyenler borçlanabilir bu bana göre yanlış bir şey ama size göre doğrudur bir şey diyemem.

Niye, somon yemek gayet de insani hak bence. Bunu Luks haline getirenler utansin.
biz uzun zamandır avokado yemiyoz.valla billa yemiyoz.kızmasın lüks bulan üyeler.vaktiyle çok linçlenmiştim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…