- 7 Ağustos 2022
- 353
- -214
- 13
- Konu Sahibi handeac123
-
Asosyalliği övmedim ki ben. Param elimde kalıyor diye de asosyal değilim. Sadece yapım bu. Niye farklı tarafa çekiyorsunuz mesajı?şunu şuraya iliştirelim de sosyal minnoş üye arkadaşlar sorun bizde mi diye düşünmesinlerasosyalliği de övmezsiniz ya param elde kalıyo diye
Neyse risk aldık artık yapacak bişey yok
evdeki çocuk gözüme bir batmaya başladı bak.meğerse ömrümü yiyormuş.benim neyimeymiş.lauder keşke hamile kalmadan o üyeye bir danışsaydın tühhh.
e işte ev dışında para harcamadığınız için yeter sanıyorsunuz.harcayanlar müsrif size göre.bana göreyse değil.Asosyalliği övmedim ki ben. Param elimde kalıyor diye de asosyal değilim. Sadece yapım bu. Niye farklı tarafa çekiyorsunuz mesajı?
TAm ben eminim evli değil yemin edebilirim ama ispatlayamam yazacaktım ki kendi mutsuzluğunu bize saldırarak törpülüyormuşşunu şuraya iliştirelim de sosyal minnoş üye arkadaşlar sorun bizde mi diye düşünmesinlerasosyalliği de övmezsiniz ya param elde kalıyo diye
En azından benim çöküşümü engellemeliydi bence mantık olarak ama işte dıj güşler...Bireysel olarak sizin çok çalışmanız toplum refahını artırıyor mu? Neden bireysel düşünüyorsunuz ki? Toplumsal olarak üretmiyoruz, üretmediğimiz şeylerden üretenden fazla para kazanıyoruz özellikle teknolojide. Yıllardır dışa bağımlı bir ekonomimiz var. Daha tarımda bile dışa bağımlıyız. Bütün bunlar toplumsal refahı olumsuz etkileyen şeylerken, sizin bilmem kaç yıl çok çalışmanız mı ekonomik çöküşü engelleyecek?
şu an 100-200 lira emzikDişler çıkana kadar askılı biberonlu emzik takımları alırdım kıyafetlerine uygun, önlükleri de olurdu.
Emzik, aksesuarın bir parçasıydı yahu.
Dişler çıkınca e 1 haftada ısırılarak delindiğinden mecburen yeniri alınırdı, hatta kriz yaşanmasın diye 2 li paketten 10 tane sipariş ederdik vs.
Niye, 28 30 liraydı ikilisi
Fii tarihi değil ha, 2018 2019 bunlar.
Şöyle bir 8 sene önceye gitsek, hepimiz paçayı kurtaracağız, öyle hissediyorum.
Bi yorgan kaç para senin haberin var mı. Yetmiyorsa almayacaksın karşim. Somon da yemeyeceksin k*çın açıkta da yatacaksınNeyse olan olmuş, ayağınızı yorganınıza göre uzatırsınız artık
Mutsuz olduğumu nereden çıkardınız tam olarak? Ve ayrıca kimseye de saldırmıyorum, düşündüklerimi yazıyorum yanlış gelebilir size.TAm ben eminim evli değil yemin edebilirim ama ispatlayamam yazacaktım ki kendi mutsuzluğunu bize saldırarak törpülüyormuş
Benek yorganı 300 akdjdjfjdj bide nevresim Allah’ını seven üstüme bebek eşyası atsınBi yorgan kaç para senin haberin var mı. Yetmiyorsa almayacaksın karşim. Somon da yemeyeceksin k*çın açıkta da yatacaksın
Niye, somon yemek gayet de insani hak bence. Bunu Luks haline getirenler utansin.Evet, almak istiyorsanız borç sarmalı tek çözüm. Somon yemek insani hakkım, ben insanca yaşamak istiyorum diyorsanız, buyurun borçlanın o halde.
Onlarda risk almak: 40 yaşında meslek değiştirip girişimci olmakevdeki çocuk gözüme bir batmaya başladı bak.meğerse ömrümü yiyormuş.benim neyimeymiş.louder keşke hamile kalmadan o üyeye bir danışsaydın tühhh.
Evet müsrif olma durumu göreceli bir şey. Dediğim gibi, gelirinden fazla harcamak isteyenler borçlanabilir bu bana göre yanlış bir şey ama size göre doğrudur bir şey diyemem.e işte ev dışında para harcamadığınız için yeter sanıyorsunuz.harcayanlar müsrif size göre.bana göreyse değil.
Kaynanamı bu mesajı ss atiyim da düşsün yakamızdan. 1 sene risk almıyoruz desem anlar sanırım ajshdjdjdjdkkdOnlarda risk almak: 40 yaşında meslek değiştirip girişimci olmak
Bizde risk almak: ÜREMEK
jskdlflg
biz uzun zamandır avokado yemiyoz.valla billa yemiyoz.kızmasın lüks bulan üyeler.vaktiyle çok linçlenmiştim deNiye, somon yemek gayet de insani hak bence. Bunu Luks haline getirenler utansin.
Denizden çıkan balığa bile laf yedikNiye, somon yemek gayet de insani hak bence. Bunu Luks haline getirenler utansin.
Tamam, itirazım yok. Kredi kartınızla istediğiniz kadar somon alabilirsiniz.Niye, somon yemek gayet de insani hak bence. Bunu Luks haline getirenler utansin.
Ben de yiyemiyorum 3 tanesi 10 liraydı geçen yıl şimdi tanesi 20biz uzun zamandır avokado yemiyoz.valla billa yemiyoz.kızmasın lüks bulan üyeler.vaktiyle çok linçlenmiştim de
kredi kartı kullanmayalım mı yani?kullanmazsak asıl aç kalırız.Tamam, itirazım yok. Kredi kartınızla istediğiniz kadar somon alabilirsiniz.
Valla delerse de artık emmeyecek kısmet… paran yoksa somon yemeyeceksin çocuk da emziği bırakacak yapacak bir şey yokşu an 100-200 lira emzikdelmeden emecek ben öğreticem ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?