Maddi acida gecinmekte zorlanmaya başladik

Tamam, itirazım yok. Kredi kartınızla istediğiniz kadar somon alabilirsiniz.
Olamaz zaten hamileyim en yararlı balıkları tüketmeye çalışıyorum normalde haftada 2 olması gerekirken 2 haftada 1 yiyorum. Sen su iç yarabbi şükür de

Maalesef artık aslında lüks olmayan ama ekonomiye göre lüks sayılan şeylerden kısmaya başlıyoruz, başka türlü ay sonu gelmiyor. Yeri geliyor 3-4 çeşit kahvaltılık yerine birini almasakta olur, aman neyse bugn şimdi buna para vermeyelim, nasıl olsa evde tshirtüm var onu alacağıma bari şu faturayı ödeyelim gibi geçiyor günler.
Bir şeylerden kısmadığınız sürece yetmesi mümkün değil

Yarı aç yarı tok değilim gayet de sağlıklı besleniyorum. Eksiye girmeden yaşayınca yarı aç yarı tok olunmuyor. Bence gerçekten sizin durumunuz normal değil. Farkında değilsiniz durumunuzun.
Canım benim aslında sen sadece aylık gelirini ve odedigin kirayı yazsan bu anlaşmazlık çözülecek ama ısrarla kendin hakkında bilgi vermeyip bilgi verenleri yargılamaya çalışıyorsun.... anlamadım ben seni...

Canım benim aslında sen sadece aylık gelirini ve odedigin kirayı yazsan bu anlaşmazlık çözülecek ama ısrarla kendin hakkında bilgi vermeyip bilgi verenleri yargılamaya çalışıyorsun....
Kimseyi yargılamaya çalışmıyorum ben. Aylık gelirimi ve kiramı da soran olmadı zaten, o yüzden durduk yere de yazmadım. Gelir 8500 lira, kiram da 2000 lira.

Benek yorganı 300 akdjdjfjdj bide nevresim Allah’ını seven üstüme bebek eşyası atsın
Ya eskiden her doğuran arkadaşıma yorganla ,nevresim hediye ederdim ( antialerjik , güzel bir markadan ) şimdi e bebekte indirim vardı yaa modundayim Allah kolaylik versin size de ...

Asgari ücretli krizden pek etkilenmiyor halinden de memnun
Zaten cafe restaurant yok hayatlarında araba ev alma durumu zaten hiç yok çocuk evin yanındaki okula yürüyerek gidiyor pazardan birer kıyafet bütün sene onla idare edilecek gezmek komşu akraba ziyareti sosyallik parka çekirdek çay yazın yapılan salçalar soslar dondurucudaki ürünler kışın yenecek et kurbandaki ne kadar giderse hamurişi poğaça yeniyor bolca
Asgari ücretin ücretliyi sadece doğalgaz fiyatı etkileyecek bence

Ben mi uyduruyorum diye baktım, trendyol 2019 a indim siparişlerime.
Bg store dan 3 lü atleti 29 tl ye, salopeti 39 dan almışım.
Şuan mağaza önünden geçmek imkansız, Allahım delireceğim…
sene 2018 en pahalı marka carters ama poposunda hayvan deseni var diye 79 TL ye takım almıştım. Şimdi 329 TL imiş.
Diş kaşıyıcı sophie almıştım üç çok pahalı diye annemden azar yemiştim 120 TL idi. Şu an ne kadar bakmaya kalbim dayanmaz zira en markasız dandik kaşıyıcı o paraya şu an

Tamam, itirazım yok. Kredi kartınızla istediğiniz kadar somon alabilirsiniz.
Siz bunları takmayın ya
Üçgünlükdünya zaten, herkes ayağını yorganına göre uzatsın nedir yani
Sanki sosyal olup napcaklarsa
Kahveymiş, gezmekmiş
Ne gereksiz, aç çeşmeyi lıkır lıkır su
Çık balkona oh mis gibi hava hemde gözün gönlün açılsın
Acıkıncada ekmeği böl ortadan içine az salça sür oldu bitti
Üçgünlükdünya alttarafı, çocuk falan yapmasın kimse, yapanada hak tabii ağlamayacak çocuğumun masrafı çok diye. Gül gibi geçin geç işte derdin ne

Ben mi uyduruyorum diye baktım, trendyol 2019 a indim siparişlerime.
Bg store dan 3 lü atleti 29 tl ye, salopeti 39 dan almışım.
Şuan mağaza önünden geçmek imkansız, Allahım delireceğim…
Sadece 1 yıl önceye ait minik tatlış şimdi o güzel atlara binip gitmiş olan siparişim. Not: ekmekler dondurucu stoğudur

Eklentiler

• 57CB76DC-1D05-4792-B2BB-C65666CF5482.png
    68,2 KB · Görüntüleme: 153
Kimseyi yargılamaya çalışmıyorum ben. Aylık gelirimi ve kiramı da soran olmadı zaten, o yüzden durduk yere de yazmadım. Gelir 8500 lira, kiram da 2000 lira.
Aylık 5bin ile gıda, kıyafet zaruri harcamalarınız yani.
Faturanızı 1500 tuttuk her şeyiyle.
Keşke her hanede kişi başı 5 bin kalsa hanımefendi, ayda 15 bin kazanan iki kişilik ailede gıda dahil 10 bin olarak bu paraları kalmıyor.

Mesela et? Süt? Doğalgaz? Elektrik? Meyve? Sebze? mi

Siz 12 bin ile gecinemiyorsynuz asgari ücret alip 2 3 cocuk okutanlar ne desin okullar açılıyor öğrenci servisleri okul kırtasiye vs zor hersey okullarda pasta gunu meyve gunu cümle kurmakta zorlanıyorum desem bilemedim
Asgari ücret aldığı halde 2 ve üzeri çocuk doğuranları vallahi de billahi de anlamıyorum.
Çocuk kismetiyle gelmiyormuş değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…