- Konu Sahibi handeac123
-
Olamaz zaten hamileyim en yararlı balıkları tüketmeye çalışıyorum normalde haftada 2 olması gerekirken 2 haftada 1 yiyorum. Sen su iç yarabbi şükür deTamam, itirazım yok. Kredi kartınızla istediğiniz kadar somon alabilirsiniz.
emzik neyine .parmağını emsin yatsın beşiğinde alla allaValla delerse de artık emmeyecek kısmet… paran yoksa somon yemeyeceksin çocuk da emziği bırakacak yapacak bir şey yok
Canım benim aslında sen sadece aylık gelirini ve odedigin kirayı yazsan bu anlaşmazlık çözülecek ama ısrarla kendin hakkında bilgi vermeyip bilgi verenleri yargılamaya çalışıyorsun.... anlamadım ben seni...Yarı aç yarı tok değilim gayet de sağlıklı besleniyorum. Eksiye girmeden yaşayınca yarı aç yarı tok olunmuyor. Bence gerçekten sizin durumunuz normal değil. Farkında değilsiniz durumunuzun.
Ben mi uyduruyorum diye baktım, trendyol 2019 a indim siparişlerime.şu an 100-200 lira emzikdelmeden emecek ben öğreticem ona
Geçmişe bakmayınBen mi uyduruyorum diye baktım, trendyol 2019 a indim siparişlerime.
Bg store dan 3 lü atleti 29 tl ye, salopeti 39 dan almışım.
Şuan mağaza önünden geçmek imkansız, Allahım delireceğim…
Beşik mi? BEŞİK Mİ?!?? Avokadonun üstüne bi de beşiği mi vardı bebeğinin??? Ya sen nasıl bi kralsın gönder bana da bi somon zeka olsun yarasın bebemeemzik neyine .parmağını emsin yatsın beşiğinde alla alla
Kimseyi yargılamaya çalışmıyorum ben. Aylık gelirimi ve kiramı da soran olmadı zaten, o yüzden durduk yere de yazmadım. Gelir 8500 lira, kiram da 2000 lira.Canım benim aslında sen sadece aylık gelirini ve odedigin kirayı yazsan bu anlaşmazlık çözülecek ama ısrarla kendin hakkında bilgi vermeyip bilgi verenleri yargılamaya çalışıyorsun....
Ya eskiden her doğuran arkadaşıma yorganla ,nevresim hediye ederdim ( antialerjik , güzel bir markadan ) şimdi e bebekte indirim vardı yaa modundayimBenek yorganı 300 akdjdjfjdj bide nevresim Allah’ını seven üstüme bebek eşyası atsın
sene 2018 en pahalı marka carters ama poposunda hayvan deseni var diye 79 TL ye takım almıştım. Şimdi 329 TL imiş.Ben mi uyduruyorum diye baktım, trendyol 2019 a indim siparişlerime.
Siz bunları takmayın yaTamam, itirazım yok. Kredi kartınızla istediğiniz kadar somon alabilirsiniz.
Sadece 1 yıl önceye ait minik tatlış şimdi o güzel atlara binip gitmiş olan siparişim. Not: ekmekler dondurucu stoğudurBen mi uyduruyorum diye baktım, trendyol 2019 a indim siparişlerime.
Örgü ve dikiş dersleri verilir :))))Ben mi uyduruyorum diye baktım, trendyol 2019 a indim siparişlerime.
Aylık 5bin ile gıda, kıyafet zaruri harcamalarınız yani.Kimseyi yargılamaya çalışmıyorum ben. Aylık gelirimi ve kiramı da soran olmadı zaten, o yüzden durduk yere de yazmadım. Gelir 8500 lira, kiram da 2000 lira.
Mesela et? Süt? Doğalgaz? Elektrik? Meyve? Sebze? miZaruret dışında, keyfi olarak ayağını yorganına göre uzatmayan kimsenin sızlanmaya hakkının olmadığını düşünüyorum. Eğer gelirinin yetmediği şeyleri almak istiyorsan gelirini artırmak için çabalarsın, ya da sürekli borç sarmalının içinde yüzüp durursun.
Asgari ücret aldığı halde 2 ve üzeri çocuk doğuranları vallahi de billahi de anlamıyorum.Siz 12 bin ile gecinemiyorsynuz asgari ücret alip 2 3 cocuk okutanlar ne desin okullar açılıyor öğrenci servisleri okul kırtasiye vs zor hersey okullarda pasta gunu meyve gunu cümle kurmakta zorlanıyorum desem bilemedim
ZARURET DIŞINDA, KEYFİ OLARAK diye yazmışım oraya değil mi? Orayı da büyütseydiniz keşke.Mesela et? Süt? Doğalgaz? Elektrik? Meyve? Sebze? mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?