- 12 Temmuz 2006
- 56.199
- 216.078
- 1.223
- 52
- Konu Sahibi handeac123
-
Katılıyorum, İstanbul’da birkaç parça dahi olsa zevkime uygun bir şeyler buluyordum ama bu bölgede mümkün değil, otobüs kafileleriyle Araplar geliyor kıyamet gibi alışveriş yapıyorlar, bayıla bayıla alıyorlar aynı mağazaya ben giriyorum hiçbir şey bulamıyorum.Sizin veMune dediği gibi mağaza potansiyelleri farklı.
Bir ürünü diğer mağaza da göremezsiniz.
Misal İstanbul için Beşiktaş ve Şişli mağazaları ürün ve kalite olarak güzelken , İstanbul'un varoş kesimlerin de ürün kalitesi ve modelleri daha kötüdür. Tabii ki bu kime göre , neye göre tartışılır.
Eşime 2007 yılında bir kazak almıştık hala giyiyor ve çok severek giydiği bir ürün.
Kuzenimin 2 oğlu benim oğlum için aldığım ürünlerle büyüdü.
Şunu da ekleyeyim, ekonomideki bozulma sadece tekstil ürünlerinde değil gıda başta olmak üzere her alanda toplum sağlığı ve can güvenliğine hızla yansıyacak.... mesela trafikte benim aracımın bakımlarını tam yaptırmış ve dikkatli kullanıyor olmam artık beni korumuyor çünkü artan fiyatlar yüzünden çoğu insan -ozellikle ticari işletmeler- mecburen araç bakımından kisintiya gitmeye başladı....sen istediğin kadar dikkatli ol maliyetler yüzünden bakımı ihmal edilmiş ve freni patlayan bir kamyon veya bindigin otobüs seni oldurebiliyor.... Buna da Kader denilip geçiliyor... Ekonomi yüzünden tür olayların da artık daha sık yaşanacağını bilmek çok korkutuyor beni...Seneler önce aldığımız ürünlerle ekonomi kötüye gittikçe satın aldığımız ürünlerin kalites kesinlikle aynı değil...bence özellikle bu yıl satın aldığımız ürünler en fazla bir sezon giyilecek durumda....sadece LCW değil diğer alt grup giyim markalarının tümü artık aynı durumda...
Müşteri talebine göre ürünler geliyor olabilir, doğrudur.Bölgeye veya şehirlere göre değişiyor olabilir filmdelisi, belki her bölgede, şehirde oranın taleplerine göre farklı ürün satıyorlardır
İstanbuldayken gittiğim lcw‘lerde güzel şeyler buluyordum ama burada daha gidip de bir kere heh bu da güzelmiş alayım dediğim ürün görmedim, kalitesini vs geçtim bir sezon giysem kafi deyip gidiyorum asla bana hitap eden bir şey bulamıyorum, sanırım ürünleri artık Arap ülkelerinden gelip ülkemizde yaşayanlara göre düzenliyorlar, onlar bayılıyor LCW’ye, valizler dolusu alışveriş yapıyorlar, kalite dersek jeanleri kötü, çocuk ürünleri nasıldır bilmiyorum fakat yetişkinler için satışa sunulan jean pantolon vs kaliteli değil, 3 sene evvel kızım kendisine bir jean pantolon aldı, bir seneye kalmadan kumaş eriyip yırtıldı, eşim de beni dinlemeyip jean aldı, sanki pantolon değil eşofman altı, hem acayip renk attı hem de çuvala döndü, eşofman gibi dizleri çıktı çöpe attık.
Geçen sene aldığım çocuk için jogger eşofman altı 49 tl den 149 a çıkmış.Seneler önce aldığımız ürünlerle ekonomi kötüye gittikçe satın aldığımız ürünlerin kalites kesinlikle aynı değil...bence özellikle bu yıl satın aldığımız ürünler en fazla bir sezon giyilecek durumda....sadece LCW değil diğer alt grup giyim markalarının tümü artık aynı durumda...
Bizim LCW’de sözde şehir merkezinde avmde, ara ara birkaç saat yol gidip bakalım dedik pişman olup döndükMüşteri talebine göre ürünler geliyor olabilir, doğrudur.
Ben malum büyükşehirdeyim ve avm mağazalarını kullanıyorum.
Özellikle son 3 senede çok şey aldım, tabak çanak örtü dahil.
Hiçbirinde bozulma yaşamadım.
Hatta en son bir avmde girdiğim mağazasına inanamadım, bu kadar düzenli, güzel, seçeneği çok ve her reyonun adeta bir mağaza büyüklüğünde olmasına.
İnternet sitesi alışverişi tavsiye ederim böyle sorun yaşayanlara, kumaş kalınlığı, mevsim gibi birçok detay veriliyor ürün hakkında ve de mağazada değişim iade hakkı da bulunuyor.
Belki şans mıdır bilemiyorum ama dediğim gibi tek bir üründe bile yaşamadım.Bizim LCW’de sözde şehir merkezinde avmde, ara ara birkaç saat yol gidip bakalım dedik pişman olup döndük
Ahretlik lcw tarzının dışında artık,burada bile çok beğendim dediğim ürünleri pek olmuyor artık.,Bölgeye veya şehirlere göre değişiyor olabilir filmdelisi, belki her bölgede, şehirde oranın taleplerine göre farklı ürün satıyorlardır
İstanbuldayken gittiğim lcw‘lerde güzel şeyler buluyordum ama burada daha gidip de bir kere heh bu da güzelmiş alayım dediğim ürün görmedim, kalitesini vs geçtim bir sezon giysem kafi deyip gidiyorum asla bana hitap eden bir şey bulamıyorum, sanırım ürünleri artık Arap ülkelerinden gelip ülkemizde yaşayanlara göre düzenliyorlar, onlar bayılıyor LCW’ye, valizler dolusu alışveriş yapıyorlar, kalite dersek jeanleri kötü, çocuk ürünleri nasıldır bilmiyorum fakat yetişkinler için satışa sunulan jean pantolon vs kaliteli değil, 3 sene evvel kızım kendisine bir jean pantolon aldı, bir seneye kalmadan kumaş eriyip yırtıldı, eşim de beni dinlemeyip jean aldı, sanki pantolon değil eşofman altı, hem acayip renk attı hem de çuvala döndü, eşofman gibi dizleri çıktı çöpe attık.
Hem genel merkezinde hem de mağazalarında çalışan arkadaşlarım var. Genel merkez ofis çalışanlarına karşı imkanları güzel. Ancak mağaza çalışanlarını süründürüyor, pandemide maaşlarına mı el koymadı (öğrenci part time çalışan kızın 1000 lirasına bile yattı) , çalışanların oturması kesinlikle yasak mesai saati içerisinde , mağaza müdürleri çok aşağılıyormuş, müşteri kesimi de genelde araplar oluşturduğundan tüm gün garip garip şeylere maruz kalıyorlarmış vsSizin açıklama sonrası baktım, sahip olan grup adını lc waikiki mağazacılık olarak değiştirip, şirketi sadece buna çevirmiş.
Yani diğer iş kollarından çekilmiş anladığım kadarıyla ve dünya pazarına açılıp, markalaşma serüveni de o yıllara denk geliyor.
Güzel bir atılım.
Ayrıca bildiğim kadarıyla mağaza çalışanları da hem maddi hem manevi olarak çok memnunlar, yasal hakların sonuna kadar verildiği, prim usulünde ise herkesi tatmin edecek bir maaşa sahip olmaları cabası.
Büyükşehirde yaşamanın nimeti filmdelisi, büyükşehirde seçenek çok oluyor, giyim, ayakkabı vs mağazalar müşteri memnuniyetini sağlamak zorunda kalıyor ama küçük yerlerde insanlar belli mağazalara mahkum, internet alışverişini herkes tercih etmiyor, haliyle mağazalara yöneliyorlar, mağazalarda tekelleşmiş gibi olduğundan çöp dahi satsam alacaklar diye düşünüyorlar.Belki şans mıdır bilemiyorum ama dediğim gibi tek bir üründe bile yaşamadım.
Malum üst üste doğum yaptım ve hamile giyimi kullandım total lohusalık süreleriyle 3 sene.
Kotları, elbiseleri hala duruyordu, ayırdık vermek için.
Mayosu bile duruyor yepyeni şekilde.
O zaman da ‘aman zaten hamileyim hm de 200 vereceğime 40 50 liradan alayım, atarım’ mantığıyla almıştım.
Kumaş pantolonlar almıştım düzgün bir yere gitmek için, hala hala duruyorlar, büyük olmasa giyerim
Şanssızımdır lakin lcw bana torpilli gibi davranıyor desenize.
Doğrudur, İstanbul’dayken beğenip aldığım ürünleri oldu ama buralardaAhretlik lcw tarzının dışında artık,burada bile çok beğendim dediğim ürünleri pek olmuyor artık.,
Bebek kıyafetleri konusunda cidden çok iyiler.
Geçen beyaz şort vardı bildiğin makasla kesilmiş ipleri dışarda,150 liraydı yuhhh dedim bu ne yaa böyle.
Mağaza büyüklüğüde önemli zaten,her ürünü bulmakta zor artık.Doğrudur, İstanbul’dayken beğenip aldığım ürünleri oldu ama buralarda
Neyse ki tam benlik 2 mağaza açıldı onlara gidiyorum
Doğru bildinMağaza büyüklüğüde önemli zaten,her ürünü bulmakta zor artık.
Dur tahmin edeyim ne aldığını kesin şort demi
Nasıl tahmin ettim demi,biliyorum şort sevdiğini,crop hiç denemedim aslında çok kısa olanlardan değilde hafif belde olanların trikosu var bendede.Doğru bildinbirkaç şortla birkaç crop aldım, kurukafalı bir cropun üstüne atladım resmen
İnsanın gözü hiç mi cicili bicili elbiselere gitmez, nerede neon renkler, nerede şortlar askılılar onlara saldırıyorum ahretlik, rahmetli Aysel Gürel gibiyim rengarenk:))
Bir tane çakma crocs aldım civciv sarısı
Çok üzüldüm bunları duyduğuma.Hem genel merkezinde hem de mağazalarında çalışan arkadaşlarım var. Genel merkez ofis çalışanlarına karşı imkanları güzel. Ancak mağaza çalışanlarını süründürüyor, pandemide maaşlarına mı el koymadı (öğrenci part time çalışan kızın 1000 lirasına bile yattı) , çalışanların oturması kesinlikle yasak mesai saati içerisinde , mağaza müdürleri çok aşağılıyormuş, müşteri kesimi de genelde araplar oluşturduğundan tüm gün garip garip şeylere maruz kalıyorlarmış vs
Tekel bundan kötüdür, rekabet kaliteyi arttırır.Büyükşehirde yaşamanın nimeti filmdelisi, büyükşehirde seçenek çok oluyor, giyim, ayakkabı vs mağazalar müşteri memnuniyetini sağlamak zorunda kalıyor ama küçük yerlerde insanlar belli mağazalara mahkum, internet alışverişini herkes tercih etmiyor, haliyle mağazalara yöneliyorlar, mağazalarda tekelleşmiş gibi olduğundan çöp dahi satsam alacaklar diye düşünüyorlar.
Bir örnek vereyim Allah affetsin burada pastane ürünleri berbat ötesi, sanki adamlar tek bir hamurdan hem açma, hem poğaça hem tatlı kurabiye yapmışlar gibi, aldığınız hiçbir şeyin alışagelmiş herkesin bildiği tadı yok, poğaça alıyorsun bir yiyorsunertesi günü pastaneye gidip dün aldığım poğaça poğaça gibi değil diyorsun, adam yüzüne bakıyor nasıl değil poğaça işte diyor, sen almazsan nasılsa alacak başkaları olduğundan, müşterinin söylediklerini dikkate almıyorlar.
İstanbulda öyle değil, poğaça aldınız geleneksel poğaça tadında değilse bir acayiplik varsa, durumu ilettiğinizde usta değişti biz kendisini hemen uyarıyoruz kusura bakmayın diyorlar ve o ürün düzeliyor çünkü müşteri kaçarsa başka pastanelere gider, burada seçenek yok adamlar salmış, o yüzden düzgün mal satan yer bulunca yapışıyorum resmen, gittiğim mağaza ve esnaflar belli, onlar dışına asla çıkmam
Yok anam bu sıcakta elbise falan giyemiyorum, yazlık elbiseler ince ama açık renkse içine astar istiyor elbise altına astar giy üstüne elbise daral gelir, şortla askılıyla rahatım, altına ister sandalet giy ister civciv sarısı çakma crocslarıNasıl tahmin ettim demi,biliyorum şort sevdiğini,crop hiç denemedim aslında çok kısa olanlardan değilde hafif belde olanların trikosu var bendede.
Aynen bende öyleyim gözüm şortlarde resmen,var askılı elbiselerimde şort daha rahat oluyor giymesiçılgınız biz varya ruhumuz genç ..
Askılı bluzlarada bayılıyorum,izmirre gittim geçen hafta ayakta şort üstte bluz efil efilll
Aynen, bizde sizin gibi düşündüğümüzden kendimizde protesto ediyoruz esnafı, artık pastane ürünleri almıyorum, gıda dahil evin ve bizim ihtiyacımız olan her şey için belli yerler buldum oralardan alıyoruz, kıyafet ve gıda değil ama bazı ürünlerde de eşim netten bilindik sitelerden sipariş veriyor, kendimizce çözümü bulduk ama dediğim gibi küçük yerlerde genelde tekelleşme var, bir müşteriyi kaybedersem kaybedeyim diğerleri bana yeter diyorlar, büyükşehirler gibi değiller, kalabalığı, trafiği, pahalılığı vs her konuda eleştiririm ama kaliteli ürüne ulaşma ve müşteri memnuniyetinde Büyükşehir’in hakkını teslim ederim.Tekel bundan kötüdür, rekabet kaliteyi arttırır.
Ben insanları da anlamıyorum, aldığım şey 1 liralık bile olsa hakkını vermiyor, görevini yerine getirmiyorsa almam ki, ne münasebet.
Alnımızda aptal yazmıyor, beni keriz yerine koyanın ne diye gelir kapısı olacağım, almazsam ölmem herhalde lakin o zarar ettikçe müşterisine gereken özeni vermeyi öğrenir.
Yazlıkların altına mutlaka astar istiyor,yoksa çok iç belli oluyor,elbisede arada işe yarıyor zaten arada giymek lazımYok anam bu sıcakta elbise falan giyemiyorum, yazlık elbiseler ince ama açık renkse içine astar istiyor elbise altına astar giy üstüne elbise daral gelir, şortla askılıyla rahatım, altına ister sandalet giy ister civciv sarısı çakma crocsları
50’lik çılgınlar hahahaha neon yeşil bir crop buldum ama hafiften kolları vardı, rengine tav olup aldım kolları uçurdum kolsuz yaptım
Elimde makas neyi bulursam kesip kendime göre şekil veriyorum, o yüzden marka ürün almam marka takıntım da yok, zevkime hitap eden ne bulursam onu alırım, aldıklarımı da giyerim ve her şey birbiriyle uyumludur, evirip çevirip giyiyorum:))
Bende var birkaç elbise ama valla sezonda kaç kere giydin dersen bu sene hiiiç giymedim, ben orijinal bir şey almıyorum ahretlik, hani belki gerçekten beğendiğim bir şey bulursam pahasına bakmam alırım da genelde yiyeceğe yağdırırım acımam ama kıyafette her bir parçaya dünya para vermeye elim gitmiyor, giyimde cimriyimYazlıkların altına mutlaka astar istiyor,yoksa çok iç belli oluyor,elbisede arada işe yarıyor zaten arada giymek lazım
Nene olmam vazgeçirmiyor beni illa o şortlar parmak arası terlikler giyilecek,bide çakma birkenstock aldım 2 tane,orjinalide varda ödüm kopuyor bişi olacak diye çok pahalandi cidden .
Makas işi bendede var geçen beyaz pantolunu kesip şort yaptım kendime hemde duble paçaaa
Bu sene bende çok elbise giymedim hep şortla dolaştım rahat oluyor çünkü.Bende var birkaç elbise ama valla sezonda kaç kere giydin dersen bu sene hiiiç giymedim, ben orijinal bir şey almıyorum ahretlik, hani belki gerçekten beğendiğim bir şey bulursam pahasına bakmam alırım da genelde yiyeceğe yağdırırım acımam ama kıyafette her bir parçaya dünya para vermeye elim gitmiyor, giyimde cimriyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?