- Konu Sahibi handeac123
-
Sesli güldüm hee... Reis okusa o da güler benceUmarım Kazen IPmi falan vermez yksa reis benim de gtümü kesebilir tabi
Ben şaka yaptım sadece, büyük Reis kendisini çok sevdiğim için sataştığımı emininm biliyordur (biliyordur değil mi)
Cherry o Türkiye’de bu saatten sonra yaşayamaz. Herkesin kirli çamaşırını döktükten sonra yaşatmazlar. Dubai’de de can güvenliğinin olduğunu pek düşünmüyorum.Bari Sedat reis gitmeseydi .. ben onu daha sert bir herif sanirdim azicik zoru gorunce vinladi. Simdi Dubai mubai hayatini yasiyor. Madem sert erkek pozlarinda, gelir herkesle birlikte surunur
Ben bile Fransa'ya kaçtım, kızı da burda Katolik okuluna kaydettirdim. Artık Santa Luciayi söyleye söyleye gelir okuldangdgsgsg .Ayrıca Reyiz kaçmasın da ne etsin. Dün yedigin hurmalar ay pardon saygılar ReyizBari Sedat reis gitmeseydi .. ben onu daha sert bir herif sanirdim azicik zoru gorunce vinladi. Simdi Dubai mubai hayatini yasiyor. Madem sert erkek pozlarinda, gelir herkesle birlikte surunur
Bence gitti senin g.t şu an vzvxgxxgxgBari Sedat reis gitmeseydi .. ben onu daha sert bir herif sanirdim azicik zoru gorunce vinladi. Simdi Dubai mubai hayatini yasiyor. Madem sert erkek pozlarinda, gelir herkesle birlikte surunur
Ohooo cherry e gelene kadar daha ne gtler vardır onda kesilecek....Bence kendisi kıyamaz zaten cherrymin minicik gtüne...en fazla ağlayarak özür dilersin yotubeda kuzum, korkma sen, gtüne güven...Bence gitti senin g.t şu an vzvxgxxgxg
Yürü be Ma cherie kim tutar seni C cherrybIossomOhooo cherry e gelene kadar daha ne gtler var kesilecek....Bence kendisi kıyamaz zaten cherrymin minicik gtüne...en fazla ağlayarak özür dilersin yotubeda kuzum, korkma sen, gtüne güven...
bence herkes bir noktada patlıyorNormalde olsa 12bin nasıl yetmez ev bide kendinizin derdim ama aynı durumdayız. eşimle ikimizin çaliştiği 12bin ev kendimizin cocuk yok ama evcil hayvanlarımız var eşim sigara içer. ona ragmen yetmiyo önceden sıfıra sıfır kapatırdık borcu atmazdı ama temiz kapatırdık ayı. bu sene ekstra borç 20bin lira... bakıyorum ne yapıyoruz ne alıp nerde geziyoruz bütün ay sdce mutfak masrafına gidiyo sadece. ayda 2 3gün çıkarsak şükür.. gerçekten üst üste biniyo ve bıktım artık. bu ülkede sadece karın tokluguna zenginlere kölelik yapıyoruz ayda bikaç kez çıkıp eğlenmek lüks... o dısardakileri gördükçe sövüyorum. gerçekten zengin dahada zengin oldu yarınını düşünmeden sadece gezip eğleniyolar sokaklar lüks araç dolu. herhangi bi sıradan semtte oturuyorum mahalle arası. ama 3 4sokak ötede porschelar cirit atıyo aklım almıyo gerçekten. bizim 18yasındaki araca benzin atarken kırk kere düşünüüyoz millet zevkine sürüyo. nefret ettim artık bu ülkede yaşamaktan bunları görüp bişey yapamamaktan
Eskiden lcw diger markalara gore daha uygundu ama tabiki doviz artisi ve ekonomik sikintilardan oda nasibini aldi fakat yinede zara hm gibi global markalara gore hala daha uygun. Ben bazi on yargilar oldugu icin soylemek istedim tekstil müh yim ki uygun zamanlarindan biliyorum calisiyordum. Kendi oglumada ben butun kiyafetlerini 2018 den beri lcw den alirim yada kotondan asla zara dan almam cunku kullanilan ayni kumas ayni testler yapiliyor sadece ucret farki markadan kaynakli. Kendimizden kisiyoruz onlara calisiyoruz napalimBen son 2 3 senedir her şeylerini oradan alıyorum, organic serisi özellikle bebekte çok hoşuma gidiyordu.
Sonra tasarımları ve çeşitliliğinin yanısıra kalitesi oldukça iyi lakin bu sene gerçekten pahalı
Hatta daha yeni okul için polo yaka bakıyorum, e bana en az 10 tane lazım tanesi 90 100 küsür lira
Bu sadece üst, altı var kışın uzunu var vs.
Mecburen çok daha azını, daha kalitesizini arıyorum, şaka değil yani gerçekten çok çok pahalı artık bana göre.
Zara zaten yurtdışının bayağı spotçusu gibi.Eskiden lcw diger markalara gore daha uygundu ama tabiki doviz artisi ve ekonomik sikintilardan oda nasibini aldi fakat yinede zara hm gibi global markalara gore hala daha uygun. Ben bazi on yargilar oldugu icin soylemek istedim tekstil müh yim ki uygun zamanlarindan biliyorum calisiyordum. Kendi oglumada ben butun kiyafetlerini 2018 den beri lcw den alirim yada kotondan asla zara dan almam cunku kullanilan ayni kumas ayni testler yapiliyor sadece ucret farki markadan kaynakli. Kendimizden kisiyoruz onlara calisiyoruz napalim
Lcw Fransız markasıydı. Ben çocukken hatırlıyorum. Maymun logosu vardı. Çocuk tekstili üretiyordu. 1997 senesinde Türkler satın aldı. Yetişkinlere de üretim yapmaya başladılar. Ondan sonra el değiştirmedi.Lcw sanıyorum 2000 li yılların sonunda el değiştirdi ya da başka bir gruba girdi.
Ve bu atılımıyla tasarım, kalite seviyesini zirveye çıkardı lakin pamuğa gelen zamdan onlar da etkileniyor normal olarak.
Lcw Fransız markasıydı. Ben çocukken hatırlıyorum. Maymun logosu vardı. Çocuk tekstili üretiyordu. 1997 senesinde Türkler satın aldı. Yetişkinlere de üretim yapmaya başladılar. Ondan sonra el değiştirmedi.
Tahminimce ülke konjoktörü ile alakalı bir strateji yaptılar. Lcw, Koton, Defacto ilk çıktıklarında daha ucuz, outlet tarzı üretim yapıyorlardı. Son senelerde daha kaliteli ve pahalı üretim yapmaya başladılar. Yine bu ekonomik krizde batmamaları mucize.
Sizin açıklama sonrası baktım, sahip olan grup adını lc waikiki mağazacılık olarak değiştirip, şirketi sadece buna çevirmiş.Lcw Fransız markasıydı. Ben çocukken hatırlıyorum. Maymun logosu vardı. Çocuk tekstili üretiyordu. 1997 senesinde Türkler satın aldı. Yetişkinlere de üretim yapmaya başladılar. Ondan sonra el değiştirmedi.
Tahminimce ülke konjoktörü ile alakalı bir strateji yaptılar. Lcw, Koton, Defacto ilk çıktıklarında daha ucuz, outlet tarzı üretim yapıyorlardı. Son senelerde daha kaliteli ve pahalı üretim yapmaya başladılar. Yine bu ekonomik krizde batmamaları mucize.
Bence gittiğiniz mağazalarda sıkıntı var.''...son senelerde daha kaliteli ve pahalı üretim yapmaya başladılar''
bu yorumunuza asla katılmıyorum. Zira çevremdeki pek çok kişi şikayetçi bu durumdan.
Kazakları daha 1.yıkamada sünüyor. Tişörtlerini 2.yıkamada giyemezsiniz. Soluyor ve diğer kıyafetlerle yıkadığınızda renkleri diğer kıyafetlere bulaşacak şekilde akıyor berbat ediyor.
Hatırlıyorum da Lcw 90-2000 arası gerçekten kaliteliydi. Rodi, tiffany ve rodi gibi üst segmente hitap ederdi. Uzun yıllar giyilebilirdi ürünler. Arkasında tropik bir adada sörf tahtasına dayanmış maymunun resmi olan polar veya tşört giyen çocukların ayrı havası olurdu, benim çocukluğumda LCW ve çok özendiğim ailemin alamadığı mon ami pastel boyalarına sahip olmak statü göstergesiydi. Kuzenlerinim maddi durumu çok çok daha iyiydi bize göre (onların anneleri de çalışıyordu biz tek maaşlıydık, bu yüzden bir gün çalışan bir anne olacağıma dair söz vermiştim kendi kendime) LCW nin torbası vardı aman yarabbi !! kuzenim o torbayı bana verdi..okula giderken okul kursuna v.s o torbanın içine koyardım kitaplarımı özenle katlardım LCW torbamı özene bezene saklamıştım.
LCW ne zaman Fransızlardan Türklere geçti kalitesi düştü. LCW nin 4 farklı büyükşehirdeki mağazasını biliyorum. Berbat kokuyor içerisi. Kıyafetlerin kesimi, duruşu, desenleri çok çirkin...bildiğiniz basma etek satıyorlar. Bir acayip abartılı varoş naylonlu baskılı tişörtler, dikişleri bir tuhaf upuzun etekler, yamuk dikişli ve de iplikleri sarkan gömlekler..öylesine varoş ki..suriyeli, katarlı arap müşterilerle muhafazakar kesime hitap ediyor şimdilerde. Hele raf stand düzenleri tıkış tıkış pazarda gibi hissediyorum kendimi..mahkeme duvarı suratlı satışçı kızlar arka fonda son ses müzik
ikinci el ürün de satıyorlar bir süredir.
Kocamın Kığılı'dan Sarar'dan aldığı gömleklerin yakaları hep sağlam, ama diğer uygun fiyatlı işte LCW defacto vs gömleklerin yakalarına bakıyorum ütülerken pütür pütür soyulmuş ipliklenmeye başlamış.
LCW nin kumaş kalitesi 90'lardaki gibi değil, o dönemde fransız malıydı fransız menşei etiketi olurdu üzerinde
LCW eski kalitesini tutturabilseydi, "ucuza satmalıyım" diye fazla ucuza kaçmasaydı kaliteli bir marka olabilirdi.
Bugün çok satan bir marka konumunda evet çünkü alım gücümüz tam 12 kat azaldı 90lara göre
Bölgeye veya şehirlere göre değişiyor olabilir filmdelisi, belki her bölgede, şehirde oranın taleplerine göre farklı ürün satıyorlardırBence gittiğiniz mağazalarda sıkıntı var.
Home dahil aldığım hiçbir üründe sünme, bozulma yaşamadım, ki çocuklara hala alıyorum.
Çok güzel tasarımları olan şeyler var, seneler önce yarasa kol bir gömlek almıştım şifonC dünya markalarına taş çıkarır kalitede hala duruyor.
Ayakkabılarından umut olmaması gerekir, buna katılırım lakin hangi mağazasına girsem mis gibi kokar.
Zara ve ipekyolun kendine ait bir kokusu vardır, lcw de bunu yaptı, bir kokuyla kendini özdeşleştirdi.
Bence gittiğiniz mağazalarda sıkıntı var.
Home dahil aldığım hiçbir üründe sünme, bozulma yaşamadım, ki çocuklara hala alıyorum.
Çok güzel tasarımları olan şeyler var, seneler önce yarasa kol bir gömlek almıştım şifonC dünya markalarına taş çıkarır kalitede hala duruyor.
Ayakkabılarından umut olmaması gerekir, buna katılırım lakin hangi mağazasına girsem mis gibi kokar.
Zara ve ipekyolun kendine ait bir kokusu vardır, lcw de bunu yaptı, bir kokuyla kendini özdeşleştirdi.
Seneler önce aldığımız ürünlerle ekonomi kötüye gittikçe satın aldığımız ürünlerin kalites kesinlikle aynı değil...bence özellikle bu yıl satın aldığımız ürünler en fazla bir sezon giyilecek durumda....sadece LCW değil diğer alt grup giyim markalarının tümü artık aynı durumda...Bence gittiğiniz mağazalarda sıkıntı var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?