- 8 Mart 2015
- 25.105
- 1
- 81.229
- 598
- Konu Sahibi handeac123
Bunu hiçbir şekilde kabullenmem, kabullenemem.Bende öyle düşünüyorum artık Avrupa ile kıyaslanmayız bile
Sebepte tam olarak yazdıklarınız. Eğitim sistemimiz bitik tarım hayvancılık yok milyonlarca suç kaydı dolu mülteci yargı sistemi çökmüş devletin Kaynakları Çar çur edilmiş her konuda dışa bağımlıyız ürettiğimiz katma değerli marka değeri olan ürün oldukça az
Turizm den başka hiç bir şeyimiz kalmamış
Artık üçüncü dünya ülkesiyiz orta Doğu ile kıyaslayacağız artık kendimizi
Zamanında bağımsızlık savaşı vermiştik ama artık milyonlarca Arap giriyor sınırlarımıza hemde hiç bir kontrol olmaksızın
Avrupalı kim biz kim bu saatten sonra
Vatan millet Sakarya'ya girmeye lüzum yok lakin ‘vatan’ını insan gücünün çok üstünde bir özveri ve inançla kazanmış toplumun, uyku süresi olarak değerlendirebilirim ancak.
İliklerime kadar reddediyorum söylediklerinizi, varsın her şey en dipte olsun ama ben ve benim gibilerin ne kafasında ne düşünce ne de benliğinde bu esaret olmadıktan, gözlerimiz çağdaşlığın zirvesini hedefledikten sonra her şey değişir.
Bireysel olarak ben farkındayım, siz farkındasınız, çocuklarımız öyle olacak, yetişen bir z kuşağı var temel özellikleri sorgulamak.
Kabullenmek yenilgidir bana kalırsa, katiyen asla!