Madde bağımlısı sevgili ve evlilik

Esrar kullanıyor yani bırakabilir mi ?
Esrarı bırakabilir bağımlılığı diğer uyuşturuculara göre çok düşük aslında. Şöyle bir ayrım var özellikle uyarıcı değil uyuşturucu maddeleri kullananlar 3-5 kullanımdan sonra kafası için değil yoksunluk belirtileri için kullanırlar, kafa yapmaz zaten. Ancak uyarıcı maddelere ya da esrara bağımlı olanlar yaşadıkları o duygu durumunu tekrar tekrar yaşamaya bağımlı olurlar. Şu an da bira içiyorsa sizin sevgiliniz kafasının ayık olmasını istemiyor o duruma bağımlı. İstese bırakabilir diye düşünüyorum esrar kolay bırakılır.

Ay deliricem keske bir dis gozle okusaniz su yazdiklarinizi..
Ne isiniz var hemen kacin yaa

Birakma şansı olmaz.evet hata yapıyorsunuz bırakın ailesi ugrassin.siz onun annesi degilsiniz.aynisini benim kuzenimde yasadi evlenince birakir dediler bırakmadı hapse düştü üstüne üstlük kız hamileydi belki cocuk olunca evine bagli olur aklina gelmez dediler adam hapisten cikti 1 hafta sonra tekrar eski haline dondu. suan eve bile ugramiyor kizi gorseniz ne halde ailesi de arkasinda degil kv kp gorumce kayınlarla beraber yasiyor.

Cnm beddua etme. Çok büyük beddua bunlar. Eşim bni aldattı ayrıldım, ve oğlum onda kaldı o da çocuğumu parklarda madde kullananlar la arkdş denmesine göz yumdu. Ne mücadeleler verdim onun akrabaları şahit.ve bna üzülünce eş dost eski eşin sevgilisinin oğluna beddua ediyorlar.çünkü İnş o da olur beter olur diyorlar. Bnse aslaaa tövbe diyin diyorum. Rabbim şahit asla böyle kötü bir durumu düşmanıma vermesin. Bu gün eski eşin covit olduğunu öğrendim. Kanımla knşuyırdum, teli kapattım ve rabbim annesine bağışla dedim. O sırada arkadaşım aradı ona söyledim, gebersinnnnn dedi, bna ve çocuklarıma üzüldüğünden... Bnm evladım çok kötü durumda, bonzai içiyor, polise de gittim ve gerekirse tutuklatrcm.... Ya ölürsree... Gitsin yatsın Bn ağlıycağıma o ağlasın, ama yine ağlıycam biliyorum. O annede ne durumdaydı hangi pisikolojideydi bilemiyorum. İnan hiç iyi değildir. Çok yanlış yaptıkları evt ama beddu etme ablacığım. Dua et blki senin duan kabul olur da bir yuva kurtulur.

3 sayfa haberlerini okuyun sonrasında araştırın çoğu Malesef madde bağımlılığı ile ilgili sonuçlar.Yakinim var aynı yaşlar ,benzer ve memurdu ,ustelik madde bağımlısı tabi ki yıllardır yattı yattı çıktı yine başladı.Bazen bunu kullanıyorlar ,atıyorum tedavi diye yatıp temizlendik diyip tekrar başlıyor.Yasadik Malesef ve işten atıldı tabi doğal olarak inanın sonu kötü sağda solda işte .Allah'tan evlenmedi yoksa yazık olurdu.

15 yaşındaki ve altındaki yaşlarda başlayan alışkanlıklar asla birakilmiyormus. Boşuna uğraşır hayatını yakarsın.

Değişmez, karşı komşumuzun oğlu da bağımlı. Annesi evlenirse değişir diye köylerinden bir kiz bulup evlendirdi. Çocukları oldu ama çocuk hala değişmedi, ya kavga ediyorlar ya da krize giriyor galiba ara ara bazen ambulans, bazen polis geliyor evlerine. Üzücü bir durum yaşayanlar için. Kendini böyle bir hayata mahkum etme, onunla evlenmek için mecbur hissetme, onun iyiliğini degil once kendi iyiliğini düşün

Hayatinizi goz gore gore heba etmek olur evlilik...
Gozunuzu açın maddi durumu sizin evliliginizi asla kurtarmaz kisa ve net yazmak istedim

Sadece şunu soylicem. Aşık oldum yaşarım mücadele ederim dersen saygı duyarım. Büyük sacmalik ama. Senin kararın. Yalnız bu adamdan çocuk yapmayı dusunmuyorsun heralde. Çünkü bu adam gerçekten duzelse bile . Bundan sonra hiç madde almada bile genlerinde malesef uyuşturucu maddeye yatkinlik var. Ve çocukları da bu şekilde dünyaya geliyor. Müge anlidaki profesör söylemişti. Anne baba madde bağımlılığı varsa çocuklarda genetik olarak bu yönde yatkınlık oluyor. Ve uygun ortamda diğer insanlara göre çok koyar madde kullanımına başlıyor demişti. Ayrıca madde için karısıni çocuğunu satan adamlar var. Bu adamla asla mutlu olamazsın. Ama Allah akıl ve irade vermiş. Aşk daha baskın diyorsan dene ve yaşa.

Lütfen psikolojik yardım alın. Bir insanın bile bile böyle biriyle evlilik planlaması normal değil.

Kim isterki böyle birine aşık olmak diyorsunuz ya, aynen, kimse istemez. Ve çoğu insan soğur zaten.
1 yıl mücadele etmişsiniz e tamam aşkınızın hakkını vermişsiniz.
Sonuç ne? Olumsuz.
Hala mı aşk aşk diyeceksiniz?
Ne ölümsüz aşklar var şu kk'da.
Aşktan öte duygu yok mu ya, aşk maşk kalmamalı, geleceğinizi yakmaya değer mi Allahaşkına?

İstediğiniz kadar sevin insan bir süre sonra o sevgiyi de içinde tüketiyor yerini çok nötr bi hâl alıyor. Hatta belki nefret edecek bi hâl bile olabilir. Belli bir süre sonra güven kaybı katlandıkça artıyor. Güven bitince kendinizi sorgulamaya başlıyorsunuz. Sizin psikolojiniz bozuluyor. Karşıda ki insan aslında tanıdığınız insan olarak kalmıyor, zaten aslında tanıyamadığınızı görüyorsunuz. Bence hiç kendinizi yormayın en başından üzülün bitsin yaşayıp tecrübe etmek daha kötü naçizane fikrim...

Bence bu sorunları ailenizden gizleyip hemen evlenin. Çocuk olunca bağımlılıktan kurtulur.
Zaten tedavi merkezlerindeki bağımlılara hemen evlenip çocuk yapmalarını tavsiye ediyorlar artık. Tıp çok ilerledi.

nice1985 oğlum kurtuldu diye konu açmıştın, hala bonzai içiyor mu? Maddeyi bırakamadı mı

nice1985 oğlum kurtuldu diye konu açmıştın, hala bonzai içiyor mu? Maddeyi bırakamadı mı
Hyr yalanmış... Bni kandırmış. Şimdi daha beter. Oturduğumuz yerden de taşındım ama o her gün gidiyor ve gelmiyorda.bittim artık.

Öyle zoruma gidiyor ki ben değer verdiğim için sırf çevirmedim arkamı dönüp asla gitmedim elinden tutup doktor doktor gezdik. Karşıma alıp kimsenin yapmadığı konuşmaları yaptım 30 senedir ev bark sahibi değilken benim sayemde istanbul gibi bir yerden ev aldırdım. Bunlar benim başarım biliyorum ama o benim için hiç çabalamadı, beni kaybetmemek için benim ona verdiğim mücadelenin yarısını vermedi. Aksine küfürler etti, hakaretler etti. 5 gündür ayrıyız ben evde oturup ağlarken kendi bir Allah ın günü evde oturmadı. Çok zoruma gidiyor. Ayrıldıysak bile bunca zaman yaptıklarıma saygın olsun. Bir senedir sana sevgilikten öte aile oldum herşey oldum. İnsanın eşi için yapmayacağı fedakarlıkları yaptım. Değer vermek, insan yerine koymak suç mu? Kendimi kullanılmış gibi hissediyorum. Her ne kadar istemesem de kaybetmemek için mücade etmediğini görmek zoruma gidiyor. Gerçi hastaneye gitmek test vermek benim için yaptığı şeylerdi kendi için değil. Belki de ayrılık ona nefes aldırmıştır. Rahatlamıştır. İçimin soğuması için zaman gerek biliyorum ama canım çok yanıyor. Bağımlı bir insanı dışlamadım, onun elinden tuttum diye eleştirildim. Haklı olduğunuz noktalarda var evet ama ben kolay olanı seçmedim bir şans verdim mücadele ettim ama olmadı. En azından vicdanım rahat ama bu canımın yanmasına yetmiyor.

Hyr yalanmış... Bni kandırmış. Şimdi daha beter. Oturduğumuz yerden de taşındım ama o her gün gidiyor ve gelmiyorda.bittim artık.
Allah yardımcın olsun arkadaşım inan ki çok üzüldüm. Kaymakamlıklardan yardım istesen de amateme yatışını yapsalar olmaz mı acaba? Belki uzun süre yatarak tedavi görürse bir faydası olur. Gerçekten çok üzüldüm. Allah sağlıkla bu illetten kurtulmayı nasip etsin.

En azından birkaç yıllık kaybın var. Bütün ömrünü bu adamı kurtaracağım diye harcayıp eli boş kalmak da vardı. Bu da ders oldu sana. İni bundan sona dikkatlı olursun.

Aklini peynir ekmekle mi yedin yavrum? Duzelir mi diye dusunme bile. Ay bi de cocuk olursa duzelir mi neyin kafasidir??? Sakin sakin sakinnnn. Illa kendini yakip evleneceksen sakin cocuk yapma. Kendin ne halin varsa gor ama cocuk asla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…