- 3 Şubat 2018
- 25.552
- 110.012
- 598
- Konu Sahibi neyapayimben
-
Eroyinden kurtarıp
bağımlı hale geldim bende o insana. Hep inanmak istedim içmicem bir daha demelerine. Vicdan yaptım hep her terkedişimde acaba kurtarabilirmiyim diye
İyi değilim hiç zaten. Acayip takıntı haline getirdim kendime o maddeye ben ona bağımlı olmuşum kendime öyle kızıyorum kiGüzelgözlüm bak,ni kullan ve kendine önce bir terapist bul. Dalga gecmiyorum. Seni hic iyi görmedim
Onu iyileştirmeye çalışacağınıza kendinizi doktora götürünİyi değilim hiç zaten. Acayip takıntı haline getirdim kendime o maddeye ben ona bağımlı olmuşum kendime öyle kızıyorum ki
İyi değilim hiç zaten. Acayip takıntı haline getirdim kendime o maddeye ben ona bağımlı olmuşum kendime öyle kızıyorum ki
Sadece başlığı okudum , kaç kaç kaç1 yıldır birlikte olduğum biri var. Ben 30 o ise 32 yaşında hali vakti yerinde. Evlilik hayali kuruyoruz fakat uyuşturucu bağımlısı. Bir yıldır mücadele veriyorum onu bundan kurtarmak için ama 15 yıllık bağımlılık söz konusu. Aramız ne zaman kötü olsa alıp içiyor. Ailesiyle tanıştım benim ailemle tanışmak istiyorlar. Çok iyi bir hastanede ayakta tedavi görüyor 1 buçuk aydır düzenli test veriyor fakat güvenim yok. Şimdide içkiye düştü hergün bira içiyor su gibi beni babanla tanıştırırsan ben yola gelirim diyor ama ben aileme bu kişiyi uygun bulmuyorum. Babam değil alkol sigara dahi içmez ne yapcağımı bilmiyorum. Annem sadece alkol bağımlısı olduğunu biliyor sürekli kavga ettiğimiz için anneme sorunun bu olduğunu söyledim. Uyuşturucu desem beni evden salmaz sen bu insanla bile bile nasıl bir sene görüştün der ve bana olan güveni sarsılır. Ben öğrendiğim günde beri bırakması için çaba emek gösteriyorum ailesinin yapmadığı şeyi yapıyorum ama tek başıma gücüm yetmiyor yoruldum. Evlenince acaba gidip içermi acaba tartıştığımızda buna düşermi diye diken üstünde olmaktan huzurum kalmaz. Sevgiliylen böyle dert sahibi olduysam evlendiğimde halim ne olur?
benim gibi olan bu bataklıktan kurtulan yada çaba verip kurtulamayanlar varsa yazabilirler mi? Ben bağımlılık yapıyor diye kola içmeyen insanım sigaram dahi yok ama sevdiğim değer verdiğim insanın, sırf içebilmek için bana ne yalanlar sıraladığı bundan dolayı da güvenim kalmadığı için suçlanmak ben bunu çekmek zorunda mıyım içmiyorum diyip bide bana bağıran insanla evlilik olurmu ? Evlenince değişirmi ? Çocuk olunca bağımlılıktan kurtulurmu ? Yada bu sefer alkol bağımlısı olup çıkarmı ? Ailesiyle yeni tanıştım şimdi benim ailemle tanışmak istiyorlar. Lütfen eleştirmeden benimle konuşur musunuz ? Kim ister ki madde bağımlısı birine aşık olmak ?
Abimi tedavi ettirmiştim 15 yıldır bağımlı. Birkaç ay düzeldi sonra hiçbir sorun olmamasına rağmen yeniden başladı. Asla düzelmez. İnanılmaz minik bir ihtimal ve ben öz abim için bile bu ihtimal uğruna artık uğraşmayıp pes ettim. Siz de uğraşmamalısınız.1 yıldır birlikte olduğum biri var. Ben 30 o ise 32 yaşında hali vakti yerinde. Evlilik hayali kuruyoruz fakat uyuşturucu bağımlısı. Bir yıldır mücadele veriyorum onu bundan kurtarmak için ama 15 yıllık bağımlılık söz konusu. Aramız ne zaman kötü olsa alıp içiyor. Ailesiyle tanıştım benim ailemle tanışmak istiyorlar. Çok iyi bir hastanede ayakta tedavi görüyor 1 buçuk aydır düzenli test veriyor fakat güvenim yok. Şimdide içkiye düştü hergün bira içiyor su gibi beni babanla tanıştırırsan ben yola gelirim diyor ama ben aileme bu kişiyi uygun bulmuyorum. Babam değil alkol sigara dahi içmez ne yapcağımı bilmiyorum. Annem sadece alkol bağımlısı olduğunu biliyor sürekli kavga ettiğimiz için anneme sorunun bu olduğunu söyledim. Uyuşturucu desem beni evden salmaz sen bu insanla bile bile nasıl bir sene görüştün der ve bana olan güveni sarsılır. Ben öğrendiğim günde beri bırakması için çaba emek gösteriyorum ailesinin yapmadığı şeyi yapıyorum ama tek başıma gücüm yetmiyor yoruldum. Evlenince acaba gidip içermi acaba tartıştığımızda buna düşermi diye diken üstünde olmaktan huzurum kalmaz. Sevgiliylen böyle dert sahibi olduysam evlendiğimde halim ne olur?
benim gibi olan bu bataklıktan kurtulan yada çaba verip kurtulamayanlar varsa yazabilirler mi? Ben bağımlılık yapıyor diye kola içmeyen insanım sigaram dahi yok ama sevdiğim değer verdiğim insanın, sırf içebilmek için bana ne yalanlar sıraladığı bundan dolayı da güvenim kalmadığı için suçlanmak ben bunu çekmek zorunda mıyım içmiyorum diyip bide bana bağıran insanla evlilik olurmu ? Evlenince değişirmi ? Çocuk olunca bağımlılıktan kurtulurmu ? Yada bu sefer alkol bağımlısı olup çıkarmı ? Ailesiyle yeni tanıştım şimdi benim ailemle tanışmak istiyorlar. Lütfen eleştirmeden benimle konuşur musunuz ? Kim ister ki madde bağımlısı birine aşık olmak ?
Ne kullanıyor abiniz ?Abimi tedavi ettirmiştim 15 yıldır bağımlı. Birkaç ay düzeldi sonra hiçbir sorun olmamasına rağmen yeniden başladı. Asla düzelmez. İnanılmaz minik bir ihtimal ve ben öz abim için bile bu ihtimal uğruna artık uğraşmayıp pes ettim. Siz de uğraşmamalısınız.
Gerçekten evlenince içer mi diye düşünüyor musunuz ?Tabi ki içer 32 yaşında adam onu ne yaparsanız yapın vageçiremezsiniz . 30 yaşında bayansınız lütfen akıllıca davranın ve o adamdan uzak durun . İlerde evlenip çocuğunuz olunca başınıza çok vurursunuz . Ben 26 yaşındayım şuan. Eşimden önceki sevgilim uyuşturucu bağımlısıydı bi de lisede düşün hiç vazgeçmedi ama kendimi yakacak değilim o yanıyor diye bir üzüldüm iki üzüldüm geçti bitti gitti . Bir ömrünüzü heba etmeye değmez . Onun zenginliğine aldanmayın . Bir evlilikte güven olmalı . Bir gece içip o kafayla size zarar vermeyeceğini bilebilir misiniz .sonra hakime karımı seviyordum ama kafam güzeldi hatırlamıyorum der .kendinizi bile bile ateşe atmayın.o aşkı unutup yolunuza bakmanız ailenizi de kurtarır emin olun1 yıldır birlikte olduğum biri var. Ben 30 o ise 32 yaşında hali vakti yerinde. Evlilik hayali kuruyoruz fakat uyuşturucu bağımlısı. Bir yıldır mücadele veriyorum onu bundan kurtarmak için ama 15 yıllık bağımlılık söz konusu. Aramız ne zaman kötü olsa alıp içiyor. Ailesiyle tanıştım benim ailemle tanışmak istiyorlar. Çok iyi bir hastanede ayakta tedavi görüyor 1 buçuk aydır düzenli test veriyor fakat güvenim yok. Şimdide içkiye düştü hergün bira içiyor su gibi beni babanla tanıştırırsan ben yola gelirim diyor ama ben aileme bu kişiyi uygun bulmuyorum. Babam değil alkol sigara dahi içmez ne yapcağımı bilmiyorum. Annem sadece alkol bağımlısı olduğunu biliyor sürekli kavga ettiğimiz için anneme sorunun bu olduğunu söyledim. Uyuşturucu desem beni evden salmaz sen bu insanla bile bile nasıl bir sene görüştün der ve bana olan güveni sarsılır. Ben öğrendiğim günde beri bırakması için çaba emek gösteriyorum ailesinin yapmadığı şeyi yapıyorum ama tek başıma gücüm yetmiyor yoruldum. Evlenince acaba gidip içermi acaba tartıştığımızda buna düşermi diye diken üstünde olmaktan huzurum kalmaz. Sevgiliylen böyle dert sahibi olduysam evlendiğimde halim ne olur?
Valla ablacım başını yakmak istiyorsan git evlen bunu söylediğim icin kendime kızıyorum ama yarın öbür gün haberler de müge anlı da falan okuruz artık cenaze haberini kendinizi bu kadar degersizlestirmeyin artık bile bile yangının üstüne gitmekte ayrı bir körlük pes doğrusu1 yıldır birlikte olduğum biri var. Ben 30 o ise 32 yaşında hali vakti yerinde. Evlilik hayali kuruyoruz fakat uyuşturucu bağımlısı. Bir yıldır mücadele veriyorum onu bundan kurtarmak için ama 15 yıllık bağımlılık söz konusu. Aramız ne zaman kötü olsa alıp içiyor. Ailesiyle tanıştım benim ailemle tanışmak istiyorlar. Çok iyi bir hastanede ayakta tedavi görüyor 1 buçuk aydır düzenli test veriyor fakat güvenim yok. Şimdide içkiye düştü hergün bira içiyor su gibi beni babanla tanıştırırsan ben yola gelirim diyor ama ben aileme bu kişiyi uygun bulmuyorum. Babam değil alkol sigara dahi içmez ne yapcağımı bilmiyorum. Annem sadece alkol bağımlısı olduğunu biliyor sürekli kavga ettiğimiz için anneme sorunun bu olduğunu söyledim. Uyuşturucu desem beni evden salmaz sen bu insanla bile bile nasıl bir sene görüştün der ve bana olan güveni sarsılır. Ben öğrendiğim günde beri bırakması için çaba emek gösteriyorum ailesinin yapmadığı şeyi yapıyorum ama tek başıma gücüm yetmiyor yoruldum. Evlenince acaba gidip içermi acaba tartıştığımızda buna düşermi diye diken üstünde olmaktan huzurum kalmaz. Sevgiliylen böyle dert sahibi olduysam evlendiğimde halim ne olur?
Tedaviden önce damardan olmadan eroin dahil her şeyi kullanıyordu. Şu an pregabalin (bir ilaç) ve esrar, arada alkol.Ne kullanıyor abiniz ?
Adamın hali vakti yerinde olmasaydı uyuşturucu bağımlısı ve aşırı alkol kullanıyor diye1 gün yanında durmazdınızLinç yemeden aldığım cevap. Teşekkür ederim evet değiştirmeye çalıştım öğrenince sırtımı dönüp gitmedim destek olmak istedim ama güvenim kalmadı çok yıprandım çok yoruldum amin Allah razı olsun. Bir senemi verdim daha ne kadar verebilirim ki takip edebilirim bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?