Madde bağımlısı sevgili ve evlilik

Eroyinden kurtarıp

bağımlı hale geldim bende o insana. Hep inanmak istedim içmicem bir daha demelerine. Vicdan yaptım hep her terkedişimde acaba kurtarabilirmiyim diye

Güzelgözlüm bak, ni kullan ve kendine önce bir terapist bul. Dalga gecmiyorum. Seni hic iyi görmedim

İyi değilim hiç zaten. Acayip takıntı haline getirdim kendime o maddeye ben ona bağımlı olmuşum kendime öyle kızıyorum ki

Siz hic Co-Bagimlilik diye birsey duydunuz mu bilmiyorum, ama yasadiginiz tam da o. Eminim ki sizde böyle iyi niyetli, herkesi düsünen poncik bir insansiniz. Zaten hep sizin gibi insanlarin basina gelir, ama siz acilen kendinizi kurtarma derdine düsün. Ailesi onu tabi ki size baglamaya calisiyor. Sence kendi annesinin birsey yapamadigi adami sen ne kadar degistrebilirsin. Sana tek tavsiyem acilen psikolojik destek alman. Evlilik ve heleki annelik büyük sorumluluk. Yaninda saglam ve yeri geldiginde seni tasiyabilecek biri lazim. Cocuklara iyi bir ebeveyn lazim. Bu adam sana bagriyor, defalarca yalan söyledi. Böyle bir adami baba olarak düsünebiliyormusunun?

Seninki bile bile lades demek yaş olarakta küçük değilsiniz iyii, kötü, zararlı, zararsız seçe bilecek yaşdasiniz ailesinin vaz getiremediği yola getiremediğini sizmi getireceksiniz Allah aşkına

Sadece başlığı okudum , kaç kaç kaç

Abimi tedavi ettirmiştim 15 yıldır bağımlı. Birkaç ay düzeldi sonra hiçbir sorun olmamasına rağmen yeniden başladı. Asla düzelmez. İnanılmaz minik bir ihtimal ve ben öz abim için bile bu ihtimal uğruna artık uğraşmayıp pes ettim. Siz de uğraşmamalısınız.

Yasitim birine bu konuda nasil bir akil verebilirim bilemedim bu yasa gelmissin halaa boyle bir adamla evlenmeyi dusunebiliyorsun. Hayir kimseye kolay kolay ayril demem sana diyesim var ama 30 yasinda birinin zaten bunu dusunmeden kendi yapmasi gerekir.

Ne kullanıyor abiniz ?

Gerçekten evlenince içer mi diye düşünüyor musunuz ?Tabi ki içer 32 yaşında adam onu ne yaparsanız yapın vageçiremezsiniz . 30 yaşında bayansınız lütfen akıllıca davranın ve o adamdan uzak durun . İlerde evlenip çocuğunuz olunca başınıza çok vurursunuz . Ben 26 yaşındayım şuan. Eşimden önceki sevgilim uyuşturucu bağımlısıydı bi de lisede düşün hiç vazgeçmedi ama kendimi yakacak değilim o yanıyor diye bir üzüldüm iki üzüldüm geçti bitti gitti . Bir ömrünüzü heba etmeye değmez . Onun zenginliğine aldanmayın . Bir evlilikte güven olmalı . Bir gece içip o kafayla size zarar vermeyeceğini bilebilir misiniz .sonra hakime karımı seviyordum ama kafam güzeldi hatırlamıyorum der .kendinizi bile bile ateşe atmayın.o aşkı unutup yolunuza bakmanız ailenizi de kurtarır emin olun

Valla ablacım başını yakmak istiyorsan git evlen bunu söylediğim icin kendime kızıyorum ama yarın öbür gün haberler de müge anlı da falan okuruz artık cenaze haberini kendinizi bu kadar degersizlestirmeyin artık bile bile yangının üstüne gitmekte ayrı bir körlük pes doğrusu

Fake demek yasak olmasa derdim ama..Ben en iyisi şikayet edeyim

Konunuzun başlığını bile okumak yetiyor yorum yapmak için aklınız varsa ayrılın çünkü çok yorulursunuz ve sizinle birlikte ailenizi de yorarsınız, onların günahı ne sizin yanlış tercihinizin vebalini ödeyecekler? Adamın sizden soğuyup ayrılmasını sağlayın ki peşinize düşmesin yoksa uyuşturucu etkisindeyken yapacaklarının pek sınırı olmaz. Siz elinizden geleni yapmış destek olmuşsunuz. Sizi kaybetmek istemiyorsa ayrılık sürecinde kendini temize çıkarıp öyle çıkar karşınıza

Bağlanmışım kopamıyorum. Bile bile lades bendeki ama 30 yaşında kör oldum kalbim beynimin önüne geçti. Asla hayatıma sokmam dediğim bir insan profilinin bağımlısı oldum. Çünkü niye bir senedir hayallerimde hep onun temizlendiği ve mutlu bir evlilik hayalim vardı. Çok dua ettim çok destek oldum ama güvenim kalmadı psikolojim bitti

Adamın hali vakti yerinde olmasaydı uyuşturucu bağımlısı ve aşırı alkol kullanıyor diye1 gün yanında durmazdınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…