- 1 Eylül 2021
- 33
- -31
- 1
- 35
- Konu Sahibi neyapayimben
olmaz bundan.
çok benzer bir örnek vericem; kuzenim madde bağımlısıydı, evlendi, 4 yaşında oğlu varken eşi yeniden hamile kaldı, 6 aylık hamileliğinde kuzenimin aşırı dozdan ölüm haberini aldık. bir anda oldu.
o da çok mücadele verdi. evlendikten sonra bile çok uğraştı. tedavi gördü. ama sonu kötü bitti. benzer hikaye olduğu için söyleme gereği hissettim. bu arada onlar da birbirlerini çoooook
Ekran görüntüsü aldım bunu saat başı okuyacağım. Teşekkür ederimHayir evlenince değismez. Hele cocuk olunca hic degismez. Evlilik sorumluluğu cocuk sorumluluğu ağir gelir kendini daha fazla uyusturucuya alkole vurur. Bu sefer elinizde bebekle pesinden de kosamazsiniz aglar durursunuz bile bile kendi başimı yaktım diye.
30 yasinda kadinsiniz. ergen degilsinizki ama ne yapayim aşık oldum diyip kendinizi ucurama sürükleyin. iliski desen daha 1 yıllik insanlar 6 7 yıllık ilişkilerini bitirip evlenmiyorlar.
Maddi durumu isterse sabancı kadar zengin olsun. uyusturucu ve alkol bagimliligi hafife alinacak sevgiyle aşkla aşılacak şeyler degil. Uyusturucu kullanan 32 yasindaki adamın pek tekin olmayan tehlikeli cevresi vardir. Evlenince sihirli değnek degmis gibi sorumluluk sahibi baba olacak bir olgunlukta birine dönusmesi imkansız.