Madde bağimliliği (dertleşmek istiyorum kizlar)

Çevremde ilaçsız tedavisiz bırakanlar oldu. Ama evlenince bıraktılar o hayatı tabi. Eşlerini çok sevdiler kaybetmek istemediler. Sizinki sanırım çok ileri düzeyde. Engel kaldırıp başka kişilerle konuşmak falan. Söz verip daha cümle bitmeden tutmamak. Balkonda oturmak vs. Adam bildiğin şeytanın avukatı.

Duygusal yaklaşmayın. Ne kullandığını bile bilmiyormuşsunuz. Bu işin dönüşü yok. Kurtulan illa ki vardır ama çok çok zor. İş sadece onunla kalmayacaktı, borçlanmaya başlayacaktı temin edebilmek için. İyice çıkmaza girecektiniz. Aileye zarar verme bile olabilir bu tarz durumlarda. Bence boşanmanız hayrınıza olmuş. Unutup yolunuza bakın. Sevdiği için kıyamadı yazmışsınız da, maddeden çok sevseydi onu bırakırdı.

Aslaaa bırakmazdı sen hayatında olduğun sürece seni manipüle ederdi. Nitekim beni tam 4 yıl manipüle etti. Amatemlere götürdüm ilaçlar kullandı bir arpa boyu yol bile gidemedik. Önce esrarla başladı yıllarca esrarla mücadele ettim sonra esrar kafası yetmeyince bonzaiye başladı söylediğiniz gibi bayılıyodu. Artık o kadar hakimim ki uyuşturuculara esrar içerken anlamazsınız kimse anlamaz çok defa yanımda esrar içtikten sonra misafirliğe gitmişliğimiz var esrar sadece uyuşuklaştırır bide gözleri kırmızılaştırır. Onunda çözümü vardı göz damlasıyla gezerdi sıktıktan hemen sonra kızarıklıktan eser kalmazdı. Psikolojim alt üst oldu sağlığımdan oldum. Evlenmeden önce hiç bilmediğim dosyaları çıktı ortaya. Açık cezaevine girdi. İyi bi işi vardı işini kaybetti. Ve ben işini kaybettiğine üzülmedim ordan temizlenip çıktığında bonzaiyi unutmuş olacak diye sevindim. Tam 1 senedir açık cezaevinde 2 ayda bir izne geliyordu. Ve her geldiğinde içmeye devam etti. Cezaevi bile çözüm olmadı. Sonra bi gün benim ondan bütün umudum kesildi. Ama bence sonuna kadar mücadele ettim. Elimden gelenin en fazlasını yaptım. Bi anda ona karşı olan bütün sevgim bitti. Şu an boşanma davamı açtım ve hiç olmadığım kadar iyi hissediyorum kendimi. Boşanmayacakmış çok seviyomuş beni. Bensiz ölürmüş. Hala beni manipüle etmeye çalışıyor. Ama ben Sanki bütün dünyanın yükü omuzlarımdaymış da ben o yüklerden kurtulmuşum gibi kuş gibi hissediyorum. Geriye dönüp baktığımda neden bu kadar katlandım diyorum. Hayatınızda verdiğiniz en doğru karar. Geç kalmadığınız için sevinin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…