• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Madde bağimliliği (dertleşmek istiyorum kizlar)

Dönmek istese de bence şans vermeyin. Size ulaşmasına bir şekilde engel olun ki sonra sıkıntı yaşamayın. Allah sizin de, onun da yardımcısı olsun
Annemlerin evini falan biliyor ve ne yazikki yakin oturuyoruz umarim gelmez bir gün.. ama bazen de diyorum ne guzel bak seni surundurmedi birakti hemen diyorum sevdiği için kiyamadi belkide diyorum

Asla kendinizi suçlamayın. Aksine ne kadar akıllı bir kadinmişim doğru karar vermişim diyin cesaretinizi tebrik edin. Suçlu siz degilsiniz. Suçlu eski kocanız kendi düşen ağlamaz. Tabi yadırgamıyorum Allah korusun ama bu konuda sevginin yeri yok, herkes kendini düşünsün. Ha evlat olsa başka olurdu o ayrı
Çok doğru. Başlatan arkadaşlarina diyebilirdi arkadaşlar yapmayin ben evliyim eşimi seviyorum diyebilirdi. Hatta bizim dukkanimiz vardi orda başlamiş bir de. Bazen 2 gün gelmiyordu eve iş yetiştireceğim ayagina.. demekki hep sabahlara kadar kullanmişlar.

Kizlar 3 senelik evliydim, eşim esrar içiyomuş ve temmuz ayinda öğrenmiştim birakacagim dediği için sabrettim ama son 1 2 aydir hal ve hareketleri çok değişmişti ben de takip ettim yani telefonunu kariştirdim galerisine baktim ve tabiki birseyler yakaladim, surekli evde yari baygin haldeydi, dili dönmüyordu, tuhaf gülüyordu sonra birgun bi mesaj yuzunden kavga ettik ve herseyi itiraf etti ocak ayindan beri herşeyi kullandim canim istiyor, sende kaç kurtar kendini deyip ağlamaya başladi ben de ağladim onunda beraber aşabiliriz bak söz verirsen yaninda olurum vs dedim ama söz verdiği günün ertesi günü gene almiş içmiş. Hep yalanlar soyledi engelledigi kisilerin engelini kaldirip tekrar konuşmaya devam etti bazilarini farkli isimlerle kaydetmişti hatta. Bunun nasil bi illet olduğunu bilen herkes yakma kendini ayril sonu iyi degil dedi ben de okadar uzgundum ki o anlik ofkeyle dava açtim ve boşandim 2 hafta oldu ama çok özlüyorum bazen acaba diyorum sorum size şu; acaba yaninda olsam birakirmiydi yada evin içine kadar sokan insan surekli yalan soyleyen bi insan birakamazmiydi çunku söz verip ertesi gün yine aldi sagdan soldan hep para istemiş. Sizce bitirmekle iyimi etmişim

Yok kötü ettin🤦🏻‍♀️

Çok doğru. Başlatan arkadaşlarina diyebilirdi arkadaşlar yapmayin ben evliyim eşimi seviyorum diyebilirdi. Hatta bizim dukkanimiz vardi orda başlamiş bir de. Bazen 2 gün gelmiyordu eve iş yetiştireceğim ayagina.. demekki hep sabahlara kadar kullanmişlar.
Böyle adamlar 5 6 ay sonra "ben bıraktım temizim gel yeniden deniyelim" derler ASLA inanmayın. Maddeyi bıraktım temizim diyenlerin çoğu bir gün tekrardan ufak ufak yeniden başlıyor, çünkü canı istiyor. Asla iletişim kurmayın, yolda görseniz tanimiyormuş gibi yapın ki "bu benden umudu kesmiş" diye düşünsün. Çünkü boşluğa düştüğü vakit böyleleri eski eşlerine hep geri dönmeye çalışırlar. Açık kapı bırakmayın

Böyle adamlar 5 6 ay sonra "ben bıraktım temizim gel yeniden deniyelim" derler ASLA inanmayın. Maddeyi bıraktım temizim diyenlerin çoğu bir gün tekrardan ufak ufak yeniden başlıyor, çünkü canı istiyor. Asla iletişim kurmayın, yolda görseniz tanimiyormuş gibi yapın ki "bu benden umudu kesmiş" diye düşünsün. Çünkü boşluğa düştüğü vakit böyleleri eski eşlerine hep geri dönmeye çalışırlar. Açık kapı bırakmayr

Böyle adamlar 5 6 ay sonra "ben bıraktım temizim gel yeniden deniyelim" derler ASLA inanmayın. Maddeyi bıraktım temizim diyenlerin çoğu bir gün tekrardan ufak ufak yeniden başlıyor, çünkü canı istiyor. Asla iletişim kurmayın, yolda görseniz tanimiyormuş gibi yapın ki "bu benden umudu kesmiş" diye düşünsün. Çünkü boşluğa düştüğü vakit böyleleri eski eşlerine hep geri dönmeye çalışırlar. Açık kapı bırakmayın
Çok haklisiniz umarim gelmez.. hatta Ramazan ayında namaza falan başladi o zaman çok mutluyduk ve hiç böyle belirtiler yoktu ama zaten birinden duymuştum namaza egilim gosterirlermiş ikilemde kalirlarmiş..

Kendime kiziyorum bazen yüz üstü biraktim diye ama insanlarla konuşuyorum tebrik ederiz seni herkesin harci degil boşanmak vs diyolar. Canina yazik olurdu diyolar
Ya bir de çocuğunuz olsaydı kiii evli kalmaya devam etseydiniz çocuğunuz da olsun isteyecektiniz. Günah değil mi bile isteye madde bağımlısı birinden çocuk dünyaya getirmek..O çocuğun hayatını bile isteye yakmak, üstelik dünyaya gelme fikri onun bile değilken..Yol yakınken ve çocuk yokken boşanmışsiniz ve çok doğru bir karar vermişsiniz. Eminim kolay değildir, üzülmenizi de anlıyorum ama öyle bir evliliğe çocuk verilmezdi, öte yandan sağlıklı bir bireyden çocuk yapmak, anne olmak en doğal hakkınız.. Zaten iyileşmeye meyili olmadığı da çok belli.. Allah onun da yardımcısı olsun 🙏

Ya bir de çocuğunuz olsaydı kiii evli kalmaya devam etseydiniz çocuğunuz da olsun isteyecektiniz. Günah değil mi bile isteye madde bağımlısı birinden çocuk dünyaya getirmek..O çocuğun hayatını bile isteye yakmak, üstelik dünyaya gelme fikri onun bile değilken..Yol yakınken ve çocuk yokken boşanmışsiniz ve çok doğru bir karar vermişsiniz. Eminim kolay değildir, üzülmenizi de anlıyorum ama öyle bir evliliğe çocuk verilmezdi, öte yandan sağlıklı bir bireyden çocuk yapmak, anne olmak en doğal hakkınız.. Zaten iyileşmeye meyili olmadığı da çok belli.. Allah onun da yardımcısı olsun 🙏
Aminn çok sağolun. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun.. allahim okadar buyukmuşki nasip etmedi de zaten

Çok haklisiniz umarim gelmez.. hatta Ramazan ayında namaza falan başladi o zaman çok mutluyduk ve hiç böyle belirtiler yoktu ama zaten birinden duymuştum namaza egilim gosterirlermiş ikilemde kalirlarmiş..
🙂Hah işte işin ince tarafı orada. Madde bağımlılıkları tam da öyle ikilimde kalır boşluk anına gelir gider namaz kılar. ASLA inanmayın.

Çok şükür ki kurtulmuşsun. Büyük konuşmak istemiyorum ama korkmuyor musun madde kullanan birinden? Ya sana zarar verse ailene zarara verse? Üzgünüm ama ya seni satsa? Çocuk da yoksa merhaba hayat de bence yat kalk şükret

Çok şükür ki kurtulmuşsun. Büyük konuşmak istemiyorum ama korkmuyor musun madde kullanan birinden? Ya sana zarar verse ailene zarara verse? Üzgünüm ama ya seni satsa? Çocuk da yoksa merhaba hayat de bence yat kalk şükret
O zamanlar ne olduğunu anlayamadim ki boşluğa düştüm, zaten 1 2 aydır oldu bu değişimler ayilip baygin durmalar dil dönmemeleri falan. Sonra zaten boşandim. Şimdi olsa ayni evde durmaya ben de korkardim tabiki.

O zamanlar ne olduğunu anlayamadim ki boşluğa düştüm, zaten 1 2 aydır oldu bu değişimler ayilip baygin durmalar dil dönmemeleri falan. Sonra zaten boşandim. Şimdi olsa ayni evde durmaya ben de korkardim tabiki.
Bağımlılıklar çok büyük oranda düzelmiyor. Dönüp dolaşıp gelir o işte o zaman sakın kanma. Tatile çık kurslara git işin yoksa işe gir kitap oku bir bölüm oku flört et( ama sakın evlenme) unut gitsin onu

Bağımlılıklar çok büyük oranda düzelmiyor. Dönüp dolaşıp gelir o işte o zaman sakın kanma. Tatile çık kurslara git işin yoksa işe gir kitap oku bir bölüm oku flört et( ama sakın evlenme) unut gitsin onu
Işe başlayacağim zaten kendimi toparlayınca. Sadece severek ayrildigim için bazen özlem oluyor. Özunde çok çok iyi bir insan ama bu illete düşmesi mahvetti bizi..

Rabbim yardimcisi olsun.. özledimde ne yalan söyleyim ağlayarak boşandik ikimizde :KK43: belki ilerde rabbim bambaşka bir insan yapar geri bulşturur bilemeyiz ki ne kaderimiz yazili..
Canım anlıyorum üzüntünü, umudunu da anlıyorum. Ama şöyle düşün ya 1 insan yanacak ki kendi hatası yüzünden ya da onunla beraber günahsız 1 kişi daha. Çocuk olsa toplamda 3-4 kişi yanacak 1 kişinin zayıflığı yüzünden.. Lütfen ileriye bak.. Allah korusun bizlerin başına gelse biz de ne yaparız kimbilir . Yaşayana zor..Allah kuvvet versin 🙏

Canım anlıyorum üzüntünü, umudunu da anlıyorum. Ama şöyle düşün ya 1 insan yanacak ki kendi hatası yüzünden ya da onunla beraber günahsız 1 kişi daha. Çocuk olsa toplamda 3-4 kişi yanacak 1 kişinin zayıflığı yüzünden.. Lütfen ileriye bak.. Allah korusun bizlerin başına gelse biz de ne yaparız kimbilir . Yaşayana zor..Allah kuvvet versin 🙏
Aminn.. inşallah.. onada onun gibi olanlarada allah yardim etsin asla zaten beddua etmiyorum ama diyorum bazen bu kadar severken birbrimizi neden başladi be diyorum neden yapti bunu bize diyorum yuvamizi çok zor kurmuştuk borç harç içinde onun hatrina başlamasaydi diyorum

Aminn.. inşallah.. onada onun gibi olanlarada allah yardim etsin asla zaten beddua etmiyorum ama diyorum bazen bu kadar severken birbrimizi neden başladi be diyorum neden yapti bunu bize diyorum yuvamizi çok zor kurmuştuk borç harç içinde onun hatrina başlamasaydi diyorum
Sizden daha önce başlamış olabilir mi?

Sizden daha önce başlamış olabilir mi?
Temmuz ayında esrari öğrenmiştim birakcam dedi sabrettim ama ocak ayin daha buyuklerine başlamiş işte. Ama 3 senedir evliydim 3 senedir bu belirtiler hiç olmamişti. Ama tabi bi kere mesela abimin arkadaşi abime 1 bucuk once falan yolda gorunce demiş senin eniştede herşeyi kullaniyor maşallah falan demiş. Erkekler anliyor ya belkide o zamanda vardi ben anlamadim. Yada az az aliyodu belki

Allah mutluluğunuzu bozmasin maşallah saglikla kucağiniza alin. Ben de bazen korkuyorum ya gelirse ya pişman olursa ya tehdit ederse diye umarim düşmez peşime. Gebelerin duası kabul olur derler ne olur bana dua edin. Asıl ismim kübra dualarinizda geçirirseniz çok sevinirim
İnşallah hayırlı hayatin güzel gunlerin olur Kübracım ama ayrilarak cok iyi yapmissin tabi ki dua ederim

Back
X