Madde bağimliliği (dertleşmek istiyorum kizlar)

bilgenur asli

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2024
92
-11
3
28
Kizlar 3 senelik evliydim, eşim esrar içiyomuş ve temmuz ayinda öğrenmiştim birakacagim dediği için sabrettim ama son 1 2 aydir hal ve hareketleri çok değişmişti ben de takip ettim yani telefonunu kariştirdim galerisine baktim ve tabiki birseyler yakaladim, surekli evde yari baygin haldeydi, dili dönmüyordu, tuhaf gülüyordu sonra birgun bi mesaj yuzunden kavga ettik ve herseyi itiraf etti ocak ayindan beri herşeyi kullandim canim istiyor, sende kaç kurtar kendini deyip ağlamaya başladi ben de ağladim onunda beraber aşabiliriz bak söz verirsen yaninda olurum vs dedim ama söz verdiği günün ertesi günü gene almiş içmiş. Hep yalanlar soyledi engelledigi kisilerin engelini kaldirip tekrar konuşmaya devam etti bazilarini farkli isimlerle kaydetmişti hatta. Bunun nasil bi illet olduğunu bilen herkes yakma kendini ayril sonu iyi degil dedi ben de okadar uzgundum ki o anlik ofkeyle dava açtim ve boşandim 2 hafta oldu ama çok özlüyorum bazen acaba diyorum sorum size şu; acaba yaninda olsam birakirmiydi yada evin içine kadar sokan insan surekli yalan soyleyen bi insan birakamazmiydi çunku söz verip ertesi gün yine aldi sagdan soldan hep para istemiş. Sizce bitirmekle iyimi etmişim

Babam 60 yaşında vefat etti, 40 yıl esrar içti. Annem paşalar gibi arasındaydı, ben vardım. Bırakmak isteyen zaten kendi isteğiyle gidiyor tedavi olmaya. Acaba'nızın olması normal ama bir yere varmazdı

Hayır bırakmazdı, iyi yapmışsın. Seninle olacak iş değil o

Birakmazdi umarim çocuğunuz yok çocuğunuz yoksa zaten bir daha iletisim kurmayın da zaman herseyin ilaci herseye sıfırdan başlayip önünüze bakin madde etkisinde annesinin basini kesen bir adam vardı yani düzelticem derken canindan bile olabilirsin madde bagimliligi cekirdek bagimliligina benzemez

Hamd olsun çocuğumuz olmadi zaten ne kadar istesekte, haklisiniz galiba çunku çok degişmişti yanima bile gelmiyodu hep balkonda oturuyodu keşke detay olarak ne kullandin peki diye sorsaydim. O an uzuntuyle soramadim

Bırakmazdı, bırakamazdı.. Anladığım kadarıyla sadece esrar da kullanmıyor, başka maddelere de bulaşmış. Yani işi hepten zor.
Boşanmakla çok iyi yapmışsınız. Bırakın ailesi ilgilensin, bırakması için çabalasın. Siz onun ebeveyni değil eşiydiniz. Bir yere kadar da uğraşmışsınız zaten bıraksın diye, içiniz rahat olsun.

Hamd olsun çocuğumuz olmadi zaten ne kadar istesekte, haklisiniz galiba çunku çok degişmişti yanima bile gelmiyodu hep balkonda oturuyodu

Evet itiraf etti ağlayinca, herseyi kullandim sende kaç kurtar kendini iyi degilim dedi severek ayrildiğim için kendimi suçladim acaba elinden tutsamiydim diye ama sonra dedim ki bu adam birakmak istese zaten sana yalanlar soylemezdi o insanlarla konuşmazdi dedim

Evet itiraf etti ağlayinca, herseyi kullandim sende kaç kurtar kendini iyi degilim dedi severek ayrildiğim için kendimi suçladim acaba elinden tutsamiydim diye ama sonra dedim ki bu adam birakmak istese zaten sana yalanlar soylemezdi o insanlarla
Babam 60 yaşında vefat etti, 40 yıl esrar içti. Annem paşalar gibi arasındaydı, ben vardım. Bırakmak isteyen zaten kendi isteğiyle gidiyor tedavi olmaya. Acaba'nızın olması normal ama bir yere varmaz

Isteyeseydi elinden tutacaktim ama o azmi göremedim konuşma onla dedim engelledi sonra geri açti engeli. Ve sakınmıyordu da silmiyodu yani aramalari falan gormemi istiyordu belkide

Isteyeseydi elinden tutacaktim ama o azmi göremedim konuşma onla dedim engelledi sonra geri açti engeli. Ve sakınmıyordu da yani aramalari falan silmiyordu göreyim diyemi yapiyordu acaba
Babam 60 yaşında vefat etti, 40 yıl esrar içti. Annem paşalar gibi arasındaydı, ben vardım. Bırakmak isteyen zaten kendi isteğiyle gidiyor tedavi olmaya. Acaba'nızın olması normal ama bir yere varmazdı

Isteyeseydi elinden tutacaktim ama o azmi göremedim konuşma onla dedim engelledi sonra geri açti engeli. Ve sakınmıyordu da yani aramalari falan silmiyordu göreyim diyemi yapiyordu acaba
Kendini kurtar dediğine göre evet. Kendisinde de görememiş o azmi, yine sizi düşünmüş de kendisinden kurtarmış

Hamd olsun çocuğumuz olmadi zaten ne kadar istesekte, haklisiniz galiba çunku çok degişmişti yanima bile gelmiyodu hep balkonda oturuyodu
Uyuşturucu madde kullanan erkeklerin sperm kalitesinin düştüğünü hatta çoğunun kisir olduğunu duymuştum çok gençsiniz ileride duzgun biriyle düzgün yuva kurup mutlu cocuklar dünyaya getirebilirsiniz kimse babasinin madde bagimlisi ruh hastasi olmasini istemez zaten kaybolan üç yıl olsun bir ömrünüz gitmesin kararinizin arkasinda sapasaglam durun lutfen

Çok haklisiniz, olmuyordu zaten çocuğumuz sonradan ben de sükrettim dedim ki allahin bir bildiği varmiş. Burda çok yazi okudum madde bagimlisi olup kocasi ayrilmak istemiyormuş allahtan benim eski eşim bunu yapmadi demekki seviyormuş beni birakmasa cidden birakmazdi

Yine de pek saglari sollari belli olmaz evlenmeden önce madde bağımlısı bir sevgilim olmustu sonradan öğrenmiştim bildigin öldürecekti beni sehir degistirdim kactim numara degistirdim adres degistirdim yani ilk kendi bıraktı git diye sonra birden pesime düştü bu konular beni cok gerer şuan düzgün pamuk gibi sigara dahi icmeyen bir adamla evliyim bebek bekliyorum iyi ki kimseyi düzeltmeye ugrasmamisim da kaçmışım insanlari duzeltemezsin düzgününü seversin

Hiç kendinize kızmayın kimsenin terapisti doktoru vs.değilsiniz canınıza yazık. Çok iyi yapmışsınız çünkü bırakmazdı bırakamazdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…