Madde bağimliliği (dertleşmek istiyorum kizlar)

Allah mutluluğunuzu bozmasin maşallah saglikla kucağiniza alin. Ben de bazen korkuyorum ya gelirse ya pişman olursa ya tehdit ederse diye umarim düşmez peşime. Gebelerin duası kabul olur derler ne olur bana dua edin. Asıl ismim kübra dualarinizda geçirirseniz çok sevinirim

Allah yardimcisi olsun
Esrar inan onun için en hafifidir. Met bonzai falan içiyordur büyük ihtimalle. Esrar öyle dili döndürmüyor. İyi yapmışsınız. Önünüze bakın derim

Esrar inan onun için en hafifidir. Met bonzai falan içiyordur büyük ihtimalle. Esrar öyle dili döndürmüyor. İyi yapmışsınız. Önünüze bakın derim.
Muhtemelen çunku zaten herseyi içtim dedi. Gozleri kan çanaği oluyordu ayakta duramiyodu gülüyordu salakça yari baygin duruyodu hatta tuvalette bile alttan izledim çunku ben de iyi degildim artik şuphe insani delirtiyo ev elinde kucuk poşete sarilmiş top şeklinde duşurdu allah tarafindan kapiyi açtim ver onu dedim vermedi bagirdi

Sizi bile satardı . İlaç bulmak için . Birgün yanında adamla gelse odaya kitlese napacaktınız. Kendide sonunun buraya gittiğini anladı boşandı demek lütfen önünüze bakın
Evet zaten çevremdeki kişilerde aynilarini söyluyor eve gelip alem yapacaklardi diyor seni kapatcaklardi odaya diyor tecavuz bile edeceklerdi diyolar

İlk öncelikle şunu söyliyim hangi madde olursa olsun bırakmak çok zor, uzun bir süreç ve sabır. Siz çok iyi yapmışsınız boşanmakla. Ayrıca emin olun tek kullandığı esrar değildir, ki öyle insanların bir günü bir gününe uymuyor ne yapacağı da belli olmaz. Bilinçli bencillik yapmışsınız boşanarak çokta doğru bir karar

Çok teşekkür ederim, evet çok seviyorduk birbrimizi ama madde girince işin içine sevgiymiş benmişim vs gözü görmeyecekti ilerde. Çunku 1 2 aydir böyleydi eşim yani belirtileri yeni çikiyordu belkide yeni başliyordu herşey

Kendime kiziyorum bazen yüz üstü biraktim diye ama insanlarla konuşuyorum tebrik ederiz seni herkesin harci degil boşanmak vs diyolar. Canina yazik olurdu diyolar
Tabiki de canınıza yazık olurdu. Ben çok yakından ilgileniyorum madde bağımlılığını, psikoloji okuyacağım çünkü. Ucuz atlatmışsınız resmen. İyi ki çocuğunuz olmamış. Şükür edin

Sakın öyle hissetmeyin, çocuğunuzun olmamasına çok sevindim. Onun için üzüldüm evet, keşke hiç kimse kullanmasa şu zıkkımı ama sizin yapabileceğiniz bir şey yok. Allahın sevdiği kuluymuşsunuz ki çocuk olmadan, kolaylıkla bitmiş

Eyvah eyvah iyi ki de boşanmışsınız, o belirtilerin daha da fazlası olacak ve o evde aynı ortam da Allah muhafaza akıl sağlığınızdan olurdunuz. Yok yok çok iyi yapmışsınız o sevgi kalmazdı zaten boşverin kendi hayatiniza bakın.

Sonradan bana birşey yapmaz inşallah.. korkuyorum da geri dönmek isterse vs diye hep dua ediyorum allaha

Tabi tabi yeni başliyordu. Hatta ben de didikliyodum tuvalette bile alttan izledim elinden duşurdu, kuçuk beyaz poşete sarilmiş top şeklinde pıt diye duşuverdi önüme

O zaman kendimi hiç suçlamayım değil mi? Bazen neden yüz üstü biraktim diyorum çunku
Asla kendinizi suçlamayın. Aksine ne kadar akıllı bir kadinmişim doğru karar vermişim diyin cesaretinizi tebrik edin. Suçlu siz degilsiniz. Suçlu eski kocanız kendi düşen ağlamaz. Tabi yadırgamıyorum Allah korusun ama bu konuda sevginin yeri yok, herkes kendini düşünsün. Ha evlat olsa başka olurdu o ayrı

Keşke keşke. Ona ve onun gibilere hala dua ediyorum allah yardimcilari olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…