- 5 Haziran 2024
- 92
- -11
- 3
- 28
- Konu Sahibi bilgenur asli
-
Allah mutluluğunuzu bozmasin maşallah saglikla kucağiniza alin. Ben de bazen korkuyorum ya gelirse ya pişman olursa ya tehdit ederse diye umarim düşmez peşime. Gebelerin duası kabul olur derler ne olur bana dua edin. Asıl ismim kübra dualarinizda geçirirseniz çok sevinirimYine de pek saglari sollari belli olmaz evlenmeden önce madde bağımlısı bir sevgilim olmustu sonradan öğrenmiştim bildigin öldürecekti beni sehir degistirdim kactim numara degistirdim adres degistirdim yani ilk kendi bıraktı git diye sonra birden pesime düştü bu konular beni cok gerer şuan düzgün pamuk gibi sigara dahi icmeyen bir adamla evliyim bebek bekliyorum iyi ki kimseyi düzeltmeye ugrasmamisim da kaçmışım insanlari duzeltemezsin düzgününü seversin
Hiç kendinize kızmayın kimsenin terapisti doktoru vs.değilsiniz canınıza yazık. Çok iyi yapmışsınız çünkü bırakmazdı bırakamazdı
Esrar inan onun için en hafifidir. Met bonzai falan içiyordur büyük ihtimalle. Esrar öyle dili döndürmüyor. İyi yapmışsınız. Önünüze bakın derim
Muhtemelen çunku zaten herseyi içtim dedi. Gozleri kan çanaği oluyordu ayakta duramiyodu gülüyordu salakça yari baygin duruyodu hatta tuvalette bile alttan izledim çunku ben de iyi degildim artik şuphe insani delirtiyo ev elinde kucuk poşete sarilmiş top şeklinde duşurdu allah tarafindan kapiyi açtim ver onu dedim vermedi bagirdiEsrar inan onun için en hafifidir. Met bonzai falan içiyordur büyük ihtimalle. Esrar öyle dili döndürmüyor. İyi yapmışsınız. Önünüze bakın derim.
Evet zaten çevremdeki kişilerde aynilarini söyluyor eve gelip alem yapacaklardi diyor seni kapatcaklardi odaya diyor tecavuz bile edeceklerdi diyolarSizi bile satardı . İlaç bulmak için . Birgün yanında adamla gelse odaya kitlese napacaktınız. Kendide sonunun buraya gittiğini anladı boşandı demek lütfen önünüze bakın
Çok sagolun, evet apaçik yapiyordu artikÇok geçmiş olsun iyi ki ayrılmışsınız. Duyduğum kadarıyla bu öyle bi illet ki sizinki zaten bırakmak istese bırakırmış ama bırakamıyorum ihtiyacım var dediyse bunun devamı eroin kimyasal vs diye giderdi
İlk öncelikle şunu söyliyim hangi madde olursa olsun bırakmak çok zor, uzun bir süreç ve sabır. Siz çok iyi yapmışsınız boşanmakla. Ayrıca emin olun tek kullandığı esrar değildir, ki öyle insanların bir günü bir gününe uymuyor ne yapacağı da belli olmaz. Bilinçli bencillik yapmışsınız boşanarak çokta doğru bir kararKizlar 3 senelik evliydim, eşim esrar içiyomuş ve temmuz ayinda öğrenmiştim birakacagim dediği için sabrettim ama son 1 2 aydir hal ve hareketleri çok değişmişti ben de takip ettim yani telefonunu kariştirdim galerisine baktim ve tabiki birseyler yakaladim, surekli evde yari baygin haldeydi, dili dönmüyordu, tuhaf gülüyordu sonra birgun bi mesaj yuzunden kavga ettik ve herseyi itiraf etti ocak ayindan beri herşeyi kullandim canim istiyor, sende kaç kurtar kendini deyip ağlamaya başladi ben de ağladim onunda beraber aşabiliriz bak söz verirsen yaninda olurum vs dedim ama söz verdiği günün ertesi günü gene almiş içmiş. Hep yalanlar soyledi engelledigi kisilerin engelini kaldirip tekrar konuşmaya devam etti bazilarini farkli isimlerle kaydetmişti hatta. Bunun nasil bi illet olduğunu bilen herkes yakma kendini ayril sonu iyi degil dedi ben de okadar uzgundum ki o anlik ofkeyle dava açtim ve boşandim 2 hafta oldu ama çok özlüyorum bazen acaba diyorum sorum size şu; acaba yaninda olsam birakirmiydi yada evin içine kadar sokan insan surekli yalan soyleyen bi insan birakamazmiydi çunku söz verip ertesi gün yine aldi sagdan soldan hep para istemiş. Sizce bitirmekle iyimi etmişim
Çok teşekkür ederim, evet çok seviyorduk birbrimizi ama madde girince işin içine sevgiymiş benmişim vs gözü görmeyecekti ilerde. Çunku 1 2 aydir böyleydi eşim yani belirtileri yeni çikiyordu belkide yeni başliyordu herşeyİlk öncelikle şunu söyliyim hangi madde olursa olsun bırakmak çok zor, uzun bir süreç ve sabır. Siz çok iyi yapmışsınız boşanmakla. Ayrıca emin olun tek kullandığı esrar değildir, ki öyle insanların bir günü bir gününe uymuyor ne yapacağı da belli olmaz. Bilinçli bencillik yapmışsınız boşanarak çokta doğru bir karar
Tabiki de canınıza yazık olurdu. Ben çok yakından ilgileniyorum madde bağımlılığını, psikoloji okuyacağım çünkü. Ucuz atlatmışsınız resmen. İyi ki çocuğunuz olmamış. Şükür edinKendime kiziyorum bazen yüz üstü biraktim diye ama insanlarla konuşuyorum tebrik ederiz seni herkesin harci degil boşanmak vs diyolar. Canina yazik olurdu diyolar
O zaman kendimi hiç suçlamayım değil mi? Bazen neden yüz üstü biraktim diyorum çunkuTabiki de canınıza yazık olurdu. Ben çok yakından ilgileniyorum madde bağımlılığını, psikoloji okuyacağım çünkü. Ucuz atlatmışsınız resmen. İyi ki çocuğunuz olmamış. Şükür edin
Sakın öyle hissetmeyin, çocuğunuzun olmamasına çok sevindim. Onun için üzüldüm evet, keşke hiç kimse kullanmasa şu zıkkımı ama sizin yapabileceğiniz bir şey yok. Allahın sevdiği kuluymuşsunuz ki çocuk olmadan, kolaylıkla bitmişEvet itiraf etti ağlayinca, herseyi kullandim sende kaç kurtar kendini iyi degilim dedi severek ayrildiğim için kendimi suçladim acaba elinden tutsamiydim diye ama sonra dedim ki bu adam birakmak istese zaten sana yalanlar soylemezdi o insanlarla konuşmazdi dedim
Eyvah eyvah iyi ki de boşanmışsınız, o belirtilerin daha da fazlası olacak ve o evde aynı ortam da Allah muhafaza akıl sağlığınızdan olurdunuz. Yok yok çok iyi yapmışsınız o sevgi kalmazdı zaten boşverin kendi hayatiniza bakın.Çok teşekkür ederim, evet çok seviyorduk birbrimizi ama madde girince işin içine sevgiymiş benmişim vs gözü görmeyecekti ilerde. Çunku 1 2 aydir böyleydi eşim yani belirtileri yeni çikiyordu belkide yeni başliyordu herşey
Sonradan bana birşey yapmaz inşallah.. korkuyorum da geri dönmek isterse vs diye hep dua ediyorum allahaSakın öyle hissetmeyin, çocuğunuzun olmamasına çok sevindim. Onun için üzüldüm evet, keşke hiç kimse kullanmasa şu zıkkımı ama sizin yapabileceğiniz bir şey yok. Allahın sevdiği kuluymuşsunuz ki çocuk olmadan, kolaylıkla bitmiş
Tabi tabi yeni başliyordu. Hatta ben de didikliyodum tuvalette bile alttan izledim elinden duşurdu, kuçuk beyaz poşete sarilmiş top şeklinde pıt diye duşuverdi önümeEyvah eyvah iyi ki de boşanmışsınız, o belirtilerin daha da fazlası olacak ve o evde aynı ortam da Allah muhafaza akıl sağlığınızdan olurdunuz. Yok yok çok iyi yapmışsınız o sevgi kalmazdı zaten boşverin kendi hayatiniza bakın.
Sonradan bana birşey yapmaz inşallah.. korkuyorum da geri dönmek isterse vs diye hep dua ediyorum allaha
Asla kendinizi suçlamayın. Aksine ne kadar akıllı bir kadinmişim doğru karar vermişim diyin cesaretinizi tebrik edin. Suçlu siz degilsiniz. Suçlu eski kocanız kendi düşen ağlamaz. Tabi yadırgamıyorum Allah korusun ama bu konuda sevginin yeri yok, herkes kendini düşünsün. Ha evlat olsa başka olurdu o ayrıO zaman kendimi hiç suçlamayım değil mi? Bazen neden yüz üstü biraktim diyorum çunku
Keşke keşke. Ona ve onun gibilere hala dua ediyorum allah yardimcilari olsunSakın öyle hissetmeyin, çocuğunuzun olmamasına çok sevindim. Onun için üzüldüm evet, keşke hiç kimse kullanmasa şu zıkkımı ama sizin yapabileceğiniz bir şey yok. Allahın sevdiği kuluymuşsunuz ki çocuk olmadan, kolaylıkla bitmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?