• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Madde bağimliliği (dertleşmek istiyorum kizlar)

Kizlar 3 senelik evliydim, eşim esrar içiyomuş ve temmuz ayinda öğrenmiştim birakacagim dediği için sabrettim ama son 1 2 aydir hal ve hareketleri çok değişmişti ben de takip ettim yani telefonunu kariştirdim galerisine baktim ve tabiki birseyler yakaladim, surekli evde yari baygin haldeydi, dili dönmüyordu, tuhaf gülüyordu sonra birgun bi mesaj yuzunden kavga ettik ve herseyi itiraf etti ocak ayindan beri herşeyi kullandim canim istiyor, sende kaç kurtar kendini deyip ağlamaya başladi ben de ağladim onunda beraber aşabiliriz bak söz verirsen yaninda olurum vs dedim ama söz verdiği günün ertesi günü gene almiş içmiş. Hep yalanlar soyledi engelledigi kisilerin engelini kaldirip tekrar konuşmaya devam etti bazilarini farkli isimlerle kaydetmişti hatta. Bunun nasil bi illet olduğunu bilen herkes yakma kendini ayril sonu iyi degil dedi ben de okadar uzgundum ki o anlik ofkeyle dava açtim ve boşandim 2 hafta oldu ama çok özlüyorum bazen acaba diyorum sorum size şu; acaba yaninda olsam birakirmiydi yada evin içine kadar sokan insan surekli yalan soyleyen bi insan birakamazmiydi çunku söz verip ertesi gün yine aldi sagdan soldan hep para istemiş. Sizce bitirmekle iyimi etmişim
Çevremde ilaçsız tedavisiz bırakanlar oldu. Ama evlenince bıraktılar o hayatı tabi. Eşlerini çok sevdiler kaybetmek istemediler. Sizinki sanırım çok ileri düzeyde. Engel kaldırıp başka kişilerle konuşmak falan. Söz verip daha cümle bitmeden tutmamak. Balkonda oturmak vs. Adam bildiğin şeytanın avukatı.

Duygusal yaklaşmayın. Ne kullandığını bile bilmiyormuşsunuz. Bu işin dönüşü yok. Kurtulan illa ki vardır ama çok çok zor. İş sadece onunla kalmayacaktı, borçlanmaya başlayacaktı temin edebilmek için. İyice çıkmaza girecektiniz. Aileye zarar verme bile olabilir bu tarz durumlarda. Bence boşanmanız hayrınıza olmuş. Unutup yolunuza bakın. Sevdiği için kıyamadı yazmışsınız da, maddeden çok sevseydi onu bırakırdı.

Temmuz ayında esrari öğrenmiştim birakcam dedi sabrettim ama ocak ayin daha buyuklerine başlamiş işte. Ama 3 senedir evliydim 3 senedir bu belirtiler hiç olmamişti. Ama tabi bi kere mesela abimin arkadaşi abime 1 bucuk once falan yolda gorunce demiş senin eniştede herşeyi kullaniyor maşallah falan demiş. Erkekler anliyor ya belkide o zamanda vardi ben anlamadim. Yada az az aliyodu be

Aslaaa bırakmazdı sen hayatında olduğun sürece seni manipüle ederdi. Nitekim beni tam 4 yıl manipüle etti. Amatemlere götürdüm ilaçlar kullandı bir arpa boyu yol bile gidemedik. Önce esrarla başladı yıllarca esrarla mücadele ettim sonra esrar kafası yetmeyince bonzaiye başladı söylediğiniz gibi bayılıyodu. Artık o kadar hakimim ki uyuşturuculara esrar içerken anlamazsınız kimse anlamaz çok defa yanımda esrar içtikten sonra misafirliğe gitmişliğimiz var esrar sadece uyuşuklaştırır bide gözleri kırmızılaştırır. Onunda çözümü vardı göz damlasıyla gezerdi sıktıktan hemen sonra kızarıklıktan eser kalmazdı. Psikolojim alt üst oldu sağlığımdan oldum. Evlenmeden önce hiç bilmediğim dosyaları çıktı ortaya. Açık cezaevine girdi. İyi bi işi vardı işini kaybetti. Ve ben işini kaybettiğine üzülmedim ordan temizlenip çıktığında bonzaiyi unutmuş olacak diye sevindim. Tam 1 senedir açık cezaevinde 2 ayda bir izne geliyordu. Ve her geldiğinde içmeye devam etti. Cezaevi bile çözüm olmadı. Sonra bi gün benim ondan bütün umudum kesildi. Ama bence sonuna kadar mücadele ettim. Elimden gelenin en fazlasını yaptım. Bi anda ona karşı olan bütün sevgim bitti. Şu an boşanma davamı açtım ve hiç olmadığım kadar iyi hissediyorum kendimi. Boşanmayacakmış çok seviyomuş beni. Bensiz ölürmüş. Hala beni manipüle etmeye çalışıyor. Ama ben Sanki bütün dünyanın yükü omuzlarımdaymış da ben o yüklerden kurtulmuşum gibi kuş gibi hissediyorum. Geriye dönüp baktığımda neden bu kadar katlandım diyorum. Hayatınızda verdiğiniz en doğru karar. Geç kalmadığınız için sevinin.

Back
X