Madde bağımlı eşimle baş edemiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım benim genceciksin emin ol tek başına gayette çarkını döndürürsün. Eşin nasıl maddeye bağlıysa bu girdaptan çıkamıyosa sende şuan sanki yapamam diyosun sudan çıkmış balık gibi olacağını sanıyosun, halbuki 24 yaşında tekrardan doğacaksın.
Millet 3 çocuğuyla boşuyor bağımlı kocaları sırf evlatlarını korumak için, bak bu çok ciddi. Senin çocuğunun olmaması öyle büyük bi artı ki, çok iyi korun yok olmaz yok geri çekmelere güvenme.
1+0 eşyalı bi daire tutarsın kendini geçindirirsin tekrardan hayat kurarsın, tekrar seversin. Belki yine evleneceksin çoluk çocuğa karışacak çok mutlu olacaksın. Neden geleceğini heba edesin öyle düşün.
Çöpsüz üzümsün gençsin yahu.
Kenara az para koy, yavaştan bak kendine yer (ailen destek değilse) yerinide gizle adresini kimseye verme sakın(güvenlik için)

Yahu cocuk da yokmuş daha ne istiyorsunuz Allahtan
Bosanin kendinize bir hayat kurun tek başına her yere sigarsiniz
Bakın eşiniz bir enkaz ve sizin onu kurtarmaya ömrünüz yetmez kaçın kurtulun

Yukarida keske kolay olsa demissiniz bosanma icin daha ne olsun kolay olmasi icin yarin obur gun sizide bir ana haberde mi sunsun spiker onumu istiyorsunuz hazir adaminda umrunda degilken birakin kendi caninizin hayatizin hic kiymeti yok mu bu hayata bir kere geliyorsunuz biliyorsunuz degil mi bu yasinizin bugununuzun tekrari yok haberiniz olsun

Yapabilsem bugün yapardık şuanda yine odada kendini kilitlemiş ve içiyor bense salak gibi ağladığımla kalıyorum maddi gücüm olsa şuanda arkama bakmadan defolup giderim
Çocuk olsaydı onu bahane edecektiniz çocuk yok maddiyati bahane ediyorsunuz
Simdi çarpın kapiyi çıkın 2 gece olsun yanında kalabileceginiz yakınınız arkadaşınız akrabanız vs mutlaka vardır evi terk ettim demek zorunda değilsiniz
Ev arkadaşı arayan bir sürü kişi var ya da yatılı bakıcı arayan yani demek istediğim çare çok ama siz konfor alanından çıkamıyorsunuz ordan maddi anlamda güçlenir çıkmak dediğiniz en az 3 senenizi alır o esnada da çocuk olur zaten ne diyelim ?

Konu sahibi boşanmak zor demiş ya, madde öyle bir şey ki kocam beni aldattı desen kocam beni dövüyor desen dahi bu derece değil. Döven, aldatan adamın bile bi noktada sınırını bilirsin ama madde beyin kimyasını değiştirir öyle tehlikeli ki. Bu konuda çocuk olmadığı için öyle şanslısın ki.
Sanıyosun ki boşanmak sözde kolay bana diyolar ama yaşarken öyle değil, anlamıyorlar. Halbuki senin konunda bu konu evliliği her şeyi aşıyor, güvenliğin canın geleceğin söz konusu

Yüzünüzü kızartıp ailenize gidecek, o herifi boşayacaksınız. Aileniz bir gün kızar söylenir, iki gün söylenir, üçüncü gün yine kıyamaz kızım der. Kaldı ki ne kadar kızarlarsa kızsınlar bağımlı olduğunu dahi kabul etmeyen bir adamla yaşamaktan iyidir. Herkes hata yapar, aileniz anlayacaktır zamanla bunu.
Yanınızda bir bebeğiniz yok, o adama bağlı kalacak hiçbir şeyiniz yok. Yol yakınken boşanın, bahanelere de sığınmayın artık. Birikim falan hikaye siz de bunun çok iyi farkındasınız. Aile evine geri dönmek zor geliyor, gelecek tepkilerden çekiniyorsunuz.

Çocuğunda yokmuş kalacak yerin yoksada yaşlıların yanında hem arkadaşlık edecek hemde temel ihtiyaçlarını karşılayacak yatılı insan arıyorlar.Bulundugun şehirde yada tanıdıklarının olduğu şehirde sosyal medya ve internet ilanlarına bakarsan bir sürü bulursun.Kira vs derdin olmaz,parada biriktirirsin, yatılı olduğu içinde asgarî ücretin üzerinde maaş veriyorlar..Kocanda duzelmez boş yere ağlayıp kendini heba etme bak buradaki kadınlara kulak ver.Tavsiyeleri ve sözleri canını çok yakabilir ama haklılar.Bir yaşlıya yemek yapıp, ilacını suyunu verip ortalığı temizleyemez misin? Sorunların içinde boğulma harekete geç

Son düzenleme:
Boşanmaktan başka çaren yok maddi güç deme çalışıp ev tutman lazım düğün takıları yok mu. Bu adama acıma kendini kandırma bu işin olacağı yok. Seni sevip değer verse bırakır çabalar kimsemiz yok diyorsun daha çok kenetlenmemiz lazimken eziyet etme kendine her şey yoluna giriyor hayatta korkma

Soru sahibi hala düzeltebilir miyim diyorsun..
Adam bağımlı, paranı alıyor daha 24 yaşındasın niye bu adamın kahrını çekeceksin?

Daha gencecikken boşansam naparım biterim ayaklarını lütfen bırakın. Kendine de yazık etme.

Bas etmeyin zaten
Siz mi adam edeceksiniz ?
Yazık değil mi size ?
Boşanın gitsin

Hepsini tek tek okudum. Seni anlamaya çalışıyorum. Maddiyatsızlık zor evet ama sen bu rafa boşananların elinde çok para varken boşandıklarını sanma. İnan kadın olmak zaten başlı başına çok zor. Bak ne güzel 24 yaşında daha gencecik bir çiçeksin neden solduruyorsun o çiçeği bak canım psikolojin çok bozuk çaresizlik mecburiyet psikolojisine girmişsin ya tek başındasın sorumluluğun yok bu yüzden herkes çocuğun olmadan boşan diyor sana. Bak canın bile güvende değil daha geçende Esra Erol da bu şeyleri kulananm adamın bir kadını zincirle bağlayıp gezdirdiğini duymadık mı kadın yalın ayak zor kaçmış lütfen rica ediyorum güzel kadınlar ilk önce kendinizi sevin bu hayatta imkansız diye bir şey yok. O evin içinde can korkusuyla duruyorsan zaten çok güçlüsün demektir. Kendine ne olur bunu yapma çok üzüldüm senin için sana üstten konuştuğumuzu falan da düşünme ama maddiyatının olmaması İnan engel değil başka bi şehire git orda kadın sığınmada kal ve çalış. İnan her şey psikolojik destek aldıkça düzelecek.

ben annemden hakimim uyuşturucu konusuna böyle bir illet yok öz annemden neler cektim anlatamam size tavsitem evet zor arkanda biri olmadıkca dahada zor ama kaçın uzaklaşın kurtarın kendinizi.

Para bulamayınca sizi sunar ona buna. Ya da çok kafası atarsa tekme tokat koyar sizi kapıya. Bunu mu bekliyorsunuz? Para biriktirdiğinizi niye söylediniz niye haberi vardı? Sevinip toplu almıştır kullandığı maddeyi. Bu saatten sonra siz eşi değilsiniz, çalışıp kendisine uyuşturucu madde almasına yardım eden birisiniz o kadar. Boşanmak zor, asgari ücretle napıcam, o benim yaşanmışlığım, gitmek basit değil.... Elin mafyatik karanlık tipleri dolaşmaya başlar yakında etrafınızda.

Madde bağımlısını yalvarmayla vazgeçirebilen biri tıp literatürüne girer heralde. Bu kadar saf olamazsınız, hiç mi haber bilimsel yazı makale falan okumuyorsunuz?

Ayrıca 2 sene önce tüp bebek tedavisi yapılmış, o zaman biliyor muydunuz uyuşturucu kullandığını? Yani kainat evren ilahi güç ne derseniz deyin size kaç git deyip işaret vermişler. Hala ya ama o benim yaşanmışlığım, o içeride kullanıyor ben dışarıda ağlıyorum yazıyorsunuz pes.

Son düzenleme:
Esrarin öyle kisa vadede insanin karakterini degistirecek bir gücü yok. Rahatlamak icin damitilmis yag versiyonlari (cbd) insanlar rahat uyku çeksin diye veya anksiyete tedavisi için bile doktorlar tarafindan reçete edilebiliyor avrupada. İçiyor diye takılıp kalmayin. Bunu bi kenara birakirsak bu adamin karakterinde sizi asıl rahatsiz eden sey nedir? Evle ilgisi mi yok? Sizle konuşmuyor mu? Ne iş yapıyor?

Baş edemezsiniz, kimse başedemez.
Ciddi bir sorundur, uzmanların müdahale etmesi gerekir. Yalvar yakarla, verilen alınan sözlerle geçip gitmez.

Cocuk umarim yoktur maddiyat korkulacak birsey degil ise girince ozguveniniz gelir birakin düzelmez düzelenini görmedim daha

Yapabilsem bugün yapardık şuanda yine odada kendini kilitlemiş ve içiyor bense salak gibi ağladığımla kalıyorum maddi gücüm olsa şuanda arkama bakmadan defolup giderim
Bak o kafayla herşeyi yapabilir, sana zarar verebilir hazır çocuğunda yokmuş ,tek başına elbette bakarsın başının çaresine , evde yatılı çocuk ,hasta vs bakımı bul.Hem para kazanırsın hem kalacak yerin olur ,hem de birikim yapıp kendi hayatını kurma şansın... Maddiyatın arkasına sığınma ve bir an önce ayrıl o sorumsuz adamdan. Allah aşkına bu kadar mı kıymetsiz canınız yaaa

Ee niye o evdesiniz hala??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…