• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

madanın evi :))

madan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2010
890
1
68
Diğer
tam olarak bitmemişde olsa işte evim :))

$SAM_2930.webp $SAM_2931.webp $SAM_2932.webp $SAM_2933.webp$SAM_2934.webp $SAM_2935.webp $SAM_2936.webp $SAM_2937.webp$SAM_2938.webp $SAM_2939.webp $SAM_2940.webp $SAM_2941.webp$SAM_2942.webp $SAM_2943.webp $SAM_2944.webp $SAM_2948.webp$SAM_2949.webp $SAM_2951.webp $SAM_2952.webp $SAM_2953.webp$SAM_2954.webp $SAM_2964.webp $SAM_2965.webp $SAM_2966.webp$SAM_2967.webp $SAM_2968.webp

Çok güzel döşenmiş evin çok beğendim mutlu,huzurlu günleriniz olsun hep bu evde inşallah :34:

Allah mutlu huzurlu bir ömür nasip etsin eşinle ins amin

cnm eşyaların çok güzelmiş...zevkli oldugun belli...koltuklarının rengini çok begendim..ve dee yatak odası harika..tam da dün yatak odalarını araştırırken bellona yada merinostu sanırım,senin yatak odayı gördüm ve begendim:34:komidinleri aynası falan harika yaa..iyi günlerinde kullan hepsini güle güle otur canım saglıkla mutlulukla:16:

cnm eşyaların çok güzelmiş...zevkli oldugun belli...koltuklarının rengini çok begendim..ve dee yatak odası harika..tam da dün yatak odalarını araştırırken bellona yada merinostu sanırım,senin yatak odayı gördüm ve begendim:34:komidinleri aynası falan harika yaa..iyi günlerinde kullan hepsini güle güle otur canım saglıkla mutlulukla:16:

çoook teşekkür ediyorum canım benim... Allah sana daha güzellerini nasip etsin inşallah... evet bellona çook güzel bende çok beğenerek aldım.. odam küçük olduğu için isediğim gibi döşeyemedim ama olsun bunada şükür :))

bu ev hangi şehir ve semtte hemen öğrenebilir miyim lütfen :)
müsait bi vakitte o sakinliğin huzurun olduğu yerde kahve içmek istiyorum da :)
işin şakası bir yana çok güzel ve zevkli, klişelerden uzak. huzur ve mutlulukla bir ömür geçirmeniz dileğiyle.

bu arada söylemeden edemiycem eşiminde katkısı çook büyük.. eşyaları ben seçtim ama beraber döşedik bana göre hepsi aynı diyen eşim bile zevke geldi buda beni çook mutlu etti :)) şimdi şuraya şunu yapalım buraya bunu koyalım diyorrr benden bile hevesli :)))

çoook teşekkür ediyorum canım benim... Allah sana daha güzellerini nasip etsin inşallah... evet bellona çook güzel bende çok beğenerek aldım.. odam küçük olduğu için isediğim gibi döşeyemedim ama olsun bunada şükür :))

amin canım sagolasın:16:bende beyaz yatak odası almayı düşünüyorum da biraz daha var zamanı:34:dün çok begenmiştim gerçekten çok şık...ayrıca,odan küçük olsada iyi durmuş çok ferah.yatak örtünde pek şık:46:bu arada sadece güneşlik gödüm camlarda sanırım,perde almayı düşünüyor musun böyle mi kullanacaksın?

bu ev hangi şehir ve semtte hemen öğrenebilir miyim lütfen :)
müsait bi vakitte o sakinliğin huzurun olduğu yerde kahve içmek istiyorum da :)
işin şakası bir yana çok güzel ve zevkli, klişelerden uzak. huzur ve mutlulukla bir ömür geçirmeniz dileğiyle.

:))) canım yaa çok sağol... evet eşimle ben huzuru sakinliği salonumuzda buluyoruz... o tekli beyaz koltuklarda sohbet eşliğinde kahve keyfi yapıyoruz... tv koymuyoruz mesela başbaşa kalabileceğmiz bir yer olsun diye... beklerim canım buyur gel manisadayım ben merkez :))

amin canım sagolasın:16:bende beyaz yatak odası almayı düşünüyorum da biraz daha var zamanı:34:dün çok begenmiştim gerçekten çok şık...ayrıca,odan küçük olsada iyi durmuş çok ferah.yatak örtünde pek şık:46:bu arada sadece güneşlik gödüm camlarda sanırım,perde almayı düşünüyor musun böyle mi kullanacaksın?

yatak odasının var ama düşünmüyorm canım çünkü arka cephe olduğu için içerisinin görünme gibi bir durumu yok.. diğer yerlerin var ama daha takmaya fırsat olmadı evin eksikleri var halaa 1 haftalık evliyizde biz :)) fırsat olmadı o yüzden zamanla tamamlanacak inşallah :))

yatak odasının var ama düşünmüyorm canım çünkü arka cephe olduğu için içerisinin görünme gibi bir durumu yok.. diğer yerlerin var ama daha takmaya fırsat olmadı evin eksikleri var halaa 1 haftalık evliyizde biz :)) fırsat olmadı o yüzden zamanla tamamlanacak inşallah :))

ayy canımm daha 1 hafta heee..ALLAH mesut etsinn :16:olsun ya yavaş yavaş tammalanır eşya ne ki..siz mutlu olun da.eve eşinle birlikte bişyler almak harika bi duygu bilirim:34:ikiniz bir olup neler neler alır döşersiniz merak etme öpüyorm mutluluklarrr:16:

ayy canımm daha 1 hafta heee..ALLAH mesut etsinn :16:olsun ya yavaş yavaş tammalanır eşya ne ki..siz mutlu olun da.eve eşinle birlikte bişyler almak harika bi duygu bilirim:34:ikiniz bir olup neler neler alır döşersiniz merak etme öpüyorm mutluluklarrr:16:

evet canım en önemlisi sevdiğin insanla yuva kurmak.. çok teşekkür ediyorum...

:))) canım yaa çok sağol... evet eşimle ben huzuru sakinliği salonumuzda buluyoruz... o tekli beyaz koltuklarda sohbet eşliğinde kahve keyfi yapıyoruz... tv koymuyoruz mesela başbaşa kalabileceğmiz bir yer olsun diye... beklerim canım buyur gel manisadayım ben merkez :))

:) oyy hayatımda bir kez gitmiştim dayım askerken 96 yılıydı.
gelmiş kadar oldum çok teşekkür ederim,
eşinle sohbetleriniz hiç bitmesin inşallah.

Allah ağız tadınızı bozmasın inşaallah çok sade güzel olmuş gerçekten mutluluklar dilerim akvaryumda çok dikkatimi çekti eşinizin ilgi alanıysa eğer balık, çok sakin rahat bi eşe hazır olun derim şayet bizde 3 tane varda :1:

Allah ağız tadınızı bozmasın inşaallah çok sade güzel olmuş gerçekten mutluluklar dilerim akvaryumda çok dikkatimi çekti eşinizin ilgi alanıysa eğer balık, çok sakin rahat bi eşe hazır olun derim şayet bizde 3 tane varda :1:

amin canım inşallahh... evet akvaryum eşimin :)) aynen valla çoook memnunum kendisinden...

Ayy ba-yıl-dım ben buna yaaa:69:
İnsanın içini açan,çok ferah bi ev burası ama:69:
Her bi köşesi sadelik ama sıcaklık barındırıyo:69:
Aşk fışkırsın tüm odalarından yüreği güzelim benim:54:

Ayy ba-yıl-dım ben buna yaaa:69:
İnsanın içini açan,çok ferah bi ev burası ama:69:
Her bi köşesi sadelik ama sıcaklık barındırıyo:69:
Aşk fışkırsın tüm odalarından yüreği güzelim benim:54:

ay canım yaa çok sağol daha güzelleri senin olsun inşallahhhh :)) bende çok seviyorum evimi istediğim gibi oldu çok şükür...

Back
X