• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

madanın evi :))

canım evin çok güzel zevkle döşemişsin gerçekten bayıldım güle güle otur

ben ev bile bulamadım burda kaç hafta istediğim gibi gitmedi hiç bişey bulduğumuz en iyi evi tuttuk o yüzden çok özeniyorum :(

çok sağol canım benim..burdada ev yok inan biz baktığımz ilk evi tuttuk o yüzden..

ikea evimizin her şeyi :D

yatak odası da benim de zamanında baktığım bellona victoria galiba :))

salonun ve yatak odanı çok beğendiğim yalnız mutfaktaki halı çok sempatik gelmedi bana onu daha düz az desenli bi halıyla değiştirsen daha iyi olur gibi sanki.

en çok da bu köşeyi sevdim

attachment.php

baharda balkona böyle iki koltuk alıp balkon sefası yapmayı planlıyorum :))

mutlulukla oturun inşallah evinizde bir çok eşyamız aynı zaten beğendim diye tekrar etmeme gerek yok heralde o yüzden :))

:)) evet yaa ikea evimin her şeyii :)) hepsini çook beğenerk zevkle alıp döşedim.. evet canım bellona victoria ,) mutfak halım bekarlıkta kullandığım halı ev kira olduğu için gerek duymadım değiştirmeye ev almayı düşünüyoruz çünkü o zamanda yeni mutfağıma uymayabilirdi...o köşeyi bizde eşimle çok seviyoruz :))

allah tamamına erdirsin hemşehrim
sağlıkla huzurla mutlulukla oturmayı nasip etsin...

çok sağol canım benim..burdada ev yok inan biz baktığımz ilk evi tuttuk o yüzden..

ayy canım ya o kadar çok şey oldu ki nerdeyse eşimle bi yıl ayrı kalacaktık Allah korusun şimdi bi aradayız ama 4 saat yol tutuyo

bi an için ev bulamıycaz sandım burda parkeli ev yok o kadar moralim bozuldu ki yerler beton oysaki ben hiç böyle hayal etmiyodum evler eski falan idare etmek zorundayım ama :(

senin evin çok güzel ama çok beğendim Allah gönlüne göre vermiş

:nazar::nazar::nazar: evin çok hoş canım Allah huzurla mutlulukla aşkla oturmayı nasip etsin inş :16::16::16:

çok ferah bi ev güle güle oturun, ikea zevkinizi döktürmüşsünüz :) çok soft gerçekten..nedense ikea ürünlü evler böyle soft oluyor...var bi hikmet bu ikeada...
özellikle sehpanız dikkatimi çekti ortadaki beyaz sehpa, yakın zamanda bende almıştım ama benimki siyahı...çok kullanışlı ve çok hafif değilmi çok memnunum ben..
kase şeklindeki raftaki mumlukların aynısı bende de var :) burda birçok evde gördüm o mumluklardan, kk bayanları zevkdaş demekki :)

çok ferah bi ev güle güle oturun, ikea zevkinizi döktürmüşsünüz :) çok soft gerçekten..nedense ikea ürünlü evler böyle soft oluyor...var bi hikmet bu ikeada...
özellikle sehpanız dikkatimi çekti ortadaki beyaz sehpa, yakın zamanda bende almıştım ama benimki siyahı...çok kullanışlı ve çok hafif değilmi çok memnunum ben..
kase şeklindeki raftaki mumlukların aynısı bende de var :) burda birçok evde gördüm o mumluklardan, kk bayanları zevkdaş demekki :)

ayy canım ya o kadar çok şey oldu ki nerdeyse eşimle bi yıl ayrı kalacaktık Allah korusun şimdi bi aradayız ama 4 saat yol tutuyo

bi an için ev bulamıycaz sandım burda parkeli ev yok o kadar moralim bozuldu ki yerler beton oysaki ben hiç böyle hayal etmiyodum evler eski falan idare etmek zorundayım ama :(

senin evin çok güzel ama çok beğendim Allah gönlüne göre vermiş

kıyamam yaa üzme sen kendini bir aradasınız yaa en güzeli o... her şey insanın istediği gibi olmuyor malesef.. hayalindeki gönlündeki evi kendine nasip etsin inşallah canım benim...

teşekkür ediyorum... ikea ürünlerine bayılıyorum hepsi birbirinden güzel gerçekten... insan zevkle bir araya getiriyor ve döşüyor evini.. canım o orta sehpası tv sehpası diye geçiyor ama ben orta sehpa olarak kullanıyorum... salonum dikdörtgen olduğu için en uygun bu oldu.. demekki k.k üyeleri zevkli bayanlar :))

kıyamam yaa üzme sen kendini bir aradasınız yaa en güzeli o... her şey insanın istediği gibi olmuyor malesef.. hayalindeki gönlündeki evi kendine nasip etsin inşallah canım benim...

ayy canım sağolasın inşallah Allah kendi evimizi güzel güzel döşemeyi nasip etsin

Ellerinize sağlık çok zevklisiniz, eviniz çok ferah ve güzel olmuş. Eşinize ve size, huzurla ve mutlulukla oturmak nasip olsun İnşallah:)

Hayırlısı olsun,Allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin.

Çok zevkli,çok farklı döşenmiş,çok beğendim.
Pembe duvarla mavi koltuk ve beyaz sehpa uyumu,göz okşayıcı duruyor.

Nacizane fikrim,keşke o sticker aynaları kullanmasaydın diye düşündüm.
Nedense onları,salonun tarzına yakıştıramadım.

Son düzenleme:
kızlarrrr salonuma halı almayı düşünüyorum sice ne renk olsun ?? mavi hoş olur diye düşünüyorm ama kararsızım tavsiyesi olan varsa alabilirimm :))

Back
X