Merhaba,
Merhaba,
Beni de ekleyebilir misiniz? ikiaradabirderede, senin hikayeni okudum, gerçi hemen hemen herkesinkini okuyorum bir aydır :)
Ölçülerimiz yakın gibi. beni de ekleyebilrisen resimlerini görmek isterim. Tabi mahsuru yoksa.
Altan bey ile bende görüştüm, dediğinizi gibi çok açık sözlü bir doktor gibi geldi ve bana da sizinle aynı şeyleri söyledi :26: .
Aslında ona ameliyat olabilirdim ama eşim, operasyonun tam teşekküllü bir hastanede olması şartını getirdi. O nedenle tekrar doktor görüşmelerine başladım. Hepimiz için hayırlısı olur inşallah
canm bnce kesnlıkle yuvarlak düşün derim yani damla hakknda pek ıyı seyler duymadm ztn bı sure snra damla seklını alıyo kucuk protezler merk etme. eger hıc dokun yksa ztn 275 yukarısı hıc dusunme derım Allah yardmcn olsun cannmm karar vermek cook zor ıcıne en cok sınene yaptr..sağol canım ya gercekten okadar değerli ki fikirleriniz..Korktugum bu belkı sııznde buydu bende öyle düşünüyorum ne kadar küçük okadar iyi.İyice kafamda netleşti 250 260 arası diretmicem 275 olsun diye yapmıştım çünküşuan sadece iki profun damla takılmalı kesinlikle dediği yuvarlak sende yapay durur,yuvarlak bile olsa kesinlikle high olamaz dediğini düşünüyorum.Damla döner diyenler güvenmiyor kendine filan dedi ya anlamıyorum ya.Diğeride eninde sonunda döner diyo.Cumartesi de naci çelikle randevum var.Hiçbir doktor tam içime sinmedi.:2::2:ikisi damla diye tuttrdu biri 325 bile alır dedi estetk anlayısı benle hıc alakası yok.Biri ameliyata kadar belli hayatta aradgımda cevap alamayacağım gbi.offff vala bunaldım.
canm bnce kesnlıkle yuvarlak düşün derim yani damla hakknda pek ıyı seyler duymadm ztn bı sure snra damla seklını alıyo kucuk protezler merk etme. eger hıc dokun yksa ztn 275 yukarısı hıc dusunme derım Allah yardmcn olsun cannmm karar vermek cook zor ıcıne en cok sınene yaptr..
Ne demek canimmm sendende Allah razi olsun Allah gönlüne gore versn..sağol canım haklısın yandan tuttugunda oda damla gbı oluyordu sımdı gozume geldı goruntusu slikonun hakan bey göstermişti.Çok teşekkür ederim,Allah razı olsun
alıyorum randevu canım..Yuvarlak olmasına ragmen senın ust kısmında o cızgı yok ben o cıkıntıyı sevmiyorum.Damla gibi durmuş tabi bana baya büyükler fiziğime boynum kopar mazallah:)
canım minyonum ben :) 1.63 boyum 51 kıloyum.ole kocaman durmuyor.normal duruyor.hatta bundan daha kucuk olsaymıs yaptırdıgıma degmezmıs.bendekı durusun damla olmasının sebebi dual plane canım.yuvarlak dual plane teknıgı ıle takıldıgında ust taraf kasaltına yerlestırıldıgınden damla gibi duruyor.ercan bey genelde kucuk protez takmıyor.alabılecegı en buyugu koyuyor.ben 12 doktor gezdım.bana hepsi 300 cc ustune cıkamayız demıslerdi.hatta 275 cc dıyen ve ısrar edende oldu.ama ercan bey 325 koydu.ben sımdılık memnunum.kesi olarak nereyı dusunuyorsun ?
memem başım küçük oyüzden ordan yapılamıyor canım.Meme altı yada koltuk altı.Koltuk altından da ayrık yapım birleştiremeyiz dendi.Onu doktoruma bırakıcam canım.Aldım bu arada cumartesi gününe:)
Ilk basta bende yanlardan ve alttan hissediyordum.suanda hissetmuyorum.4. Aydan sonra gecti.masaj cok yapmadin 4.aydan sonra yumusamaya basladi.ekliorum seni
IkIradabiderede cnm ben bi kac resim yukledim bi bakarmisin? Ben senin resimleri gordum.bizim ortak bir noktamiz var senle cnm.ikimizinde doktoru ercan bey.benim cok sivilcelenme oldu ameliyat sonrası iki gogusumun arasinda.sen boyle bisey yasadinmi cnm?
canım resımlerını gordum yorum bile yaptım coktan :)
ben sivilcelenme yasamadım canım.o sanırım ilaçların yan etkısı olabılır.ama forumda baska bi doktora ameliyat olan bir arkadasımız yasamıstı.arastır ıstersen.sonra kendılıgınden gectıgını yazmıstı.
ben senın yasadıgın bu buyukluk farkını yasadım.ıkı gogus arasında ilk zamanlarda fark vardı.tam olarak 4. aydan sonra eşitlendi.suanda ıkısı arasında ne buyukluk ne sekıl olarak hiçbir fark yok.ama dedıgım gibi ole hemen kısa surede olmadı.
ayrık yapımı ? bunu ılk defa duydum.eger vucudun ızı ıyı ıyıleştırıyorsa koltukaltını onerırım.cunku ameliyatın cok guzel gecıp guzel sonuc elde ettıkten sonra birde ize takıyorsun kafayı
canım ekledım senı.Altan bey ethica da yapıyor orası cok ıyı hastane ben o tarfata otrdgum ıcın bılıyorum.Kendısı ıstersen acıbadem dede yaparım dedı sordum ben 1500 tl farkediyor ama fiyatı uygun zaten.Foto koyamadım mesajla ilgili sanırım ben de anlamadım:)
canım göğüslerim ayrık yani :) koltuk altından birleştiremeyiz yakınlaşömasını istiyorsan dediler.Birde ordan sadece serum fizyolojik oluyo diyolar senin normal slikon ama dmi?
Canim benimki normal hemde 325 cc mentoryapamayacaklarindan ole demis olanbilirler
Ay ben çok güldüm
AL BENDENDE OKADAR neden böyle bisiy yazma gereksinimi duydunuz ??
Ay ben çok güldüm
AL BENDENDE OKADAR neden böyle bisiy yazma gereksinimi duydunuz ??
demi yani galiba arkadaş meme estetiği bölümünü okuyup okuyup gülüyor..ne komık
demi yani galiba arkadaş meme estetiği bölümünü okuyup okuyup gülüyor..ne komık
yaniiii bu cumleyi kullanan kisiye soyluyecek söz dahi bulamiorum cidden sahsen ben olsa idim eger karsi tarafda o durumda o yaziyi okudugumda coook uzulur vede cook asiri canim sikilirdi kiz yine iyi cevap vermis takdire sayeyen gercekden....
ayy cnm bnm yaa kiz sensin yaa :bnm uyku iyice gelmiss :))) valla cok iyi cvp vermissin arkadasa :)) neyse naptin nasil gidior ? en son havadisler neler ben senin konuyu yeni gordum okuorumda tam bitmedi insallah allah yardimcin olur cnm icine sinen iyi bir doktoru bulursun bende ameliyat olali 18gun oldu mentor yuvarlak meme alti kesisi kas altindan 375cc
canımmm cok sagol sabırlıyımdır öğrencilere sabretmekten bu hale geldım:)yarın ıkı doktorla goruscemmm taaa atasehıre gtcem :)karar verırsem bu tarafa nasıl gelcem bılmıyom amabu arada cok tesekkur ederım canım anladın sen:)özel mesaj atamadım 5 dk durumu:)begendım ama ben kucuk ıstyom baya hep korkum ya hıssedersem dıye hıc dokum yokda.Foto koycam onun sartı var mı benım kucuk cevızlerı gorun bi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?