cnm benim benimkilerde coook kucukdu uzandigimda dumduz olurdu dik oldugumda ise avcumun yarisini zor doldurdu unuttum bea :)))) bu cicisler hergun baka baka dermisim :)))) boyut kisinin istegine bagli tabikide :))) ben 400cc istiorum ama ameliyatimda yanlarda tasma oldugu için doktorum 375 yapti sabirli olmana coook sevindim sabir en onemlisi :)) bende cok sabirliyimdiinsallah hayirlisiyla içene sinen yuregini ferahlatan doktoru bulursun sende bizim kervana katillirsin insallah :))))) hakkında hayirlisi olsun cnm bnminsallahhhh
Bu arada araştırmamdan bahsedeyim yaptıran arkadaşlar fikir verirlerse çok mutlu olacağım.1.60 boy 53 kıloyum dokum cokccok az tahta gogus denılecek kadar.İlk olarak Eser hanıma gittim kas altı 250 cc meme altı dedi kendisi yalnız sorularımı cevaplamaya pek ısteklı göremediğimden içime çok sinmedi.2.olarak Hasan Fındıkla görüştüm 275 cc ve üstü alır dedi doğal istiyorsun dedi kas altı meme altı yuvarlak yapmamız lazım dıye konustuk yalnız cok yaparız ederız tavrı vardı.Fakat son derece ilgili kendisini düşünüyorum.3. olarak Seyfi akbay la görüştüm kas altı 250 280 arası kesınlıkle damla onerdı meme altı dedı dual plan allegran 510 fx dedi yalnız fıyatı 12bintl olduğundan düşünmekteyim birde damla demesi tabi.4.olarak bugün Aylin Hanımla görüştüm 225 250 cc yuvarlak mentor kas altı dual plan dedi kendısı bıkmadan usanmadan tum sorularımı yanıtladı sabırlı ,ilgili sevecen bir doktor güven verdi.Fakat üsttede yazdığım gibi muaynesinde dokunduğm iki meme saatlerdir ağlamama sebeb biir kenardan hıssedılıyor dıgerı 3 sene gecmesıne ragmen bence sert ama gorunus super.Bunun bir yolu yokmu daha yumusak olamaz mı sizce ?Damla mı yuvarlak mı daha doğal yumusak durur ne olur fıkır verın
meme dokun yoksa ya da çok az ise yumuşak protez, doğru yöntem ve iyi bir doktorla ameliyat olduğun bile anlaşılmaz.
kas altı tekniklerde kas protezi baskıladığını için meme daha küçük durur. yani 250 cclik protez kas zarı altında, kas üstünde daha büyük durur kas altı tekniklere göre. meme dokun yoksa, üst taraflar boşsa yuvarlak protezden korkma. üstler dolgun olmalı ki memeye benzesin. bu da meme dokusu olmayanlar için yuvarlak protezle mümkün oluyor.
protezlerde 3 sertlik derecesi var. en serti tavsiye etmem. benim de dokum yoktu. ilk ameliyatımdaki o sertliği hiç tarif bile etmeyeyim.
tesekkur ederım yorumlarınız ıcın meme dokun yok yuvarlak top gbı durur diyenler de var sırf bu yuzden amelıyat olamıyorum ıstedgım doktor yuvarlak takmm dıyor.Ne yapacagımı sasrdım bu ay sonuna en gec olmam lazım.Sizde yuvarlak mı var iki kere mi ameliyat oldunuz acaba?Sürecinizi öğrenebilir miyim?
tesekkur ederım yorumlarınız ıcın meme dokun yok yuvarlak top gbı durur diyenler de var sırf bu yuzden amelıyat olamıyorum ıstedgım doktor yuvarlak takmm dıyor.Ne yapacagımı sasrdım bu ay sonuna en gec olmam lazım.Sizde yuvarlak mı var iki kere mi ameliyat oldunuz acaba?Sürecinizi öğrenebilir miyim?
Daha 15 gün önce ameliyat oldum meme dikleştirme ve meme dokum olmadığında kas altı slikon konuldu. Boy 158 kg 55 ve büyük göğüsten hoşlanmadığımdan ve tamamen yana olduğumdan doktoruma da olabildiğince doğal olsun dedim. 240 cc slikon takıldı b ile c cup arası oldu. İlk günler çok sertti fakat gün geçtikçe yumuşamaya başladı görüntü desen aynadan kendimi zor alıyorum.Bende göğüsümde iki tane yumurta kırılmış gibi memişlerim olacak diye çok korkuyordum üstelik benim dekolte çatalım ayrık olduğu halde herşey çok güzel oldu. Darısı inşallah senin başına canım
ben de yuvarlak protezden korkuyordum. hiç de korkulacak bir şey yok, yaşamak gerekiyormuş yuvarlak protezle. başka türlü anlaşılmaz. meme dokum hiç yoktu. derim de kalın değildir. kas zarı altı tekniğiyle ameliyat oldum. protezim yuvarlak olduğu için üst kısımlar da dolgun oldu şimdi. önceki protezlerim damlaydı. iki revizyon geçirdim anlayacağın. inan bana dokun yoksa üstlerin boş kalır ve üzülme ihtimalin var söylemediler deme.
neden illa bu ay sonu olman gerekiyor ki? acele etme. her konu içine sinsin ki bizler gibi revizyona ihtiyaç duymayasın.
Daha 15 gün önce ameliyat oldum meme dikleştirme ve meme dokum olmadığında kas altı slikon konuldu. Boy 158 kg 55 ve büyük göğüsten hoşlanmadığımdan ve tamamen doğallıktan yana olduğumdan doktoruma da olabildiğince doğal olsun dedim. 240 cc slikon takıldı b ile c cup arası oldu. İlk günler çok sertti fakat gün geçtikçe yumuşamaya başladı görüntü desen aynadan kendimi zor alıyorum.Bende göğüsümde iki tane yumurta kırılmış gibi memişlerim olacak diye çok korkuyordum üstelik benim dekolte çatalım ayrık olduğu halde herşey çok güzel oldu. Darısı inşallah senin başına canım
Merhaba canım,
Öncelikle geçmiş olsun, güle güle kullan .
Bende bu hafta ameliyat olacagım ve bende kesinlikle doğal olsun, sırıtmasın istiyorum. Ölçülerimiz seninle aynı gibi. Benimde boyun 158, 51 kiloyum, göğüs altım 80, göğüs çevrem 86 cm.Anlaşılacağı üzere hemen hiç göğüs dokum yok. Dual plan ile yuvarlak , moderate plus protez koyulacak.Doktoruma 56 ay sonra ödemler geçip, protez oturduğunda tam dolu 80B cup olmak istediğimi söyledim. Bunu ancak 300 cc civarında bir protez ile sağlayabileceğini söyledi.
Senin göğüs altı ve göğüs çevresi ölçülerin nedir ? İznin olursa resimlerini görmek isterim.
Tekrar geçmiş olsun
canım özelden yazabilir miisn burad belirtmek istemezsen damla döndümü neden revizyon oldun acaba?2.ameliyatında kime oldun birde kaç cc konuldu.Gittiğim bir doktor da kas zarı altı dedi korktum açıkcası bellı olur dıye derim ince ama sen memnunsun..Canım bir an önce olup yumuşama olması lazım 1 yıla şekil oturuyor diyolar nişanlancam inş hem onun için acele edıyorum hemde yazın sıkıntılı oluyormus ameliyat.
az bekle. arkadaşa msj yazmıştım. 5 dk geçmesi gerek msj yazabilmem için.
Merhaba canım,
Öncelikle geçmiş olsun, güle güle kullan .
Bende bu hafta ameliyat olacagım ve bende kesinlikle doğal olsun, sırıtmasın istiyorum. Ölçülerimiz seninle aynı gibi. Benimde boyun 158, 51 kiloyum, göğüs altım 80, göğüs çevrem 86 cm.Anlaşılacağı üzere hemen hiç göğüs dokum yok. Dual plan ile yuvarlak , moderate plus protez koyulacak.Doktoruma 5–6 ay sonra ödemler geçip, protez oturduğunda tam dolu 80B cup olmak istediğimi söyledim. Bunu ancak 300 cc civarında bir protez ile sağlayabileceğini söyledi.
Senin göğüs altı ve göğüs çevresi ölçülerin nedir ? İznin olursa resimlerini görmek isterim.
Tekrar geçmiş olsun
canım hayırlı olsun ne mutlu sana ya cok sevındım inş bende aynadan kendımı alamam:))doktorun kimdi canım birde damla mı yuvarlak mı konuldu bende doğallıktan yanayım işte..
canım bende 1.60 boy 53 kıloyum ve 80b olmak ıstıyorum canım.Yuvarlak ve damla arsındayım.kime ameliyat olacaksın canım bnede high istemiyorum sanırım ya yede arkadsımız modarete ve cok begenıyorum.kac cc konulcak dedı 300 cok degılmı gogus dokumuz yokya
Canım doç.dr.Ercan Karacaoğlu yaptı ameliyatımı kombine ameliyat oldum karın germe ile birlikte. 240 cc yuvarlak slikon kullandı canımcım.
Canım ben Ercan Karacaoğlu'na ameliyat olacağım. Bende 300 çok büyük olmaz mı dediğimde 80 B cup a ulaşabilmek için 300 bile yetmeyebilir dedi. Nasıl yani dediğimde, göğüs altı çevresi 80 cm olduğu ve hiç doku olmadığı için ancak B tamamlanabilir, aksi halde A cup bile olmaz dediBugün trkrsr 80 B cup sütyen denedim ve doktorun işine karışmamaya kesin karar verdim.
canım bende ercan beye olcam sanırım bana damla dedı offf baktım burda yuvarlak koltuk altı koydugu arkadslar var cok da guzel benım gbı gogus dokularıda azmıs arıcam kendısını tekrar goruscem..Damlamı yuvarlakmı modarete mı hepsı beynımı yedı pc basında sabahlıyorum ya.Dual plandanda korkuyorum aktıf ıkı sene kas gelıstrme yaptım ust taraf
Sağol canımm benım. Onu bnede düşünüyorum ama bı kac arkadsın resmını gordum benım gbı yok yuvarlak da gayet ıyı annem tuttrdu damla sarkık duruyo:)yaptrmısken daha az sarksınlar barı dıye :) bende bı o fto bı bu fto meme manyagı oldumCanım Ercan bey bana damla olmaz dedi kesin yuvarlak olmalı demişti. Demek kişiye göre doktor en iyisini biliyor. Şayet Ercan beye karar verdiysen sanırım o senin için en iyisini bilecektir. Bana kas altı konmasına rağmen çok şükür hiçbir sıkıntı yaşamadım. Senin içinde en uygunuhangisiyse o olsun inşallah canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?