madampink de hazırlanıyor nolur yardım

Seni çok iyi anlıyorum canım bende kafayı yemiştim ameliyat öncesi internetten tüm fotoları incelediydim hatta beğendiklerimi Ercan beye gidip gödterdiydim. Zaten Ercan beyde senin şuanki göğsüne uygun yapacağı fotoları sana gösterecektir. O zamanda bir fikir edinebilirsin. Banada göstermişti ben mesela onun gösterdiğini büyük bulmuştum o yüzden bana b ile c cup arası yaptı ben çok bükük istemediğim için. Sende tam istediğini kendisine söyle kesin ciddiye alacaktır.

Selam canım,
Aşağıdaki linklerde nereden ölçeceğin detaylı olarak anlatılmış.

http://teknoogle.blogcu.com/sutyen-olculeri-hesaplama-yontemi-tablosu-kac-beden-sutyen-kac-c/8470043

http://sutyen-bedeni.hesaplama.net/hesaplama.do

İdeal ölçü kalça çevren ile göğüs çevrenin aynı olması şeklinde imiş. Ben bu ölçüyü kontrol ettiğimde tam 80 B cup'a denk geliyor zaten :)

Sevgiler

İdeal ölçü kalça çevren ile göğüs çevrenin aynı olması şeklinde imiş. Ben bu ölçüyü kontrol ettiğimde tam 80 B cup'a denk geliyor zaten :)

Sevgiler

benim bu durumda memelerimi biraz küçük bulmam gayet doğal. göğüs üst ölçüm 86, kalça 90. memelerimi beğeniyorum da biraz daha büyük olsaydı keşkeee meme açlığı!

benim bu durumda memelerimi biraz küçük bulmam gayet doğal. göğüs üst ölçüm 86, kalça 90. memelerimi beğeniyorum da biraz daha büyük olsaydı keşkeee meme açlığı!

Aynen, benimde göğüs çevrem 86 , göğüs altım ise 80. Yani A cup bile değilim
Ama cumadan sonra üst sınır B olacağım inşallah

canım kotu seyler dusunme bende ınan senın gıbıyım... sordugun soruları okuyunca sankı kendım yazdım sandım.. ben sana sunları soylemek ıstıyorum

- benım yakın bır bayan arkadsım var oda yaptırdı 6 ay once.. hep arastırıyorudum nerede ıse 1,5-2 senedir eger ılk karar verdıgımde yaptırsaydım 2 senelık memıslerım olacaktı..

- arkadsımı bu sure zarfında destek oldum ne yalan soyleyım paso goguslerını acıp bakmadım butun sureclerını bılıyorum kendısının odemını ınmesını sekıl almasını dahada sayabılırım sana ama daha 2 hafta once yanyana geldık (kendısı almanyada)

gecen bende bahsedınce oda gosterdı ve ınanırmısın 6 aylık meme yumusaklıgı dokusu cok ıyı yurudugunde, zıpladıgında hopluyor oyle cıvık bır meme gıbı degıl, yanı nasıl dıyım sana ergen genc kız memesı gıbı dolgun ve hacımlı..

oyle yatınca tabı cıvık olmadıgı ıcın yayılmıyor daha da oturup guzellesecegını umuyorum.. benım ılk defa dokunma fırsatım oldu cogunluk youtube tan before&after vıdeoları ızlıyordum ama onlarında cogu salin di ..

ben silikon jel ıstedıgım ıcın pek te yararlı olmuyordu yabancı dılın varsa bır kac vıdeo onerebılırım...

natrelle daha yumusak dıyorlar mentor chosıve 1 den, aklım bıraz karısık:44:
benim konumdada tecrubelı bırkac hanımda yazdı ıstersen okuyabılırsın, sen nekadar dusunuyorsun marka boyutun nede karar kıldınız doktorunla bırde doktorun kim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…