neden ki....Böyle bir şey yazmana anlam veremedimAy ben çok güldüm
Ay ben çok güldüm
Evlenince cocuk yapınca doğal olarak büyüyecek zaten ..
Ayrıca bunu saklamak yaptırmaktan daha kötü bişey kendinle ilgili gizlediklerin varsa eş olamazsın güven biraz kendine derim
Merhaba,ben 3 sene önce meme büyütme ameliyatı oldum,Hasan beyeBu arada araştırmamdan bahsedeyim yaptıran arkadaşlar fikir verirlerse çok mutlu olacağım.1.60 boy 53 kıloyum dokum cokccok az tahta gogus denılecek kadar.İlk olarak Eser hanıma gittim kas altı 250 cc meme altı dedi kendisi yalnız sorularımı cevaplamaya pek ısteklı göremediğimden içime çok sinmedi.2.olarak Hasan Fındıkla görüştüm 275 cc ve üstü alır dedi doğal istiyorsun dedi kas altı meme altı yuvarlak yapmamız lazım dıye konustuk yalnız cok yaparız ederız tavrı vardı.Fakat son derece ilgili kendisini düşünüyorum.3. olarak Seyfi akbay la görüştüm kas altı 250 280 arası kesınlıkle damla onerdı meme altı dedı dual plan allegran 510 fx dedi yalnız fıyatı 12bintl olduğundan düşünmekteyim birde damla demesi tabi.4.olarak bugün Aylin Hanımla görüştüm 225 250 cc yuvarlak mentor kas altı dual plan dedi kendısı bıkmadan usanmadan tum sorularımı yanıtladı sabırlı ,ilgili sevecen bir doktor güven verdi.Fakat üsttede yazdığım gibi muaynesinde dokunduğm iki meme saatlerdir ağlamama sebeb biir kenardan hıssedılıyor dıgerı 3 sene gecmesıne ragmen bence sert ama gorunus super.Bunun bir yolu yokmu daha yumusak olamaz mı sizce ?Damla mı yuvarlak mı daha doğal yumusak durur ne olur fıkır verın
arzumm cok tesekkur ederim Allah razı olsun ama sekreteri 2.5 senelikti ve hala sertlerdi ondan hayal kırıklığına uğradım..Herkesin böyle değil anladığım kadarıyla sekılde herhangı bır sorun yok gayet ıyı cok guzel gorunusu fakat ben yattgımda benle bırlıkte yana yatsın ıstyrum sıkılcak gbı olsun yanı benım gordgum memeyı sıkamazsın sıkmaya korkarsın Ki ne kadar zaman gecmıs ustunden.Sadece yumusak top gbı durmayan bır gogsum olsun ıstyordum ısterse 200 cc taksınlar.Gercek gogus kadar yumusak olmayacagını bende bılıyorum zaten ama bölede tahmın etmıyordum..Merhaba,ben 3 sene önce meme büyütme ameliyatı oldum,Hasan beyeBenim meme dokum vardı,B cup idim fakat emzirmelerden kaynaklı deformasyon vardı ve yatınca dümdüz oluyordu.. Kas zarı altı yöntemi uygun görüldü bana birçok doktor tarafından.400 cc lik yuvarlak protezler kas zarı altına koyuldu meme ucu kesisi ile..
Ameliyattan sonraki ilk sene biraz sıkıntılı geçiyor.Ama 6. aydan sonra süreç çok hızlı ileriliyor.Bu yüzden sana tavsiyem ameliyat olmayı düşünüyorsan ger.ekten kendine bol vakit vermen,endişe etmemen,doktor ne derse onu dinlemeni öneriyorum.İnan bana herşey zamanla gayet normal bir sürece giriyor..
Gögüslerimi elleyince asla yapay bir his yok,protezi ne ben nede eşim hissetmiyor.Yüzüstü yatabiliyorum,koşunca hareket ediyor,yapay bir duruş yok!Keşke videomuzu ekleme şansınız olsaydıda yumuşaklıgını nasıl hareket ettigini gösterebilseydim..
Ameliyat öncesi görüşmelerin gayet iyi geçmiş bence.Tüm doktorlar yaklaşık aynı cc leri önermiş,aynı yöntemleri söylemişler.Bundan sonrasında gerçekten içine sinen,sana güven veren bir doktoru seçip ameliyat olman olacaktır..
Fakat sözlüne söylememe fikrine ben hoş bakmadım açıkcası..Meme altı kesisi le ameliyat olacaksan ve izlerin çok silikleşmezse,eşinde bu izleri sorarsa ne diyeceksin? Röntgen filmi çektirsen bile protezlerin kabak gibi filimde belli olacak :)) Herhangi bir ameliyat olsan gögsünde protez oldugu bilgisini doktora vermelisin.Acil bir ameliyat olsa yine protez oldugu bilgisi verilmeli..Yani bence eşin olacak kişi bu ameliyatı bilmeli.Fakat ameliyattan sonra söylersin tabi,çünkü eşler bu ameliyata karşı geliyorlar genelde,benden tavsiye sana:))
anladım canım acaba dıyorum ben kafamda cok farklı mı hayal ettım gayet sıkılabılır vazıyette dımı yanı dokununca ole asırı sertlık yok:)Canım benim ameliyat olalı 50 gün oldu demiştim zaten sana ve ben yattığım zaman yanlara gidiyor hiç de üstümde top gibi durmuyorhatta ortası ayrık yatınca daha da ayrık duruyor bnde buna sinir oluyom keşke dik dursa
Valla bentin yatınca onlarda yan yatıyor :)) sıkıncada gayet normal,taş gibi değil..arzumm cok tesekkur ederim Allah razı olsun ama sekreteri 2.5 senelikti ve hala sertlerdi ondan hayal kırıklığına uğradım..Herkesin böyle değil anladığım kadarıyla sekılde herhangı bır sorun yok gayet ıyı cok guzel gorunusu fakat ben yattgımda benle bırlıkte yana yatsın ıstyrum sıkılcak gbı olsun yanı benım gordgum memeyı sıkamazsın sıkmaya korkarsın Ki ne kadar zaman gecmıs ustunden.Sadece yumusak top gbı durmayan bır gogsum olsun ıstyordum ısterse 200 cc taksınlar.Gercek gogus kadar yumusak olmayacagını bende bılıyorum zaten ama bölede tahmın etmıyordum..
anladım canım acaba dıyorum ben kafamda cok farklı mı hayal ettım gayet sıkılabılır vazıyette dımı yanı dokununca ole asırı sertlık yok:)
hepsi cok guzeller arzumm bu kadar ırı ve doğal hakıkaten olabılıyomus demek:)inş benımkılerde senın kı gbo saglıklı olur:)ben gttkce görüşmelere haber edıcem rahatsız edıcegım gbı senı:)Valla bentin yatınca onlarda yan yatıyor :)) sıkıncada gayet normal,taş gibi değil..
Herkesin süreci farklı olur tabi,Çok zayıfsan,meme dokun hiç yoksa,ince derili isen protezi hissedebilirsin ve sert olabilir.Doğru teknik uygulanır,protezin doğru seçilir ve ameliyat sonrası süreçte bir komplikasyon yaşamazsan bu tür sorunlar olmaz..
Arkadaş olarak ekliyim seni,yan,düz,ayakta ... her pozisyonda gögüslerimin duruşu var albümde :))
Teşekkür ederimhepsi cok guzeller arzumm bu kadar ırı ve doğal hakıkaten olabılıyomus demek:)inş benımkılerde senın kı gbo saglıklı olur:)ben gttkce görüşmelere haber edıcem rahatsız edıcegım gbı senı:)
Teşekkür ederim
Rica ederim,rahatsızlıkta ne demekNe zaman ihtiyaç duyarsan,aklına birşey takılırsa sorabilirsin
Valla benimkiler damla yani en sert protez 2 ay oldu ameliyat olali suanda bile baya yumusadilar yattigimda ortasi daha cok aciliyo benimde oyle tas gibi degil yanibence sende korkma canim yumusarlar
sağol canım galiba cok az insan yumusaklık sertlık sorunu yasamış.Belkide bana göre sert bilemedım dokundugum ıkı gogus de cok sert geldı.Baya bir yumusak olsun ıstyrum bennormal gogus kıvamında olamıyacagına gore ondan bıraz sert.
tamam herkes cc,kapsullenme takar ay allahım bende taktım yumusak mı sert mı:)doktra dıcem en yumusak nasıl oluyosa ole:)yarın hakan genceyle gorusmem var kızlar cok heyecanlıyım 5. doktorumm:)))utanıyorum yazmaya vala daha 5 tane daha varCanim zaten cok yumusak olmasi iyi bisey degilki diri olsun biraz goguslerin:)) sonucta yapay bisey konuyo gogsune normal yumusaklikta olmasini bekleyemeyiz zaten sen takma bu konuya hic bence:)
tamam herkes cc,kapsullenme takar ay allahım bende taktım yumusak mı sert mı:)doktra dıcem en yumusak nasıl oluyosa ole:)yarın hakan genceyle gorusmem var kızlar cok heyecanlıyım 5. doktorumm:)))utanıyorum yazmaya vala daha 5 tane daha varPPP ama napıyım içim rahat etsin dımı neticede:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?