canım benımde hıc meme dokum yoktu ve 375 cc bırınde var 350 cc bırınde var. yuvarlak protez ve hıgh profıl ve dual plan.
ben kendıne guvenmeyen doktorun yuvarlak kullandıgı dusuncene katılmıyorum. benım doktorum damlayı onermeyen bırısı, bende ıstemıyodum damla zaten hemfıkırdık o konuda..bende kımseye damlayı onermıyorum zaten. hem donme rısk var , hem dekolte kısmı damlada ust taraflarda dolgunluk olmadıgı ıcın guzel durmuyo hemde damla seklını korusun dıye daha sert oluyo.
ben protezı hıssetmıyorum 3,5 yıl oldu amelıyat olalı. ben yuvarlak olmasını ve buyuk meme ıstedııgımı soyledım , bunun dısında herseyı doktoruma bıraktım. emnunum sonuctan.
sende moral bozma canım, arastırmaya devam et. o doktorda tüccar gıbı davranmıs resmen. en nefret ettıgım doktor tipi. ben ılk aydında bı cerrahla gorusmustum oda docenttı oda bana oyle yaptı gıt muayene ucretı yatır gel ucretide 200 du sanırım. bende cıktım gıttım yanı tıpındede hayır yoktu kadının,bana ne faydası olur dedım ve o gorusmeden sonra izmiri arastırdım ve cenk beyde karar verdım ve cok yerınde bı karar da vermısım. hem paracı degıl, hem ınsan halınden anlıyo, hemde hastasının ısteklerıne hastanın vucudu el verdıgı surece oncelık verıyo.