How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Gelinlik Modelleri Madam Burcu Gelinlik?

YA KIZLAR BANA DA BİRİ EL ATSIN YARDIMCI OLUN LÜTFEN :)
İzmirde yaşıyorum ama Balıkesirde düğünüm olacak. Balıkesirde önceden beri bildiğim bir moda evine gidip istediğim gelinlik modelini gösterdim. yapabilir misiniz dedim yaparız dediler.
Şimdi diyeceksiniz ki eee tamam işte git yaptır ama bu konuda ne kadar hassasız hepimiz :)
Yaparız demesi inanın hiç tatmin etmedi beni çünkü gelinlik çok riskli bir model tek bir yanlışlık gelinliği mafeder.
Şimdi İzmirde arıyorum gelinlikçi fakat bütçem de kısıtlı 1000-1200 arası bir bütçe ayırabileceğim. Madam Burcudan bahsedilenleri okudum fiyatları da uygun sanırım ama gerçekten yapabilir mi? gelinliğin fotoğrafını da atıyorum bir de siz fikir verin bana.

Eki Görüntüle 1440232

canım ben Balıkesirliyim hangi moda eviyle görüştün? belki sana iyi kötü fikir verebilirm.

ben gelinliğimi İzmirden aldım burada bulamadığım için nişanlığımı aldığım yerden aldım Çankayada Lalezar by Nilüfer diye bir yerden. aşırı ilgililer ve istediğin gibi eklenti falan yapıyorlar fiyatlarıda seni aşmaz tahminimce tavsiye ederim izmirdeysen hiçç Balıkesire bakma çok çeşit yok burda maalesef

Balıkesir/ Bandırmada bir moda evi gittiğim. İstediğim gelinliğin beli yüksek olmasa hiç problem değil yaparlar. Fakat beli yüksek ve eteğin kabarıklığını biraz fazla yapsa şişman durur biraz az yapsa normal bir abiye gibi. O yüzden tam da istediğim gibi yapılması gerekiyor. Senin söylediğin yere de bakarım mutlaka fakat işte herkes kendinden emin, herkes yaparım diyor. :)

Back