Gelinlik Modelleri Madam Burcu Gelinlik?

exelanss

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2013
4.061
3.151
173
kızlar madam burcunun sitesinde bu gelinliği gördüm, sizce nasıl? uçuş uçuş gelinlikleri seviyorum dantellilere pek sıcak bakamıyorum yorumlarınızı alabilir miyim?

Eklentiler

• _MG_9326.jpg
    28,6 KB · Görüntüleme: 5.330
çok teşekkür ederim :)

başka beğenen yokmu kızlar çirkin mi yoksa

ben de cok begendım ama goguslerim buyuk olldugu için bana olmaz inek gelin olurum ((

gelinlik güzel fakat keşke askıda olsaydı dahada güzellik katardı...

askıyı hersekilde takarlar kolay bişey

Bende zaten on kismini cok begendim cicek cicek :) kasim gelini olucam ve dugun olmicak nikah yalnizca aslinda kir dugunu icin tam uygun bir gelinlik. Hep gelinlik alirsam askili alirim cunku artik herkesin straplez diyodum fakat her askili gelinlik guzel durmuyr biraz omuz gerekiyor aski icin

gelinlik çok güzel gerçekten..bu arada 6 yıl önce ben de gelinliğimi ve kına tuvaletimi madam burcudan almıştım..istediğiniz eklentiyi yapıyorlar ve benim gelinliğim çok beğenilmişti...kesin gidin görün derim..

çok teşekkür ederim. evet canım baya iyi ilgileniyolar bende tavsiye ederim

heyyoooo yakaladım seniii Hülyaaammm :) ve gelinliğini de gördüm işte ohh ohh

dantelli ve abartılı olmayan gelinlikler zariftir, güzelliğinizi ön plana çıkarır... kendinizi tanıyın ve neyin yakışıp yakışmayacağını belirleyin. Hayalini kurduğunuz gelinlik, saç, makyaj güzel olabilir ama size göre olmayabilir.

YA KIZLAR BANA DA BİRİ EL ATSIN YARDIMCI OLUN LÜTFEN :)
İzmirde yaşıyorum ama Balıkesirde düğünüm olacak. Balıkesirde önceden beri bildiğim bir moda evine gidip istediğim gelinlik modelini gösterdim. yapabilir misiniz dedim yaparız dediler.
Şimdi diyeceksiniz ki eee tamam işte git yaptır ama bu konuda ne kadar hassasız hepimiz :)
Yaparız demesi inanın hiç tatmin etmedi beni çünkü gelinlik çok riskli bir model tek bir yanlışlık gelinliği mafeder.
Şimdi İzmirde arıyorum gelinlikçi fakat bütçem de kısıtlı 1000-1200 arası bir bütçe ayırabileceğim. Madam Burcudan bahsedilenleri okudum fiyatları da uygun sanırım ama gerçekten yapabilir mi? gelinliğin fotoğrafını da atıyorum bir de siz fikir verin bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…