Madalyon (gül) hastalığı yaşayan var mı?

pembepanter96

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2025
71
28
3
29
Merhabalar arkadaşlar; yaklaşık 1,5 haftadır madalyon hastalığına yakalandım geçtiğimiz cuma günü cildiye doktoruna muayene oldum ve tedavisi olmadığını daha da çoğalacağını söyledi. Sadece losyon ve nemlendirici süt gibi bir şey verdi. İçten gelen bir şey olmadığı için hapa gerek yok dedi. Anlamadım vermesi gerekmez miydi birkaç kişide duydum veren doktorlar var. Benim durum fena kaşıntı aldı başını gidiyor, boynumdan başladı aşağılara doğru gidiyor sırtım göbeğim full doldu şimdi kollara bacaklara atmaya başladı. Bu hastalık hakkında bilgi sahibi olanlar ve hap kullanıp memnun kalanlar var mı? Eczaneden alabilirim belki iyi gelir. Ya da farklı bir önerisi olan varsa ona da açığım. Gerçekten kötü durumdayım ve sinirlerim bozuldu çoğaldıkça kötü oluyorum. Bunun haricinde bir de gebelik düşünüyorum acaba bu hastalık gebeliğe engel olur mu veya sorun teşkil eder mi?
Şimdiden teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…