'' MadaGaskar Makara topiği ''

hehehehe
bu arada seninle hiç günlük hayattan konuşmadık biz ünidesin demi kaç yaşındasın?

evet ya hiç öyle denk gelmedi canım ya :)
19 yaşındayım ankarada mütercim tercümanlık okuyorum 2. sınıf. :)
ama geçen dönem bir depresyon dönemi atlattım ve geçen dönemki derslerimin hepsinden kaldım devamsızlık yüzünden.
o yüzden bu yıl tekrar sınava giriyorum.aynı okul-aynı bölümü tekrar yazıp geçtiğim derslerden muaf olmak gibi bir düşüncem var.bakalım. :))

sen neler yapıyorsun? tıp okuduğunu hatırlıyorum ama?

çok iyi ama yaaa
alex babaannende demi şimdi?
Hııhııı evet burası sıcakladı hava yoksa geri alıcaktım ama kalsın haftaya büyük paket mama götürcem biraz dışarı gezdircem kocaman bahçe doğrusu ama özlemiştir beni eşşekk

olsun önemli olan şimdi iyi olman
öyle birşey yapılabiliyor mu ya kaldığın derslerden muaf mı oluyorsun yani?
evet canım ben de bu yıl kalmak üzereyim aslında burda değil sevgili kitaplarımın arasında olmam gerek

Hııhııı evet burası sıcakladı hava yoksa geri alıcaktım ama kalsın haftaya büyük paket mama götürcem biraz dışarı gezdircem kocaman bahçe doğrusu ama özlemiştir beni eşşekk

git git şımart biraz
annemler bana 10 yaşına gelince köpek alma sözü vermişti halen daha bekliyorum

yok canım şimdi baştan başlicam ya, aynı dersleri tekrar almamak için geçtiğim dersler için dilekçe verip muaf olabiliyormuşum. :)

Şımartıcam tabiii

Sen daha çok beklersin anca evlenince
selam kızlar

bende geldiiğğğmmm
Hoooşşgelldiiiinbnn kuzum

Ayy maç da bitti. Elendik ama Real'i yendik be. Türkiye'ye böyle bir gurur yaşatmak da önemli. :))

Ben gideyim yeşil çayımı içeyim en iyisi

ağğğğhh köpek mi

benimde en büyük hayalim ama apartmanda oturunca hayal olarak kalıyor
Bende apartta büyüttüm çocuğumu burdaki herkes aprta büyütüyor :13:
Ayy maç da bitti. Elendik ama Real'i yendik be. Türkiye'ye böyle bir gurur yaşatmak da önemli. :))

Ben gideyim yeşil çayımı içeyim en iyisi
hahaha

balına gol attınız en sonuncu gol totosuyla attı desek yeridir

Bende apartta büyüttüm çocuğumu burdaki herkes aprta büyütüyor :13:

hahaha

balına gol attınız en sonuncu gol totosuyla attı desek yeridir

balına mı attık?? :)) Real'di karşımızdaki takım, dünya devlerinden.. :) kaçırdığımız o kadar pozisyondan sonra gecikmiş bir başarıyı elde ettik bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…