'' MadaGaskar Makara topiği ''

hiç sorma ya dün anneanneme gitmiştik orda soba nasıl güzel yanıyo nasıl güzel yanıyo uyuyup kalmışım önünde canım ben çalışmıştım baya öyle 460 almıştım sıralamam falan da iyiydi hani ama ikinci yılımdı zaten bilgi birikmesi vardı. hiç çalışmadan alamaz bence 450 ama kendine güveniyorsa 400 filan yapar belki
ay bende önceden çalışıyorum önemli bi konuşma yapacaksam ya

Son düzenleme:

bende ya ohh pişi yapmış çay peynir ohhhhhhya o çok başarılı ve zeki ya fizikçi yada doktor olmak istiyor zaten. kuzum kahvaltı edeyim döncem sana anam yakmoş sobayı sorma hahahah bende yoksa kal geliyor susuyorum akrışıyor ya

Son düzenleyen: Moderatör:
bende ya ohh pişi yapmış çay peynir ohhhhhhya o çok başarılı ve zeki ya fizikçi yada doktor olmak istiyor zaten. kuzum kahvaltı edeyim döncem sana anam yakmoş sobayı sorma

anladım canım o zaman çalışsın yapar kesin
afiyet olsuuun ben de çıkıyorum annemle dışarda buluşcaz tatlım yine konuşuruz sonra kendine iyi bak canını da sıkma

kızlar nasılsınız
giremiorum sürekli sizde sanırım diger topikdesiniz bende takip ediyorum yapmaya çalışıyorum çocuklardan fırsatım oldukca
öpüyorum sizi çok

ay ben bugün hiç su içmedim hatta öğleden sonra 4'e kadar koşturmacadan tek lokma girmedi ağzıma. sonra bi paket antep fıstığı yedim. :26: bir litre ice tea şeftali'yi bitirdim.
sonra yarım pide yedim, sonra yine bir pakete yakın antep fıstığı şimdi de bir litre limonatayı bitiriyorum

Haaaaaaaaaaaaaa tasaabiii geyiğe gelince döküldünüzzzz dökülün dökülünn topik sahibesi salınca böyle oluyor bir söz var

İmam osurursa cemaat mıçar diye

Ay bu sözle ilgilli manyak bie anım var ya çoook komik

ahahah yarın alkali diyetine başlıyorum kediciim merak etme

anlat kız işimiz mi var

ahahah yarın alkali diyetine başlıyorum kediciim merak etme

anlat kız işimiz mi var
ahahahahahaha ay çok komikti ya

:- Birgün ben benimkinde kalıyorum o misafir odasında yatıyor bende Alex bizim köpekle yatak odasında 0hh 2 metrelik yatakta salına salına aldım alexide yataga sarmaş dolaş yattıcaktım ben biraz o güm midemi bozmuşum da alext battaniyenin altında bacak aramda kafadı karnımda yatıyorr sıcacık diye ben bir osurdumm cıızıııırrrrttt diye köpek çıkmaya çalılştı ne oluyor diye yüzüme baktı ay ben gül güüülll

Uyuduk sabah bir baktım kapı kapalı çiş odasına gidememiş tamda önüme kokuyu duyayım diye bir mıçmış

Önce sinirlendim benimki girdi içeri

İçeriside ossuruk kokuyor nedense ode şey dedi imam osurursa bukadar cemaatta mıçaar diye

Ay ne güldüm güll güüüll alexte orda öylee mahçup mahçup bakıyor
nasılsınız hatunlar neler yapmaktasınız
İyiyiz kuzum ya napalım evdeyiz herkes maçı seyrediyor real-6s

ay ne güldüm yaaa
sen köpeği zehirlemeye çalışırsan mıçar tabi burnuna
sevgilin de duymuş demek ki senin yaptığını

özellikle üşüdüğüm zamanlar bana da işkence oluyor o ya :)) ben daha sporumu yapacağım alıştım geç saate bırakmaya..

evet ya bi de kızarana kadar sıcak suyu açıyorum böyle üşümiim diye çıkınca rengim 2 ton değişmiş oluyo

ben bornozla yatağın içine girip kendime gelmeye çalışıyorum ya :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…