'' MadaGaskar Makara topiği ''

Haklısın yahu çok şey nedesem

Boşver kanka zaten tvde izlicek birşey yok takma kafana sen :13::13:

Ama garipmiş yani çok garip.. kaç yıllık evliydinizz siz baen bizmde 5-6 ay gıcık gıcık aptalca davranışlarımız oluyor ya b birazda yıldızlarla aalaka dolunayla felan:13:

4 yil olmak üzere canim ama bes alti aylikken de gicikti bu.. hatta daha gicikti, diyorum ya keske daha iyi tanima sansim olsaydi bence en iyisini sen yapiyorsun tanimakla...

canim türk kanalimiz yok zaten, alman kanallari izlyiorum iyi de oluyor dil ögrenme acisindan, gecen topikte de yazdim ya, tv de calismiyo yeni kablo lazim.. kalkti cok sükür arabasina gitti kalkayim da bari yarim saat yürüyeyim yaa sporu yarin yaparim artik...

4sene annem ya

:- 4senede yani az buz değil ... Evet almanyalıymışsın ilk defa profiline baktım Almanya yazıyor ya ilişkiniz tuhaf bir yere gitmiş.
Bana birşey demek düşmez asla ama keşke biraz uzlaşsanızBoşver annem sen ya gece gece tadın kaçmış zaten...

Örtmeenniiiimmm Şimdi napıyorsunuz

yarim saat yürüyüs yaptim cicim, geldim oturdum simdi

uzlasma bu benimkiyle zor canim asiri inatci anlatamam yaa hep dedigi olsun istiyor, ynai on sey hakkinda karar almamiz gerekyiorsa sekizi benim dedigim olsun istyior, diger ikisinde de sözü gecsin diyo ay ben bunu anlat anlat bitiremem kii... yok keyfim kacmadi alistim artik canim, spor yapiyorum ya o da cok iyi geliyor bana iyi ki tanimisim seni yoksa spordan uzak olcaktim halen, stres atamayacaktim tesekkürler ilgin icin

:- iyi olmuş yürüşüsün açılmışsınıdr Garip huyları var ya şaşırdım. Neysse boşver takmamaya çalış ben bile evli değilken neler çekiyorum bundan

Erkek işte tipik öküz Fenerbahçe lazio maçı başlıyoooooorrrrr

amaaannnn valla iyisi de var görüyoruz yani ama bu diziler yok mu??? hep bizim erkeklerden olan beklentisimi yükseltiyo

regencim üzüldüm ama ben :26::26:
inatçı ve şımarık büyümüş demek ki
boşveeer senin yok mu böyle gezip tozacağın arkadaşların onlarla takıl.
o evde uyusun

İiyiym muhabbete katılayım dedimm..Çok güzel biroratm geldi bana

Herkese selamlar iyi akşamlarr

selam

umarım çabuk geçer canım
iyiler, sağlığına duacılar
ben dersleri düşünüyorum ya öyle bir tembellik ki bendeki eşi benzeri yok hani

İiyiym muhabbete katılayım dedimm..Çok güzel biroratm geldi bana
Hoşgeldin elbette katılabilirsin seviniriz.

Hepimiz tanıyoruz birbirimiz spor topiğinden :))

Kendinden bahset biraz :)

Bana kısaca kedi dersin

umarım çabuk geçer canım
iyiler, sağlığına duacılar
ben dersleri düşünüyorum ya öyle bir tembellik ki bendeki eşi benzeri yok hani
Amin bende onların

:- Kız yıl sonu yaklaşıyor çakma sakın

Ben okusaydım büyük adam mı olurdum malum ama çok pis patron olucam 1-2 seneye

Ben de spora başlıyacam diyip başlayamayanlardanım göbet aldı başını gitti:)) spor topiğinin hangibölümündesiniz?Ben de çalışan 1 çocuu olan bi bayanım:)

Amin bende onların

:- Kız yıl sonu yaklaşıyor çakma sakın

Ben okusaydım büyük adam mı olurdum malum ama çok pis patron olucam 1-2 seneye

hahahaha ay umarım çakmam ya
sen çok feci patron olursun ha mum edersin herkesi

Ben de spora başlıyacam diyip başlayamayanlardanım göbet aldı başını gitti:)) spor topiğinin hangibölümündesiniz?Ben de çalışan 1 çocuu olan bi bayanım:)
Canım profilime girip AÇTIĞIM KONULARA BAKARSAN POPOBACAK İÇİ ... DİYE BİR KONU AVR ONU TIKLA
hahahaha ay umarım çakmam ya
sen çok feci patron olursun ha mum edersin herkesi
Çakarsan birtanedee ben çakarım sna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…