- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.145
Mesaj at banaaa
Aaay adres bilmeden de basamıyorum tüm havası kaçtı şu işin
Bascam deyyon basameyyon depcem deyyon depemeyyon vakası oldu
ehehe öyle deme tatlım bi kere senin yaptığını gördü mü hiç elini sürmez bırak yapsın gerektiği yerde
ben mesela o kadar beceriksizim ki mutfakta sevgilim bana yemek yapar o da aksine o kadar seviyor ki yemek yapmayı hiiç ellemiyorum yardım edilecek birşey var mı diyorum sadece
atıyorum bebem bekle, tam da kastamonuluya söyledinn tezahüratı haaaa
şaka dimii kastamonuluysan cuk oturur
ama atcem deyyonnn
öyle yetenekli adamı bulmuşun valla şanslısınbenimki mutfağı darmaduman eder
bi kere öğrenciyken bulaşıkları yıka demiştim , kırılmadık tabak çanak bırakmamış ben dersten gelene kadar
ne oldu canım niye bozuştunuz :26:
okadar sıkıldım bunaldım ki triplerinden hiç düşünmeden konuşuyor.. Kırılıyorum ama seviyorum hiç aklımdn ayrılmak geçmez asla, ama bende insanım ya.. Dün dayıma gttim evde hasta dışarı çıkamıyor bende 4-5 gibi gelirim dedim gelirken yemek allıcam köpeğimede yemek yapıcam onada..
Baktım saat 6olmuş şaşırdım ebbek avrdı bizim teyzeler felan saat nasıl geçtiiğini anlamadım..
Hani gelmiyonmu dedi nası düşüncesizsin gelme dedi anahtarı üstünde bırakıcm açamassın dedibende birşey dmedim annemle annemlere geçtim, hiçte gidesim yok ya, kavga kavga offf
eften püften bi mesele canım ya, anlayış göstermesi gerek biraz nedir bu yani.
ayrıca senin neyin düşüncesizmiş kendi yapsın yemeğini acıktıysa, böyle birşeye trip mi atılır.
gelde ona söyle.. hep böyleyiz saçma şeylerden laf yiyorum tirp yiyorum..Dolu dolu aşşkk yaşayamıyorum hep bir yerden patlak veriyor.. bilmiyorum kararlarım yanlış galiba
bildiğin gibi değil burda hi arkadaşım da yok o yüzden burda seningibi gzel arkadaşlar yapıp sohpet ediyorum.öyle düşünme bu durumu onunla konuş sonuçta yeni aşıklar değilsiniz. çocuk gibi davranma de her şeye trip atılmaz ki nasıl bunalmışsın.neyse anneni görmüş oldun annenle zaman geçir biraz özlesin seni beyefendi
bildiğin gibi değil burda hi arkadaşım da yok o yüzden burda seningibi gzel arkadaşlar yapıp sohpet ediyorum.dün ki çocukta değil ama bilemiyorum kuzum ya ... bende insanım üüzülüyorum.. annemide görmüş oldum evet buraya nezman gelsem hiç gitmek istemiyorum bazen uzun süredirde ailecek oturmamıştım. iyi oldu Sen nsılsın bunalttım senide kusura bakma
saol kuzum ayy evet ya ebnde kalktım heryer toplu temizzz kahvattı hazırlanıyorr ohh ebnde sobanın önunde kedi gbi bekliyomo senin içinin güzelliği canımne bunaltması aşk olsun ya ne zaman konuşmak istersen topiğe girmemi de bekleme at bi mesaj konuşuruz bence al karşına konuş canım ciddi gidiyorsunuz alışmasın böyle her dediğinin yapılmasına, olmayınca çocuk gibi trip atıyo ya. hani saçma şeyler bunlar gerçekten canını sıkan birşey olur tamam ama seni yoruyo sadece
ben iyiyim canım ne olsun anne kucağı baba ocağı gibi yok öğlene kadar yatıyorum, sonra yemek herşey hazır ohh, bıkmışım yurttan