'' MadaGaskar Makara topiği ''

hehehehe :KK9:
bu arada seninle hiç günlük hayattan konuşmadık biz ünidesin demi kaç yaşındasın?

evet ya hiç öyle denk gelmedi canım ya :)
19 yaşındayım ankarada mütercim tercümanlık okuyorum 2. sınıf. :)
ama geçen dönem bir depresyon dönemi atlattım ve geçen dönemki derslerimin hepsinden kaldım devamsızlık yüzünden.
o yüzden bu yıl tekrar sınava giriyorum.aynı okul-aynı bölümü tekrar yazıp geçtiğim derslerden muaf olmak gibi bir düşüncem var.bakalım. :))

sen neler yapıyorsun? tıp okuduğunu hatırlıyorum ama?

çok iyi ama yaaa :KK9::KK9::KK9:
alex babaannende demi şimdi?
Hııhııı evet burası sıcakladı hava yoksa geri alıcaktım ama kalsın haftaya büyük paket mama götürcem biraz dışarı gezdircem kocaman bahçe doğrusu ama özlemiştir beni eşşekk:KK16::KK17:

evet ya hiç öyle denk gelmedi canım ya :)
19 yaşındayım ankarada mütercim tercümanlık okuyorum 2. sınıf. :)
ama geçen dönem bir depresyon dönemi atlattım ve geçen dönemki derslerimin hepsinden kaldım devamsızlık yüzünden.
o yüzden bu yıl tekrar sınava giriyorum.aynı okul-aynı bölümü tekrar yazıp geçtiğim derslerden muaf olmak gibi bir düşüncem var.bakalım. :))

sen neler yapıyorsun? tıp okuduğunu hatırlıyorum ama?

olsun önemli olan şimdi iyi olman :KK34:
öyle birşey yapılabiliyor mu ya kaldığın derslerden muaf mı oluyorsun yani?
evet canım ben de bu yıl kalmak üzereyim aslında burda değil sevgili kitaplarımın arasında olmam gerek :KK9::KK9:

Hııhııı evet burası sıcakladı hava yoksa geri alıcaktım ama kalsın haftaya büyük paket mama götürcem biraz dışarı gezdircem kocaman bahçe doğrusu ama özlemiştir beni eşşekk:KK16::KK17:

git git şımart biraz :KK55:
annemler bana 10 yaşına gelince köpek alma sözü vermişti halen daha bekliyorum :KK9::KK9::KK9:

evet canım ben de bu yıl kalmak üzereyim aslında burda değil sevgili kitaplarımın arasında olmam gerek :KK9::KK9:

annemler bana 10 yaşına gelince köpek alma sözü vermişti halen daha bekliyorum :KK9::KK9::KK9:

yok canım şimdi baştan başlicam ya, aynı dersleri tekrar almamak için geçtiğim dersler için dilekçe verip muaf olabiliyormuşum. :)

Şımartıcam tabiii:KK14::KK1::KK1:

Sen daha çok beklersin anca evlenince :KK53:
selam kızlar :KK3:

bende geldiiğğğmmm :KK14:
Hoooşşgelldiiiinbnn kuzum:KK12::KK12:

hahahaha :KK9::KK9:
ben duşa girip geliyorum canım :KK3:
tamam kuzum..

kızlar baksanız ya

tumblr_ml0995QBRl1qd7f15o3_500.jpg

sıpa merkezi
tumblr_ml0995QBRl1qd7f15o1_250.jpg

Ayy maç da bitti. Elendik ama Real'i yendik be. :p Türkiye'ye böyle bir gurur yaşatmak da önemli. :))

Ben gideyim yeşil çayımı içeyim en iyisi :KK70:

ağğğğhh köpek mi :KK31:

benimde en büyük hayalim ama apartmanda oturunca hayal olarak kalıyor :KK25:
Bende apartta büyüttüm çocuğumu burdaki herkes aprta büyütüyor :13:
Ayy maç da bitti. Elendik ama Real'i yendik be. :p Türkiye'ye böyle bir gurur yaşatmak da önemli. :))

Ben gideyim yeşil çayımı içeyim en iyisi :KK70:
hahaha :KK8:

balına gol attınız en sonuncu gol totosuyla attı desek yeridir:KK9:

Bende apartta büyüttüm çocuğumu burdaki herkes aprta büyütüyor :13:

hahaha :KK8:

balına gol attınız en sonuncu gol totosuyla attı desek yeridir:KK9:

balına mı attık?? :)) Real'di karşımızdaki takım, dünya devlerinden.. :) kaçırdığımız o kadar pozisyondan sonra gecikmiş bir başarıyı elde ettik bence.

X