'' MadaGaskar Makara topiği ''

İyi oldum bayağı ben Allah'ıma bin şükür..:KK16::KK16:
Sen nasılsın kuzum? :KK16: Enişteyi işe mi yolladın yine. :KK9::KK9:

ayy canım yaa senin miden ne olmuş öyle valla çok geçmiş olsun dikkat et bundan sonra, stres falan da direk mideyi etkiler:KK31:
valla iyiyim canım nolsun, eşim işe gitti aynen, tekim, yalnızım:KK14::KK14:

Son düzenleme:
iyiyim canım sen nasılsın nasıl gidiyo, mesaj kutum doluymuş, görmedim mesajını şimdi tekrar dene istersen:KK17:

canım msn adresını wermısın bna da bende esımınkınden eklesem olurmu demıstım cewp wermeyınce bende eklemedım bnım yok da ondan

ayy canım yaa senin miden ne olmuş öyle calla çok geçmiş olsun dikkat et bundan sonra, stres falan da direk mideyi etkiler:KK31:
valla iyiyim canım nolsun, eşim işe gitti aynen, tekim, yalnızım:KK14::KK14:

Sağol canım benim Allah razı olsun. :KK16:
Sizler de baharatı az tüketin. :KK43:(
Teksen, eğleniriz yahu. :kırosmiley::nazar::nazar::KK1::KK1::KK1::KK1:

aynen tam gaz hem de:KK55::KK55::KK55:
naıyosun bakayım dersine çalıştınmı:KK1:

ay yok hiç çalışamadım beni bi kriz tuttu ki sorma öksürmekten az kalsın boğuluyordum, yattım biraz şimdi de ders videolarını izliyorum bari onlara bakiiim dedim :KK9::KK9:
kaç gece gidiyo eşin ya bi gece değil mi haftada?

ay yok hiç çalışamadım beni bi kriz tuttu ki sorma öksürmekten az kalsın boğuluyordum, yattım biraz şimdi de ders videolarını izliyorum bari onlara bakiiim dedim :KK9::KK9:
kaç gece gidiyo eşin ya bi gece değil mi haftada?

kızz senin hastalık geçmedi mi halaaa kıyamam ya sana:KK19: dinlen dinlen iyileş önce:KK16:
2 gece canım haftada:KK12: 2 gece tek uyuyorum, bu sabah gelmiş kapıyı açtım direk yatağa yattım, Allahım sonra baktım o uykusuzluğuna rağmen süt ısıtmış kahvaltı hazırlamış, kadınlığımdan utandımmm tüüühh sana dedim kendime:KK9::KK9::KK9::KK9:

kızz senin hastalık geçmedi mi halaaa kıyamam ya sana:KK19: dinlen dinlen iyileş önce:KK16:
2 gece canım haftada:KK12: 2 gece tek uyuyorum, bu sabah gelmiş kapıyı açtım direk yatağa yattım, Allahım sonra baktım o uykusuzluğuna rağmen süt ısıtmış kahvaltı hazırlamış, kadınlığımdan utandımmm tüüühh sana dedim kendime:KK9::KK9::KK9::KK9:

geçmedi gitti bee deli etti beni of :KK47:
hahaha olsun alışmasın hizmete ya erkek yapmayacak diye birşey mi var en güzelini yapmışsın :KK9::KK9::KK9:

aynen doğru söylüyosun alıştırmamak lazım, baştan ipleri alıcan elineee:KK9::KK9:
anamm ne fenayız biz:KK37:

ehehe öyle deme tatlım bi kere senin yaptığını gördü mü hiç elini sürmez bırak yapsın gerektiği yerde :KK9::KK9:
ben mesela o kadar beceriksizim ki mutfakta sevgilim bana yemek yapar o da aksine o kadar seviyor ki yemek yapmayı hiiç ellemiyorum yardım edilecek birşey var mı diyorum sadece :KK9::KK9::KK9:

X