'' MadaGaskar Makara topiği ''

ben samsunluyum, şehir dışında okuyorum. 20 yaşındayım :))
sonraa benimde sevgilim var 4 yıl 8 aydır, mutluyuz huzurluyuz. :))

ben samsunluyum, şehir dışında okuyorum. 20 yaşındayım :))
sonraa benimde sevgilim var 4 yıl 8 aydır, mutluyuz huzurluyuz. :))
oy ya çok güzel aa meşakatli değil mi uuzun ilişki ay biz hala ilk gunki gibiyiz ya özellikle sevgilim ilk günki özen istek sevgi şevkat:KK48:

Bende 19 yaşındayım üniversiteye gittiyorum :) 4 yıla yakındır sevgilim var ama olmaz olaydı hayatta soğuttu bee :KK53:
Siz neler yapıyorsunuz bakalım

Aa ne yaptı :KK9::KK9:

oy ya çok güzel aa meşakatli değil mi uuzun ilişki ay biz hala ilk gunki gibiyiz ya özellikle sevgilim ilk günki özen istek sevgi şevkat:KK48:

çok zor canım biz farklı şehirlerdeyiz üstelik çok özlüyorum :KK14: öyle sınavlardan fırsat buldukça gidiyorum yanına.
sevgisinden şüphem olmamakla birlikte fazlaca kıskanç bi insanım :KK53::KK53:

Aa ne yaptı :KK9::KK9:

çok zor canım biz farklı şehirlerdeyiz üstelik çok özlüyorum :KK14: öyle sınavlardan fırsat buldukça gidiyorum yanına.
sevgisinden şüphem olmamakla birlikte fazlaca kıskanç bi insanım :KK53::KK53:

Birbirimize biraz ağır konuştuk ama onun suçuydu gereksiz tripler vs. Uzak olduğumuz için sanırım oda başka şehirde okuyo ve çok kısknaç taa ordan beni yönetiyo :KK53:

Bende 19 yaşındayım üniversiteye gittiyorum :) 4 yıla yakındır sevgilim var ama olmaz olaydı hayatta soğuttu bee :KK53:
Siz neler yapıyorsunuz bakalım
kızz niye öyle diyonn napıyor sana :KK20:
ben en fazla 1 yıl dayanabildim bir erkeğe seninki 5 yıla yaklaşmış maşallah diyelim:nazar::KK9:
öyle olmuyor ya sevince sanki biri bağlamışta bırakmıyormuşsun gibi oluyor :KK53:

Birbirimize biraz ağır konuştuk ama onun suçuydu gereksiz tripler vs. Uzak olduğumuz için sanırım oda başka şehirde okuyo ve çok kısknaç taa ordan beni yönetiyo :KK53:

uzak kaldığınız ilk yılsa çok normal ama öyle yapması hiç bilmediği bi ortamdasın ve doğal olarak bütün radarları açıktır her söylediğinden birşey yakalamaya çalışır :KK9::KK9:

uzak kaldığınız ilk yılsa çok normal ama öyle yapması hiç bilmediği bi ortamdasın ve doğal olarak bütün radarları açıktır her söylediğinden birşey yakalamaya çalışır :KK9::KK9:

Evet ilk yılımız ama ben ona güveniyorum o bana neden güvenmiyor. Nerdeyse onu aldatmakla suçlıycak kısaca şunu söyliyim kızlardan bile kıskanıyo bir kızla tokalaşim yada arkadaş olim ozaman gör :KK53:

Anlatmaya başlasam bitmezki canım kısaca kıskançlık diyelim :) Allah sizinde tadınızı kaçırmaz umarım çünki çok kıskandım :KK53:

umarım düzelirsiniz bi an önce ya, kıskançlık kavgaları hep oluyo sonra da birşey çıkmıyo :KK53:

X