canım önceden vardıay güldürdün beni tatlım
hhahahahahagel annem gelll
Sağol canımbugün gülmeye ihtiyacım var
ben samsunluyum, şehir dışında okuyorum. 20 yaşındayım :))
sonraa benimde sevgilim var 4 yıl 8 aydır, mutluyuz huzurluyuz. :))
güldürelimsen neler yapıyorsun?
ben en fazla 1 yıl dayanabildim bir erkeğe seninki 5 yıla yaklaşmış maşallah diyelim
oy ya çok güzel aa meşakatli değil mi uuzun ilişki ay biz hala ilk gunki gibiyiz ya özellikle sevgilim ilk günki özen istek sevgi şevkatben samsunluyum, şehir dışında okuyorum. 20 yaşındayım :))
sonraa benimde sevgilim var 4 yıl 8 aydır, mutluyuz huzurluyuz. :))
oy ya çok güzel aa meşakatli değil mi uuzun ilişki ay biz hala ilk gunki gibiyiz ya özellikle sevgilim ilk günki özen istek sevgi şevkat
Bende 19 yaşındayım üniversiteye gittiyorum :) 4 yıla yakındır sevgilim var ama olmaz olaydı hayatta soğuttu bee
Siz neler yapıyorsunuz bakalım
oy ya çok güzel aa meşakatli değil mi uuzun ilişki ay biz hala ilk gunki gibiyiz ya özellikle sevgilim ilk günki özen istek sevgi şevkat
Aa ne yaptı
çok zor canım biz farklı şehirlerdeyiz üstelik çok özlüyorumöyle sınavlardan fırsat buldukça gidiyorum yanına.
sevgisinden şüphem olmamakla birlikte fazlaca kıskanç bi insanım
erkek var erkek var tabii bize iyisi denk gelmedi ki yıllarca götürelim
kızz niye öyle diyonn napıyor sanaBende 19 yaşındayım üniversiteye gittiyorum :) 4 yıla yakındır sevgilim var ama olmaz olaydı hayatta soğuttu bee
Siz neler yapıyorsunuz bakalım
öyle olmuyor ya sevince sanki biri bağlamışta bırakmıyormuşsun gibi oluyorben en fazla 1 yıl dayanabildim bir erkeğe seninki 5 yıla yaklaşmış maşallah diyelim
Birbirimize biraz ağır konuştuk ama onun suçuydu gereksiz tripler vs. Uzak olduğumuz için sanırım oda başka şehirde okuyo ve çok kısknaç taa ordan beni yönetiyo
kızz niye öyle diyonn napıyor sana
uzak kaldığınız ilk yılsa çok normal ama öyle yapması hiç bilmediği bi ortamdasın ve doğal olarak bütün radarları açıktır her söylediğinden birşey yakalamaya çalışır
Anlatmaya başlasam bitmezki canım kısaca kıskançlık diyelim :) Allah sizinde tadınızı kaçırmaz umarım çünki çok kıskandım