'' MadaGaskar Makara topiği ''

ben samsunluyum, şehir dışında okuyorum. 20 yaşındayım :))
sonraa benimde sevgilim var 4 yıl 8 aydır, mutluyuz huzurluyuz. :))

ben en fazla 1 yıl dayanabildim bir erkeğe seninki 5 yıla yaklaşmış maşallah diyelim

oy ya çok güzel aa meşakatli değil mi uuzun ilişki ay biz hala ilk gunki gibiyiz ya özellikle sevgilim ilk günki özen istek sevgi şevkat

erkek var erkek var tabii bize iyisi denk gelmedi ki yıllarca götürelim

Bende 19 yaşındayım üniversiteye gittiyorum :) 4 yıla yakındır sevgilim var ama olmaz olaydı hayatta soğuttu bee
Siz neler yapıyorsunuz bakalım

Aa ne yaptı

oy ya çok güzel aa meşakatli değil mi uuzun ilişki ay biz hala ilk gunki gibiyiz ya özellikle sevgilim ilk günki özen istek sevgi şevkat

çok zor canım biz farklı şehirlerdeyiz üstelik çok özlüyorum öyle sınavlardan fırsat buldukça gidiyorum yanına.
sevgisinden şüphem olmamakla birlikte fazlaca kıskanç bi insanım

Birbirimize biraz ağır konuştuk ama onun suçuydu gereksiz tripler vs. Uzak olduğumuz için sanırım oda başka şehirde okuyo ve çok kısknaç taa ordan beni yönetiyo

Bende 19 yaşındayım üniversiteye gittiyorum :) 4 yıla yakındır sevgilim var ama olmaz olaydı hayatta soğuttu bee
Siz neler yapıyorsunuz bakalım
kızz niye öyle diyonn napıyor sana
ben en fazla 1 yıl dayanabildim bir erkeğe seninki 5 yıla yaklaşmış maşallah diyelim
öyle olmuyor ya sevince sanki biri bağlamışta bırakmıyormuşsun gibi oluyor

Birbirimize biraz ağır konuştuk ama onun suçuydu gereksiz tripler vs. Uzak olduğumuz için sanırım oda başka şehirde okuyo ve çok kısknaç taa ordan beni yönetiyo

uzak kaldığınız ilk yılsa çok normal ama öyle yapması hiç bilmediği bi ortamdasın ve doğal olarak bütün radarları açıktır her söylediğinden birşey yakalamaya çalışır

uzak kaldığınız ilk yılsa çok normal ama öyle yapması hiç bilmediği bi ortamdasın ve doğal olarak bütün radarları açıktır her söylediğinden birşey yakalamaya çalışır

Evet ilk yılımız ama ben ona güveniyorum o bana neden güvenmiyor. Nerdeyse onu aldatmakla suçlıycak kısaca şunu söyliyim kızlardan bile kıskanıyo bir kızla tokalaşim yada arkadaş olim ozaman gör

Anlatmaya başlasam bitmezki canım kısaca kıskançlık diyelim :) Allah sizinde tadınızı kaçırmaz umarım çünki çok kıskandım

umarım düzelirsiniz bi an önce ya, kıskançlık kavgaları hep oluyo sonra da birşey çıkmıyo

bana müsaade hanımlar, iyi geceler hepinize :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…