Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar macten pudra almayı düşünüyorum internetten araştırdığıma göre mac studio fix baya puanları toplamış..kullanan arkadaşlar varsa yorum yapabilir mi?ya da farklı önerilerinizi bekliyorum..
Makyaj yapmayı seven biri olarak her ürünü kullandım diyebilirim. En ucuzundan en pahalasina. Yurtiçinden , yurtdışından.. Tam istediğim görüntüyü yakalayamadım. Bir gün dizi izlerken birinin makyaji çok hoşuma gitti hemen makyözüne sordum,tanıyordum da kendisini. Dedi ki şu an çoğu sanatçı,dizi oyuncusu vs. M.A.C. Studio Fix serisini kullanıyor. Hem muhtesem kapatıyor hem de aynı kalitedeki urunlere(Clinique,Dior vb.) gore daha ucuz.. Hemen amerikadan sipariş verdim. M.A.C. Studio Fix serisinden pudra,fondoten ve kapatıcı istedim. Geldiğinde cildimin en sorunlu dönemiydi. Ergenliğinde bir sivilce bile çıkmayan bende hergün bir sivilce,siyah nokta oluşuyordu. Neyse hemen denedim urunleri. Inanılmaz memnun kaldım. Eğer benim gibi sorunlu değil de normal bir cildin varsa porselen makyaj yapmış gibi olacaksın. Pudrasın da NW30 numarasini kullaniyorum. Buğday tenliyim ama bronzlaştığımda çok hoş oluyor , bronz değilsem biraz koyu duruyor.Günlük kullansan bile baya gidiyor. En az 6 ay bitmez. Kapatıcılık olarak pudra tabiki tek başına yetmez ama diğerlerine göre çok güzel kapatıyor. Fondoten surmeden lekelerini M.A.C kapatıcısı ile kapattıgın taktirde yine porselen gorunumunu elde edebılırsın. Yani uzun lafın kısası; Bu paraya bu ürün çok ucuz!
Bence boyle birsey soylemek yerine sorunun nerede oldugunu araştırsaydınız. İnsanları yanlış yönlendirmemek gerek. M.A.C. sivilce yapmaz, cildiniz buna uyumlu değildir. Yada doğru temizleyemiyor olabilirsiniz. Her ürün herkes de aynı yan etkiyi göstermez. Bilginiz olsun.
mac ürünlerinin(fondöten kapatıcı...vs) bazı insanlarda sivilce yaptığı sır değil. eğer böyle bir endişeniz varsa internetten de araştırıp bu konuya yönelik şikayetleri okuyabilirsiniz. MAC ten sadece allık ve far rimel gibi ürünlerini kullanıyorum artık yalnızca. cildime iyi bakıyorum zaten problemli bir cildim var. MAC kullandığım zamanlarda çok kötü olan sivilcelerim kullanmayı bıraktığım zaman iyileşiyor. tabi bu reaksiyonlar kişiden kişiye değişebilir. sivilcelerimi MAC ürünleri ile kapatmayı seviyordum çünkü çok iyi kapatıyorlar ama bu da bir kısır döngü yaratıyordu. ürün kullandıkça sivilcelerim çoğalıyor bende daha çok kapatmak için daha çok sürüyordum. amacım MAC ürünlerini kötülemek değil MAC sevdiğim markalardan biridir. tek istediğim sivilceye meyilli bir cildiniz varsa MAC kullanmayı bir kez daha düşünün benim düştüğüm duruma düşmeyin. ancak roaccutane kullanarak düzeltmiştim sonra.
Ben kullanıyorum. Çok memnunum fakat fırça sayesinde. Bende hiç sivilce vs yapmadı. Yapay bi görüntü de oluşturmuyor. Bir de yüzümde en fazla 5 saat tutuyorum sonra iyice temizliyorum malum silikon tüm gözenekleri tıkıyor. Ömürlük bir seçim bence.
Bende MACin Mineralize Skinfinish Pudrasini kullaniyorum. Ne kadar kapatici olmasini istedigine de bagli Pudra secimi. Mineralize Skinfinish hafif kapatici, StudioFix ise cok kapatici bir Pudra.