hımm cok guzellermiş anlattıgın kadarda varmış canım gule gule kullan babanında kesesıne bereket
bıraz daha zorlarsan belkı ıkıncı 6lı takımıda alırsın inşallah
saol canım inşallah,daha güzelleri senin olsun:) söyledim al diye ama bakalım alcak mı..o almazsa ben gidip alıcam artık tekzenden almış..
ekleyip ekleyemediğimi anlayamadımm resimleri ama oldu galiba:s
kuzum o inekli kutuları nerden aldın bide o saatlere bayıldım
çok teşekkür ederim psikoloğum:) bunlar gelip geçici telaşlar Rabbim önce sağlık ve huzur versin hepimize :)
sonunda misafir için olan yemek takımımı da aldım...ha bide madam coco da müthiş indirim vardı %50 + %25, hemen çift kişilik bi battaniye aldım ihtiyacımda vardı Allah karşıma çıkardı :)Eki Görüntüle 628672 Eki Görüntüle 628673 ] 3 ay kaldı nikahıma ama hala öyle çok eksiklerim varkii..annemin dedine göre evlendikten sonrada al al bitmicekmiş :)
teşekkür ederim canıııımm,bende bayıldım,düğünden sonra ayılırım heralde:)
bnde sabunluğa bayıldım yaaaaaa hepsi birbirinden güzel
canım harika bayıldımmmvakit bulursam bir uğrayayım canım. Peçetelik English Home galiba? Hangi şubesinden aldığını sorsam :26: Benim semtimde English Home yok, ancak İstinye Parka gitmem lazım orada da hemen bitiyor gelenler
teşekkür ederim :) peçetelik english home evet canım,merter meydan avmdeki şubesinden aldım,bakırköydekinde de vardı ama 3 tane kalmıştı 2 şubesindede..gelir gelmez bitiyomuş zaten öyle dediler :)
ayın 4.den snra gidebiliirim en erken,
bakalım nasibimde varsa kalmıştır bana da,
ne demiş atalar; nasipse gelir Çin'den Yemen'den, nasip değilse ne gelir elden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?