mabel_la nın şirincikleri

hımm cok guzellermiş anlattıgın kadarda varmış canım gule gule kullan babanında kesesıne bereket

bıraz daha zorlarsan belkı ıkıncı 6lı takımıda alırsın inşallah

saol canım inşallah,daha güzelleri senin olsun:) söyledim al diye ama bakalım alcak mı..o almazsa ben gidip alıcam artık tekzenden almış..

mabella ben bayıldım bunlaraaaa. çoooook güzel çok şık. güzel günlerde kullan maşallah diyeyim nazarım değmesin

mabelllaaaa bu cupcake li sabunluk nerden ben de istiyorum bundan bayıldımmmm

canım harika bayıldımmm vakit bulursam bir uğrayayım canım. Peçetelik English Home galiba? Hangi şubesinden aldığını sorsam :26: Benim semtimde English Home yok, ancak İstinye Parka gitmem lazım orada da hemen bitiyor gelenler

bnde sabunluğa bayıldım yaaaaaa hepsi birbirinden güzel

teşekkür ederim :) peçetelik english home evet canım,merter meydan avmdeki şubesinden aldım,bakırköydekinde de vardı ama 3 tane kalmıştı 2 şubesindede..gelir gelmez bitiyomuş zaten öyle dediler :)

teşekkür ederim :) peçetelik english home evet canım,merter meydan avmdeki şubesinden aldım,bakırköydekinde de vardı ama 3 tane kalmıştı 2 şubesindede..gelir gelmez bitiyomuş zaten öyle dediler :)

ayın 4.den snra gidebiliirim en erken,
bakalım nasibimde varsa kalmıştır bana da,

ne demiş atalar; nasipse gelir Çin'den Yemen'den, nasip değilse ne gelir elden

özellikle sabunluğuna bayıldım canım hepsini de huzurlu mutlu günlerde kullan inş

canım son aldığın çeyizlerinin hepside çok güzel baş ucu sürahisinden ve o peçetelikten bende istiyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…