teşekkür ederim :) tencerem mudo değil orda çok pahalı,bernardodan aldım ben..bu arada çeyiz hazırlayanlara da haber vermiş olayım bernardoda kampanya var kızlar 1 alana 1 bedava..Herşeyin hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanın inşallah. İnekli saklama kaplarına ve tabi biber tencerene bayıldım(Mudo sanırım).
Mobilyalara bitdim ne kadara aldınız cnm birde hangi şehirden herşeyin çok güzel maşallah
güle güle güle kullan hepsin, eğlenceli ve neşeli seçimler : ))
mutfağın festival havasında olacak : )
o pembe tupperware'ları yeni mi aldın ve nereden aldın ?
iyiymiş vallaha demekki araştırınca uygunu ve istedigimiz gibisi bulunabiliyomuş süpersinteşekkür ederim canım..İstanbuldan aldık Anadolu yakasından..baya bi ucuza aldık koltukla mobilyalar beraber 1.550 tl.
çok saol canım:)tupperwareleri arkadaşım satıyor,3 ay oldu sanırım alalı..
saatlerine,lila yatak örtü takımına bayıldım gerçekten nerden aldın saatleri.örtüler internette de var grmceminde var çok gzl gerçekten gelinhome sanırım ne kadr fiyatları int te 500 tl civarı birde saatleri ne kdra aldın?çok mu sordum aceba
mabella, lütfen bana özelden mesaj atar mısın? istanbul'da isen? tupperware'lar için.
ekleyip ekleyemediğimi anlayamadımm resimleri ama oldu galiba:s
bernardodan aldım tatlım 49 tl ama 1 alana 1 bedava kampanyası vardı 49 tl başka bişi daha aldım bana yarı fiyatına gelmiş oldu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?