• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mabel_la nın şirincikleri

yatak odası için pembe örtüne, su yeşili nevremime bayıldım... ayrıca yemek odanı nerden ve ne kadara aldın acaba?
istediğim modelmiş.. güle güle kullan..

yatak odası için pembe örtüne, su yeşili nevremime bayıldım... ayrıca yemek odanı nerden ve ne kadara aldın acaba?
istediğim modelmiş.. güle güle kullan..

teşekkür ederim canım,bende çok beğenerek almıştım..yemek odamı deri koltukla beraber küçükyalıdan Gülistan mobilyadan almıştım 1550 tl..ama ellerindeki o modeldeki son takımdı ve teşhir üründü,çok uyguna geldiği için teşhirürün olmasını bile umursamadan almıştım :)

$nec14opt.webpen son ganimetlerim :)$2013-04-03 15.52.00.webp$pr_02_10_min.webp

Son düzenleme:
Orada bir havluluk gördüm sanki. ayy ayın altısında kredi kartımı yatırsamda bende almaya gitsem ne olur o zamana kadar kalmış olur yoksa ağlarım:2:
güle güle kullan canım çok beğendiğimi söylememe gerek yok sanırım:1:

Orada bir havluluk gördüm sanki. ayy ayın altısında kredi kartımı yatırsamda bende almaya gitsem ne olur o zamana kadar kalmış olur yoksa ağlarım:2:
güle güle kullan canım çok beğendiğimi söylememe gerek yok sanırım:1:

canııım eşekkür ederim :) ya havluluk kalır kalmasında da ben aldığıma hem pişmanım hem değilim..pişmanım çünkü kağıt havlu küçük geliyo havluluğa yani zorda olsa takabiliyorum ama bu kezde havluyu çekerken sorun oluyo dönmüyo falan..pişman değilim çünkü peçeteliğimle takım oldu oleyyy:D

son eklediklerini güle güle kullan canım bardakların çok şık benimde aynısından var:1::1:

son eklediklerini güle güle kullan canım bardakların çok şık benimde aynısından var:1::1:

saol canım,evet çok şık bardaklar,ben günlük kullanırım diye düşünerek almıştım akşam yemeklerinde şık durur :) Güle güle kullanırız inşallah..

çok çok güzel şeyler almışsın, özenle alındığı her halinden belli. hayırlı olsun, mutlu mesut kullan:16:

çok teşekkür ederim tatlım,gerçekten çok özendim en ufak şeylere bile..Allahım herkesin gönlüne göre versin inşallah dediğin gibi mutlulukla kullanmayı nasip etsin inşallah :)

canııım eşekkür ederim :) ya havluluk kalır kalmasında da ben aldığıma hem pişmanım hem değilim..pişmanım çünkü kağıt havlu küçük geliyo havluluğa yani zorda olsa takabiliyorum ama bu kezde havluyu çekerken sorun oluyo dönmüyo falan..pişman değilim çünkü peçeteliğimle takım oldu oleyyy:D
Bak ben denememiştim bunuuuuuu:26:

ya aldınız mı nehirden çatal bıçak kaşık :)
günlük için ben de alıcam yarın eminönüne bakıcam siz nerde buldunuz uyguna acaba ?

nehirden almadım canım ya aslında nehirden beğenmiştim modeli ama almaya gittiğimizde Taç ın çatal bıçak kaşık takımı daha kibar geldi gözüme bende Taç aldım,inşallah memnun kalırım..nehirin takımını annem kullanıyo çok memnun alırsan pişman olcağını zannetmiyorum:)

nehirden almadım canım ya aslında nehirden beğenmiştim modeli ama almaya gittiğimizde Taç ın çatal bıçak kaşık takımı daha kibar geldi gözüme bende Taç aldım,inşallah memnun kalırım..nehirin takımını annem kullanıyo çok memnun alırsan pişman olcağını zannetmiyorum:)

ben de dün baktım nehire ama sanki nette göründüğünden daha kaba geldi, nette çok daha şık duruyor gibi.
güle güle kullan canım aldığını :)

ben de dün baktım nehire ama sanki nette göründüğünden daha kaba geldi, nette çok daha şık duruyor gibi.
güle güle kullan canım aldığını :)

teşekkür ederim canım,bu arada ben istoçtan aldım çatal kaşık bıçak takımlarımı çooook uyguna geldi..taçtan aldığımı 250 ye aldım korkmazınkini 290 a aldım..

çok şirinseyler secmişsin:)

çok saol tatlım:)

Back
X