mabel_la nın şirincikleri

hehehehheheheh hepsini kullanmayı nasip etsin hayırlısı ile Rabbim, ağız tadın eksik olmasın
şekerim hatırlıyorum o pembe tupperware'ları sormuştum öncesind sonra bir yerde yakaladım ve kaçırır mıyım : ))
aldım : ))

Çok şık çok beğendim. Güle güle kullanın :)

teşekkür ederim canım...oo çok sevindim tupperları aldına..sende güle güle kullan herşeyini inşallah..

Mabel_la yemek takımın tam benim tarzım ama ne yazık ki ben en başta almıştım

Güle güle mutlulukla kullan canım

canım mesajlarda hızlı yazılmıyor dıye buraya yazayım dedım

cok ıyı fıyat gercekten bende ole ucuza getırmek ıstıyorum ama cumartesı gıdemıyorum
ancak cumartesı ogleden sonra gıdebılırım cok kalabalık olur mu orası??

yok canım öyle kalabalık olcak bi yer değil..bi sokak düşün sağlı sollu dükkanlar var,mağaza bile değil yani..depo gibi küçük dükkanlar var..ama diyelim ki bişi beğendin sonra alırım deyip 2 gün sonra gittin,o zaman aradığını bulamıyosun..bi anda satılıyo.sürekli yeni şeyler geliyo hatta satılan şeyi öyle dükkanda falan tutmuyolar hemen gönderiyolar ki yenilere yer açılsın öyle bi yer işte:)

hımmm bır gıdıp bakmam lazım o zaman aslında pendıktede var ole bı yer ama ben ıkıncı el dıye hıc bakmamıştım

senın ıyı olmuş gelınlık parasından kurtulursun bolece

daha doğrusu nişanlımın aılesıne hedıye olarak aldırcam sanırım
onun için beklemee aldım bıraz

bende nhirden alıcam günlük takım o yüzden dedim..annem kullanıyor evde çok memnunuz..fiesta ve maksi diye iki model beğendim..hatta parça parça almak istiyorum,tatlı ve çay kaşıklarını almicam onun yerine can ve canan tatlı ve çay kaşıklarını alıcam inşallah :)

hımm aslında onceden tereddut edıyordum alsam mı dıye?
ama bzım pazarda gordum o kadar guzeller kı ama pazarcı 6 tanesı 20 lıra demiştı bende 89 parca olandan alayım istedım daha sonra
tek tek alınca baya pahalı olmuyor mu?

ayrıca can canan tatlı kaşıkları gorunuş olarak gercekten cok şık ama kullanış acsından nasıldırkı???

alt tarafı tatlı kaşığı çay kaşığı kullanımından ne olcak onun :) bizim burda bi yer var baya uyguna geliyodu hesaplatmıştık unuttum şimdi fiyatı..tatlı kaşığı da 12 tane 30 tl bi kaç gün önce sordum..

ne guzel uyguna bulmuşsun araştırsam bende uyguna bulurum belkı ama nehır alıcam o kesın

hımm cok guzellermiş anlattıgın kadarda varmış canım gule gule kullan babanında kesesıne bereket

bıraz daha zorlarsan belkı ıkıncı 6lı takımıda alırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…