mabel_la nın şirincikleri

çok saol tatlım,aslında fotosunu çektiğim daha çok şirinciğim var ama yükleyemiyorum bi türlü..şimdilik sadece netten bulduklarım bunlar..

Çook şıklar canım güle güle kullan o yatak örtüsünün ben de pembiş renginden istiyorum ama vizon var hep

Çook şıklar canım güle güle kullan o yatak örtüsünün ben de pembiş renginden istiyorum ama vizon var hep

bende pembesini bulamamıştım rica ettim özdilekten getirdiler ertesi gün,bakırköy,eminönü ve kale center daki özdilekte vardı...hem çok tatlı hemde kullanışlı,istediğin zaman makinede yıkanabiliyor tavsiye ederim.

Aynen ben de öyle bir yatak örtüsü istiyorum İstanbul'da değilim ama benim de gözüm onda takipteyim olmadı ben de istetirim inşallah

teşekkür ederim canım..İstanbuldan aldık Anadolu yakasından..baya bi ucuza aldık koltukla mobilyalar beraber 1.550 tl.

canım bende ıstanbul anadolu yakasındayım nereden aldın acaba mesajla tarıf edebılır mısın acaba??

canım bende ıstanbul anadolu yakasındayım nereden aldın acaba mesajla tarıf edebılır mısın acaba??
küçükyalıda ikinci elciler var ordaki mağazalardan birinden aldık,ordaki ikinci el dükkanlarda sıfır ürünler de var çok uygun ya da hiç kullanılmamış teşhir ürünler var..bize öyle denk geldi sıfırı,hemde hayalimdeki gibi:)araştırmak gerekiyo sürekli takipte olmak lazım..biz nişanlımla her hafta sonu gidiyoduk oralara:)

sonunda misafir için olan yemek takımımı da aldım...ha bide madam coco da müthiş indirim vardı %50 + %25, hemen çift kişilik bi battaniye aldım ihtiyacımda vardı Allah karşıma çıkardı :) ] 3 ay kaldı nikahıma ama hala öyle çok eksiklerim varkii..annemin dedine göre evlendikten sonrada al al bitmicekmiş :)

Eklentiler

• $553398_10151325791001209_984953423_n.webp
    30,6 KB · Görüntüleme: 109
canım yemek takımın çok şeker tam benlik güle güle aşkla kullan nereden ne kadara aldın acaba

teşekkür ederim canım..Biev den aldım ama bernardoda da var...bievin tek tek serisi var öyle daha uyguna geldi benim için.nakit 550 tlye aldım ama içinde çorba kasesi vs.yok..2 küçük salata tabağı 1 büyük salata tabağı 1 de büyük salata kasesi var yemek tabaklarının dışında..

Canım takım ha ri ka , ama 550 tl vermişken çorba kaseleride olsaydı keşke misafir takımı sonuçta :)

çorba kaseleri de var zaten..şöyle 12 büyük servis tabağı 12 pasta tabağı 12 çukur tabak 12 çorba kasesi..1 büyük kase 1 büyük salata tabağı 2 küçük salata tabağı...tam takım aldığın zaman içinde tuzluk biberlik fincan takımı çorba tenceresi falan oluyor ben o kadarına gerek duymadım..

Ben yanlış anladm demekki :)

çorba kasesi yok yazmışım ya öncekinde o büyük çorba tenceresi oluyo ya porselen onu demek istemişim dalgınlıkla öyle yazmışım demekki :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…