• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mabel_la nın şirincikleri

hımm cok guzellermiş anlattıgın kadarda varmış canım gule gule kullan babanında kesesıne bereket:9::9:

bıraz daha zorlarsan belkı ıkıncı 6lı takımıda alırsın inşallah:9::9:

saol canım inşallah,daha güzelleri senin olsun:) söyledim al diye ama bakalım alcak mı..o almazsa ben gidip alıcam artık tekzenden almış..

sonunda misafir için olan yemek takımımı da aldım...ha bide madam coco da müthiş indirim vardı %50 + %25, hemen çift kişilik bi battaniye aldım ihtiyacımda vardı Allah karşıma çıkardı :)Eki Görüntüle 628672 Eki Görüntüle 628673 ] 3 ay kaldı nikahıma ama hala öyle çok eksiklerim varkii..annemin dedine göre evlendikten sonrada al al bitmicekmiş :)

mabella ben bayıldım bunlaraaaa. çoooook güzel çok şık. güzel günlerde kullan :nazar: maşallah diyeyim nazarım değmesin:1:

mabelllaaaa bu cupcake li sabunluk nerden ben de istiyorum bundan bayıldımmmm :16:

canım harika bayıldımmm :16: vakit bulursam bir uğrayayım canım. Peçetelik English Home galiba? Hangi şubesinden aldığını sorsam :26: Benim semtimde English Home yok, ancak İstinye Parka gitmem lazım orada da hemen bitiyor gelenler:5:

bnde sabunluğa bayıldım yaaaaaa hepsi birbirinden güzel :16:

canım harika bayıldımmm :16: vakit bulursam bir uğrayayım canım. Peçetelik English Home galiba? Hangi şubesinden aldığını sorsam :26: Benim semtimde English Home yok, ancak İstinye Parka gitmem lazım orada da hemen bitiyor gelenler:5:

teşekkür ederim :) peçetelik english home evet canım,merter meydan avmdeki şubesinden aldım,bakırköydekinde de vardı ama 3 tane kalmıştı 2 şubesindede..gelir gelmez bitiyomuş zaten öyle dediler :)

teşekkür ederim :) peçetelik english home evet canım,merter meydan avmdeki şubesinden aldım,bakırköydekinde de vardı ama 3 tane kalmıştı 2 şubesindede..gelir gelmez bitiyomuş zaten öyle dediler :)

ayın 4.den snra gidebiliirim en erken,
bakalım nasibimde varsa kalmıştır bana da,

ne demiş atalar; nasipse gelir Çin'den Yemen'den, nasip değilse ne gelir elden :31:

özellikle sabunluğuna bayıldım canım hepsini de huzurlu mutlu günlerde kullan inş :16::16::16:

canım son aldığın çeyizlerinin hepside çok güzel baş ucu sürahisinden ve o peçetelikten bende istiyorum:)

Back
X