Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çook şıklar canım güle güle kullano yatak örtüsünün ben de pembiş renginden istiyorum ama vizon var hep
![]()
teşekkür ederim canım..İstanbuldan aldık Anadolu yakasından..baya bi ucuza aldık koltukla mobilyalar beraber 1.550 tl.
canım son eklediklerinde çok güzel bende yatak örtüne bayıldım güle güle kullan
küçükyalıda ikinci elciler var ordaki mağazalardan birinden aldık,ordaki ikinci el dükkanlarda sıfır ürünler de var çok uygun ya da hiç kullanılmamış teşhir ürünler var..bize öyle denk geldi sıfırı,hemde hayalimdeki gibi:)araştırmak gerekiyo sürekli takipte olmak lazım..biz nişanlımla her hafta sonu gidiyoduk oralara:)canım bende ıstanbul anadolu yakasındayım nereden aldın acaba mesajla tarıf edebılır mısın acaba??
çok güzel maşallah kalpli kaselere bayıldım nerden aldın acaba canım??
teşekkür ederim canım..Biev den aldım ama bernardoda da var...bievin tek tek serisi var öyle daha uyguna geldi benim için.nakit 550 tlye aldım ama içinde çorba kasesi vs.yok..2 küçük salata tabağı 1 büyük salata tabağı 1 de büyük salata kasesi var yemek tabaklarının dışında..