Maaşımın ne olması lazım ?

Asgari ucret 1300 deyip biraktilar. Olan asgari ucretin uzerinde maas olanlara oldu. Zamdan once 1300 maas alan ne olacak veya 2000. Bunlara da belli oranda zam getirilmesinin duzenlenmesi gerekiyor. Aradaki 300 tl lik farkin zamla beraber yansimasi gerekiyor. Bence isverene acik acik soylenmeli. Yoksa bu durum onlarin isine geliyor. Varsin paragoz desinler. Hak istemek ne zaman paragozluk olmus.

Maşallah cnm
Siz kaç yıllık siniz
Allah hepimizin rizkini artirsin

Amin cnm,15 yıldır sekreterim, bu iş yerimde 6 yıldır çalışıyorum,kurumsal bir firma,hafta sonum yok,Allah patronlarıma daha çok versin gerçekten çok memnunum iş yerimden emekli olurum inşallah buradan,

patron bilir şekerim

Dekorasyon firmasında sekreterlik yapıyorum ama sabah şirketi açmaktan faturaları girmeye kadar her şeye ben bakıyorum tam bir mesleğim yok galiba :)

Kısacası Mesleğiniz Ön Muhasebe .. Arkadaşların dediği gibi bence zam istemenin gerçekten de zamanı değil..

canım sana asgari ücretle işe başlıyaksın demişler başlamışsın şuan asgari ücret 1300 lira o halde en az bunu alman lazım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…