Maaşımın ne olması lazım ?

Doğru düşünüyorsun olması gereken o ama lanet patronlar su an asgari ücrete milleti fit etme pesindeler. Herkes boyle olunca iyi niyetli olanlar da vazgecio. Asgari ücret 1300 oldugu icin tum maaslarin revize edilmesi gerekio. Ama gel gör ki bir tane bile duymadim. 1300 yatirirlar diye düşünüyorum. Umarim istedigin kadar yatar.

of inşallah para da yok zaten maaşlar yatmıyor bir şey de demek istemiyorum

Maaşının ne olması lazım? Aslında olmaması lazım, hatta üstüne para vermen lazım. Patron milletinin hayallerinde bu var maalesef.

yatırmadılar 5inde yatıyordu bu hafta cuma belkiymiş
Az yapacaklar da işte dram yapıyolar , zamanında bile ödeyemiyoruz gibisinden
Sonracıma diyecekler ki piyasa kötü, millet hiç zam yapmıyo siz yine iyisiniz filan
Patronların klişelerinden bir demet dinlediniz, iyi günler

ben de üzülmeye başladım kimseye ödeme yapamıyorlar diye :/

Gönlüne göre olur inşallah ama sanmıyorum işte herkes işine ne gelirse onu yapıyo
Hayırlısı
çokta yoruldum burda 4 patron var birbirlerini çekemiyorlar birisine bir iş yapsam bana niye çalışmıyorsun bana niye yapmıyorsun sürekli gerginlik valla napcam bilmiyorum.

benm maaşımda 1100+90 dı ama şuan almadım bu akşam alıcam duyduğuma göre 1370+123 olmuş gönül ister daha fazla ama allaha şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…