- 3 Şubat 2009
- 9.978
- 17.317
- 773
- 44
- Konu Sahibi usuyenprenses
-
of inşallahDoğru düşünüyorsun olması gereken o ama lanet patronlar su an asgari ücrete milleti fit etme pesindeler. Herkes boyle olunca iyi niyetli olanlar da vazgecio. Asgari ücret 1300 oldugu icin tum maaslarin revize edilmesi gerekio. Ama gel gör ki bir tane bile duymadim. 1300 yatirirlar diye düşünüyorum. Umarim istedigin kadar yatar.
haklısın vallaMaaşının ne olması lazım? Aslında olmaması lazım, hatta üstüne para vermen lazım. Patron milletinin hayallerinde bu var maalesef.
yatırmadılar 5inde yatıyordu bu hafta cuma belkiymişEee hala yatırmadılar mı
Az yapacaklar da işte dram yapıyolar , zamanında bile ödeyemiyoruz gibisindenyatırmadılar 5inde yatıyordu bu hafta cuma belkiymiş
ben de üzülmeye başladım kimseye ödeme yapamıyorlar diye :/Az yapacaklar da işte dram yapıyolar , zamanında bile ödeyemiyoruz gibisinden
Sonracıma diyecekler ki piyasa kötü, millet hiç zam yapmıyo siz yine iyisiniz filan
Patronların klişelerinden bir demet dinlediniz, iyi günler
Üzülme be hepsi numaraben de üzülmeye başladım kimseye ödeme yapamıyorlar diye :/
bilmiyorum inşallah hayırlsııÜzülme be hepsi numara
Ya böyle olsaydı zamanında yatmasaydı ? dedirtiyorlar önce
Aza kanaat edesiniz diye
Gönlüne göre olur inşallah ama sanmıyorum işte herkes işine ne gelirse onu yapıyobilmiyorum inşallah hayırlsıı
maaşım yatınca haber veririm bakalım kaç tl olacak :)
çokta yoruldum burda 4 patron var birbirlerini çekemiyorlar birisine bir iş yapsam bana niye çalışmıyorsun bana niye yapmıyorsun sürekli gerginlik valla napcam bilmiyorum.Gönlüne göre olur inşallah ama sanmıyorum işte herkes işine ne gelirse onu yapıyo
Hayırlısı
Yeni iş ara , bulunca çıkçokta yoruldum burda 4 patron var birbirlerini çekemiyorlar birisine bir iş yapsam bana niye çalışmıyorsun bana niye yapmıyorsun sürekli gerginlik valla napcam bilmiyorum.
Tamam teşekkür ederimYeni iş ara , bulunca çık
Az maaş çok iş istiyorlar
gene senin ki iyi canım benim o kadar olsa yeterbenm maaşımda 1100+90 dı ama şuan almadım bu akşam alıcam duyduğuma göre 1370+123 olmuş gönül ister daha fazla ama allaha şükür
bende en az o kadar olsa yeter demiştim daha azını veseydi çıkıcaktım göze almıştımgene senin ki iyi canım benim o kadar olsa yeter
evet ben de göze aldım bakalımbende en az o kadar olsa yeter demiştim daha azını veseydi çıkıcaktım göze almıştım
Yeni iş ara , bulunca çık
Az maaş çok iş istiyorlar
benm maaşımda 1100+90 dı ama şuan almadım bu akşam alıcam duyduğuma göre 1370+123 olmuş gönül ister daha fazla ama allaha şükür
AGİ hariç mi o kaadr artı agiyse hiç çıkartma dahilse sen bilirsin normal ya bu kadar olsa yeter diyodun sonuçta :) :)1524 yatmış maaşım tatmin etti sesimi çıkarmayayım değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?